Skocz do zawartości
janio

Zimowy / świąteczny skin

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma jeszcze zimy, nie ma sniegu, nie ma swiąt, wiec po co odkopaleś?

gdzieś mi się obiło o uszy że mało śniegu ma być tej zimy...lepiej na niego nie czekajmy ;]

trzeba wszystko przygotować, zrobić kosztorys, załatwić papiery, zus...2 tygodnie szybko miną...

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też jestem za skinem świątecznym bo jakoś nie widze i nie czuje tego nastroju...

Już było wałkowane w tym temacie, że skina nie będzie przerobionego w całości, bo to za dużo roboty. Zrobi się skromnie jakieś logo świątecznie i wystarczy :)

chodziło mi w sensie że jak by komuś się nudziły czy coś :P Edytowane przez Kaaban

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też jestem za skinem świątecznym bo jakoś nie widze i nie czuje tego nastroju...

Już było wałkowane w tym temacie, że skina nie będzie przerobionego w całości, bo to za dużo roboty. Zrobi się skromnie jakieś logo świątecznie i wystarczy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Romans jest wciąż ten sam. Pozostaje tylko pytanie. Jak będzie w tym roku? Ktoś się tym zainteresuję? Czy dalej sobie będziemy dyskutować aż nadejdzie styczeń i będzie można zwijać interes?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, zrobimy szybki konkurs do mikołajek.

Temat: plik z logo PurePC na forum (obojętnie która skórka, ale najchętniej na domyślnej ;) i na stronie głównej w wersji "świątecznej".

Jeśli projekt zostanie zaakceptowany jego autor dostaje od nas koszulkę plus smycz. Ktoś chętny?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę nielogiczne. W oknie płomienie a na dole sople. Oczywiście logiczne jeżeli przyjąć że płomienie to jakoś tam umieszczony wzór. Można by je zastąpić jakąś gwiazdką - że płatek śniegu.

Płomienie były od dołu, sople są od góry... porównaj z logo u góry strony.

Jednakowoż- fakt, byłem zbyt leniwy, żeby je rysować de novo, więc są jedynie obrócone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi