romek Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Domena jest dobrze skonfigurowana lecz jedyny problem to nieraz WP. Uszczypliwość czuje czy jakiś niedosyt? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Jakby była dobrze skonfigurowana to bym dostał maila na interie, a jakos go nie widze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 To nie domena tylko lipny serwer, będziem zmieniać ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Pobawiłem się trochę i zrobiłem jeszcze jednego siga: Wiem, że brzydki i i tak nikt nie użyje, ale jak coś to jest udostępniony ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 I UToP leci w dol... i w dol... i w dol... :lol: Juz 10 miejsce, a i4memory za Wami tuz tuz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 (edytowane) a dzisiaj albo wczoraj ktos od NAS odszedl(CIEKAWE KTO TO TAKI??? :D),niedlugo bedzie 15ste miejsce :D Oskaliber zajebisty jest ten sig,uzywam go ;) Edytowane 9 Czerwca 2009 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mako222 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Jak spowrotem wrócic do United team of poland? Mój nick to 6maciejo90 ;) Dostałem bana a zawsze będzie kilkanaście pkt do przodu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 a dzisiaj albo wczoraj ktos od NAS odszedl(CIEKAWE KTO TO TAKI??? :D),niedlugo bedzie 15ste miejsce :D Oskaliber zajebisty jest ten sig,uzywam go ;) No coz, najwyrazniej ktos nie chce byc w slabej druzynie, w ktorej jest aktywna 1-2 osoby miesiecznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 (edytowane) No coz, najwyrazniej ktos nie chce byc w slabej druzynie, w ktorej jest aktywna 1-2 osoby miesiecznie. co prawda to prawda nie ma o czym mowic :D mako222 a nie mozesz sie wpisac na nowo? Narmer podziekowal,przekaz jest oczywisty jak nazwa teamu :D Edytowane 9 Czerwca 2009 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Chaos tez oposcil Wasze szeregi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 (edytowane) a to akurat wiem,bo jest u Was ;) jeszcze jeden Chaos i macie pierwsze miejsce :D Edytowane 9 Czerwca 2009 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 (edytowane) co to za bieda wogole? to cos z 320pkt to jakis bug,bo nie ma nikogo takiego z pl flaga :D jezeli ktos sam nie kreci,lub tez ma przerwe/okres( :D ) itd i odchodzi na fochu pozostawie bez komentarza :D mi to @ryba@ Edytowane 10 Czerwca 2009 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 mnie nazywasz "to coś" i bugiem :P foch - odchodzę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 to wszystko wina kaca ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Dobra dobra... co ja tam mailem powiedziec.. z devilkiem planujemy reaktywacje jakas mala bo serio cicho :). A Ty ryba wyslij mi wyniki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Dobra dobra... co ja tam mailem powiedziec.. z devilkiem planujemy reaktywacje jakas mala bo serio cicho :). A Ty ryba wyslij mi wyniki :P Tylko nie psujcie tyle sprzętu co na MOA :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Dobra dobra... co ja tam mailem powiedziec.. z devilkiem planujemy reaktywacje jakas mala bo serio cicho :). A Ty ryba wyslij mi wyniki :P Miło słyszeć, że devilek wraca do gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Tylko nie psujcie tyle sprzętu co na MOA :lol2: Heheh tylko proc umarl :) Miło słyszeć, że devilek wraca do gry. NO musi... bo jak lancu wymieka to trzeba kogos miec do pary :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Heheh tylko proc umarl :) Płyta też ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Tak, a ja mialem selekty od MSI ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiz__ Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Tak, a ja mialem selekty od MSI ;)Dev : Jak zawsze ;) Ofc zartuje, bo wiem jak bylo. Umarlo nie ma i tyle. Do E6300, E6700 dodaje takze i950. Co nie zmienia faktu, ze nie moge pojac tego jak cpu moze pasc podczas doslownie paru godzin benchow :sad: Od samego poczatku bylo zle ... Ale dobra juz nie bede na ten temat debatowal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 (edytowane) Dev : Jak zawsze ;) Ofc zartuje, bo wiem jak bylo. Umarlo nie ma i tyle. Do E6300, E6700 dodaje takze i950. Co nie zmienia faktu, ze nie moge pojac tego jak cpu moze pasc podczas doslownie paru godzin benchow :sad: Od samego poczatku bylo zle ... Ale dobra juz nie bede na ten temat debatowal. Dobra, jestem większym psujem intelów: E6600, 3x Q6600, QX6700, Cel 420, E4400, 3x E8400, 11x E8500 a i7 póki co żadnej choć chciałem coś ubić :D btw dzisiaj mi padło trzecie eclipse :lol: Edytowane 24 Czerwca 2009 przez Xtreme Addict Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Ja nie wiem co wy z tym sprzętem robicie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Dobra, jestem większym psujem intelów: E6600, 3x Q6600, QX6700, Cel 420, E4400, 3x E8400, 11x E8500 a i7 póki co żadnej choć chciałem coś ubić :D btw dzisiaj mi padło trzecie eclipse :lol: BIedne procki :) Ja nie wiem co wy z tym sprzętem robicie Ale ale ja nie ubiłem jeszcze zadnego proca w życiu :) ten i7 to przez devilka :P (niech na jego koncie zostanie, a ja bede mial nadal carte blanche :P) A co do plyt to sie zdarzalo :P w de facto najwiecej MSI (p35 zreszta). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Ja nie wiem co wy z tym sprzętem robicieSam sie psuje ot tak, dobrze o tym wiesz jak czasami bywa. Co do powrotu, cos sie pomysli. Plany sie troche zmienily i mozna myslec nad jakims malym oc czasami. @ XA - zapraszam na szkolenie z ubijania i7 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Sam sie psuje ot tak, dobrze o tym wiesz jak czasami bywa. Co do powrotu, cos sie pomysli. Plany sie troche zmienily i mozna myslec nad jakims malym oc czasami. @ XA - zapraszam na szkolenie z ubijania i7 ;) Ja znam dobry sposob ;] plyta z DR. Mosem + duze V na Core/VTT :D pada wszystko dosc szybko :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Dobra, jestem większym psujem intelów: E6600, 3x Q6600, QX6700, Cel 420, E4400, 3x E8400, 11x E8500 a i7 póki co żadnej choć chciałem coś ubić :D btw dzisiaj mi padło trzecie eclipse :lol: Jak Ty ubiles tyle prockow? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Pewnie liczyl na to, ze znajdzie gem CPU i pozamiata wszystkich na Commando :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Jak Ty ubiles tyle prockow? :lol:korolki pomylił w molex-ie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...