bryce Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Ja jestem ZAAA fajnie zobaczyć śnieg przynajmniej na PPC :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Nie ma jeszcze zimy, nie ma sniegu, nie ma swiąt, wiec po co odkopaleś? gdzieś mi się obiło o uszy że mało śniegu ma być tej zimy...lepiej na niego nie czekajmy ;] trzeba wszystko przygotować, zrobić kosztorys, załatwić papiery, zus...2 tygodnie szybko miną... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 (edytowane) ja też jestem za skinem świątecznym bo jakoś nie widze i nie czuje tego nastroju... Już było wałkowane w tym temacie, że skina nie będzie przerobionego w całości, bo to za dużo roboty. Zrobi się skromnie jakieś logo świątecznie i wystarczy :)chodziło mi w sensie że jak by komuś się nudziły czy coś :P Edytowane 4 Grudnia 2006 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 ja też jestem za skinem świątecznym bo jakoś nie widze i nie czuje tego nastroju... Już było wałkowane w tym temacie, że skina nie będzie przerobionego w całości, bo to za dużo roboty. Zrobi się skromnie jakieś logo świątecznie i wystarczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 (edytowane) Tak jak było rok temu same logo i po sprawie ;) a ja słyszałem że śnieg ma spaść dopiero w styczniu i to w bardzo dużych ilościach. Edytowane 4 Grudnia 2006 przez misiek175 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Tak sobie mysle ze co roku sa pytania o skin swiateczny, wiec moze zrobic jeden na pare lat? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Dalibyscie chociaz jakas czapke mikolajowa na literke P, albo cokolwioek co by sie skojarzylo ze swietami..... (na charcoal nic nie mam takiego...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Już po grzybach... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Ale zima jeszcze jest :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Ale zima jeszcze jest :mrgreen: To uklepmy bałwana :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 To uklepmy bałwana :DOk ale z piasku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Temat otworzy się za 11 miesięcy ;] Wystarczy napisac pm do moderatora, a nie zakladac nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Temat otworzy się za 11 miesięcy ;] Wystarczy napisac pm do moderatora, a nie zakladac nowy. Tia, fipek. I ktokolwiek będzie pamiętał o tym temacie oprócz Ciebie i mnie. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Otwarty sezon nie przeginac ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Romans jest wciąż ten sam. Pozostaje tylko pytanie. Jak będzie w tym roku? Ktoś się tym zainteresuję? Czy dalej sobie będziemy dyskutować aż nadejdzie styczeń i będzie można zwijać interes? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 poca: Uwaga! Mam wizję: <span style='font-size:7pt;line-height:100%'>pomysł do bani..</span>Ewentualnie można dać Mikołaja podkręcającego sanki... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Ok, zrobimy szybki konkurs do mikołajek. Temat: plik z logo PurePC na forum (obojętnie która skórka, ale najchętniej na domyślnej ;) i na stronie głównej w wersji "świątecznej". Jeśli projekt zostanie zaakceptowany jego autor dostaje od nas koszulkę plus smycz. Ktoś chętny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Ok, widzę że odpowiedzieć "na odpier... się" ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Ok, widzę że odpowiedzieć "na odpier... się" ; ] "u mnie ten problem nie wystepuje" [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Hello!? Może w tym roku ktoś będzie w stanie zapodać nam świąteczne logo, które pomoże zatrzymać łzy spowodowane opóźnieniami z przejściem na nowy IPB :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Mało ci tej cholernej świątecznej otoczki w sieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Przestaw sobie skina na PureBlue, IP.Board lub IPB - wg mnie dość zimowe kolory. Ewentualnie PureRed - typowo świąteczny w kolorze Świętego Mikołaja. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Jesteście beznadziejni... : ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Naści :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 No i mamy logo, które nie jest tandetne a wiadomo że jest zima ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Trochę nielogiczne. W oknie płomienie a na dole sople. Oczywiście logiczne jeżeli przyjąć że płomienie to jakoś tam umieszczony wzór. Można by je zastąpić jakąś gwiazdką - że płatek śniegu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Trochę nielogiczne. W oknie płomienie a na dole sople. Oczywiście logiczne jeżeli przyjąć że płomienie to jakoś tam umieszczony wzór. Można by je zastąpić jakąś gwiazdką - że płatek śniegu. Płomienie były od dołu, sople są od góry... porównaj z logo u góry strony. Jednakowoż- fakt, byłem zbyt leniwy, żeby je rysować de novo, więc są jedynie obrócone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Już trochę lepiej, ale z kolorami to Cię lekko poniosło. ;] Sam bym coś naskrobał dla PureBlue, ale poza paskudnym GIMPem, Linux nie posiada sensownych narzędzi do edycji grafiki. Ciągnę teraz programik Krita - jutro coś pomyśle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Ponios... że co?! Co się ze mną stało?! A bombką nie chciałbyś dostać? Już masz przecukierkowane u reniferów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...