NeonPPC Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) moim zdaniem dali taki komunikat bo oficjalne wylaczanie serwera bylo niby 4-tego. Zreszta co mieli napisac "haha, you fockin suckers, buy the retail, we are taking the plug out. pwned" ? Ja z checia poczekam juz na fulla, przynajmniej troche zatesknie i znowu zaczne grac z wielkim zapalem. pozdro. Edytowane 13 Lutego 2007 przez Neon69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 W sumie racja. Byłem bliski przejścia bety na 100% i troszkę mnie to nudziło. Jakbym pogram trochę dłużej, to nie wiem czy bym sięgnął po oryginał. A tak, "wyposzczony" ;) z chęcia jeszcze raz poprzechodzę. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 heh ... mimo tego ze nie udalo mi sie nigdy zalapac na wspolny "wypad za miasto" , to gra SP to juz nie to samo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 czy mi sie wydaje .... czy ta bezcenna scena z mclarenem to ze mna sie toczyla ?? :D (mclaren bez tuningu :) ) :lol2: no ba... dzieki jeszcze raz za gre ;) ... czekamy na full ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Uaktualniona lista pojazdów uwzględniająca to co jest już na xboxa: Official Test Drive Unlimited Vehicle List Initial Release List: AC: -AC 289 '64 Alfa Romeo: -Alfa Romeo 8C Competizione '04 -Alfa Romeo Brera '06 -Alfa Romeo GT 3.2 V6 24V '03 Ascari: -Ascari KZ-1 Aston Martin: -Aston Martin DB4 GT Zagato '61 -Aston Martin DB7 Zagato '04 -Aston Martin DB9 Coupe '05 -Aston Martin DB9 Volante '05 -Aston Martin V8 Vantage '05 -Aston Martin Vanquish S V12 '05 Audi: -Audi A3 3.2 Quattro DSG '05 -Audi A6 4.2 Quattro '05 -Audi RS4 Quattro -Audi S4 Cabriolet '04 -Audi S6 -Audi TT Quattro Sport '05 B. Engineering: -B. Engineering Edonis V12 Caterham: -Caterham CSR 260 Chrysler: -Chrysler 300C® SRT-8 '04 -Chrysler Crossfire® SRT-6 Roadster '05 -Chrysler Firepower Concept Car '05 -Chrysler ME FOUR-TWELVE '04 Dodge: -Dodge Challenger R/T '71 -Dodge Viper SRT-10 '05 -Dodge Viper SRT-10 Coupe '06 Ducati: -Ducati 999R '05 -Ducati Monster S4R '05 -Ducati Supersport 1000DS '05 Farboud: -Farboud Supercharged GTS Prototype '05 Ferrari: -Ferrari 250 GTO '62 -Ferrari 288 GTO '84 -Ferrari 575M Maranello '04 -Ferrari 612 Scaglietti '04 -Ferrari Enzo Ferrari -Ferrari F40 '87 -Ferrari F430 Spider '05 -Ferrari F430 '04 Ford: -Ford GT '05 -Ford Mustang GT-R Concept '05 -Ford Mustang GT Convertible '05 -Ford Mustang GT Coupe '05 -Ford Shelby Cobra Concept '04 -Ford Shelby GR-1 Concept '04 General Motors: -General Motors Cadillac® CTS-V™ '05 -General Motors Cadillac® XLR-V™ '05 -General Motors Chevrolet® Camaro® Z-28™ '67 -General Motors Chevrolet® Corvette® C1 '57 -General Motors Chevrolet® Corvette® C6™ Convertible '05 -General Motors Chevrolet® Corvette® C6™ Coupe '05 -General Motors Chevrolet® Corvette® Stingray™ '69 -General Motors Chevrolet® Corvette® Stingray™ Convertible '71 -General Motors Chevrolet® Corvette® Z06™ '05 -General Motors Chevrolet® SSR™ '05 -General Motors Pontiac® Firebird™ '70 -General Motors Pontiac® GTO® '04 -General Motors Saturn™ Sky™ '07 Jaguar: -Jaguar Type E Coupe '64 -Jaguar XJ220 '93 -Jaguar XK Convertible '06 -Jaguar XK Coupe '06 -Jaguar XKR Coupe '05 Kawasaki: -Kawasaki Ninja ZX-10R '05 -Kawasaki Z1000 '05 Koenigsegg: -Koenigsegg CC8S -Koenigsegg CCR Lamborghini: -Lamborghini Countach 25th Anniversary '89 -Lamborghini Gallardo '04 -Lamborghini Gallardo SE '05 -Lamborghini Gallardo Spyder '06 -Lamborghini Miura P400 SV '71 -Lamborghini Murciélago '04 Lexus: -Lexus GS 450h -Lexus IS 350 -Lexus LS 460 -Lexus LS 600h L Lotus: -Lotus Elise R '05 -Lotus Esprit V8 '02 -Lotus Sport Exige 240R '05 Maserati: -Maserati 3500 GT '60 -Maserati GranSport -Maserati MC12 -Maserati Spyder 90th Anniversary -Maserati Spyder Cambiocorsa '04 McLaren: -McLaren F1 '97 -McLaren F1 LM '95 -McLaren F1 GT '97 -McLaren F1 GTR '95 Mercedes-Benz: -Mercedes-Benz 300 SL Gullwing '57 -Mercedes-Benz CLK 55 AMG '04 -Mercedes-Benz CLK DTM AMG '03 -Mercedes-Benz CLK GTR -Mercedes-Benz CLS 55 AMG '04 -Mercedes-Benz SL 65 AMG '04 -Mercedes-Benz SLK 55 AMG '04 -Mercedes-Benz SLR McLaren MV Agusta: -MV Agusta F4 Tamburini '05 -MV Agusta F4 Brutale 910S '05 Nissan: -Nissan 350Z Coupe '04 -Nissan 350Z Nismo S-Tune '04 -Nissan Skyline GT-R R34 '02 Noble: -Noble M12 GTO-3R '04 -Noble M14 '05 -Noble M400 '04 Pagani: -Pagani Zonda C12S -Pagani Zonda C12S Roadster Ruf: -Ruf RGT '03 -Ruf Rt12 '05 -Ruf Rturbo Saleen: -Saleen S7 Twin-Turbo Shelby: -Shelby Cobra Daytona Coupe™ '63 -Shelby GT 500 '67 Spyker: -Spyker C8 Laviolette -Spyker C8 Spyder Triumph: -Triumph Speed Triple '05 TVR: -TVR Sagaris '05 -TVR Tuscan S '05 Volkswagen: -Volkswagen Golf V R32 -Volkswagen W12 Coupe '97 -Volkswagen W12 Roadster '98 Wiesmann: -Wiesmann Roadster MF3 Coming Soon Vehicle List: AC: -AC Cobra 427 '66 Chrysler: -Chrysler Crossfire® SRT-6 Coupe '05 Dodge: -Dodge Charger Super Bee Hemi '71 Ferrari: -Ferrari 308 GTS '82 -Ferrari 360 Modena -Ferrari F599 GTB General Motors: -General Motors Cadillac® Cien Concept '02 -General Motors Cadillac® Sixteen -General Motors Chevrolet® Cobalt SS Supercharged Coupe Concept '04 -General Motors Chevrolet® Corvette® '63 -General Motors Pontiac® Solstice '06 -General Motors Saturn™ Curve Concept '04 Kawasaki: -Kawasaki Ninja ZX-12R '05 Lamborghini: -Lamborghini Diablo GT '99 -Lamborghini Murciélago Roadster '04 Lexus: -Lexus SC 430 Mazda: -Mazda MX-5 Miata '06 -Mazda RX-8 Spyker: -Spyker C8 Spyder T TVR: -TVR T440 R '04 Wiesmann: -Wiesmann GT MF4 Yes: -Yes Roadster Całkowita nowość nigdy nie uwzględniana na listach DLC - Audi S6. Inne w miarę nowe pojazdy to Lexusy hybrydowe. Wreszcie dostępne jest Ferrari F40 i wszystkie RUFy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbec Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) Dodge Challenger R/T '71 Ferrari F40 '87To mi sie podoba B) Edytowane 13 Lutego 2007 przez qbec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Dziwne że w tym towarzystwie brak Porsche Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 A Ruf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Duuzo swietnych fur. Tworcy tak chcieli sie odroznic od NFS, gdzie samochody same chamowlay przy 10 km/h, ze te w TDU nienaturalnie dluga sie tocza :D Moze ktos zazucic save offline. Z tego co wiem nie jest powiaznay z key'em. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Dla zainteresowanych moim problemem mega artów :wink: Przyspieszenie sprzętowe o jeden w dół i działa ^_^ ale jak wyłacze, zmienie tryb na normalny i włącze gre to też działa, to się chyba BUG nazywa ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Hmm ale w becie przeciez niektórych samochodów nie było? Była jakby ograniczona? IMO ta lista smierdzi fejkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Lista z forum atari. Fake to nie jest, bo w becie nie ma samochodów z DLC. Filmy z RUFem już dawno na youtube były... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Dla zainteresowanych moim problemem mega artów :wink: Przyspieszenie sprzętowe o jeden w dół i działa ^_^ ale jak wyłacze, zmienie tryb na normalny i włącze gre to też działa, to się chyba BUG nazywa ? :D Tak Bug u nie każdego się takie coś robi u mnie pomaga alt+tab. Ruf ee to nie to samo dla mnie oryginalne Porsche wygląda ładniej. Mi brakuje tylko trochę autek z lat 90 zwłaszcza Accury/ Hondy NSX która była w TDU3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 A mi i tak brakuje tu japonczykow :( Nissana S15 Mazdy RX7 Hondy NSX, Integry, Accorda type-R Toyoty Celica, Supra I wielu wielu innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Lista mi sie bardzo podoba szczegolnie F40 i Diablo :) Pomimo tego ze prawie cala gre przeszedlem na becie mysle ze sie skusze na fulla. Pewnie nieraz sie spotkamy jeszcze na Hawajach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Panowie dajcie jakiś link do tej bety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Panowie a czy da sie w gre uruchomic odrazu w trybie hardcore czy co tam jest najbardzioej niby "symulacyjne" ? bo mi np nie chcialby sie bujac w trybie full arcade tylko odrazu w trudniejszym .. jest taka opcja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) Panowie dajcie jakiś link do tej bety. przeczytaj sobie chociaz poczatek tego tematu lub ostanie 2-3 strony :blink: mysle ze to Ci pomoze... ps. nasuneło mi sie jeszcze pytanie skoro światowa premiera jest 20 lutego to jest szansa ze na półkach sklepowych pojawi sie TDU ... (chodzi mi oczywiscie o nasz kraj) bo PL dopiero 15 marca a czekanie na "spolszczenia" hmm wydaje mi sie, że nie ma wiekszego sensu... MarquePL Edytowane 14 Lutego 2007 przez marcell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Sewer Raczej nie padla odpowiedz w tym watku czy mozna odrazu gdzialac na trybie Hardcore. Niestety bedziesz musial siegnac po forums.atari.... [; jurek911 :google: Wysil sie bo nie lubie kazdemu podawac na tacy odpowiedzi... marcell Watpie zeby dystrybutor rzucil na polki oryginalna wersje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 marcell Watpie zeby dystrybutor rzucil na polki oryginalna wersje... no ja tez watpie ... :mur: ale jednak zyje nadzieja :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) Gra rządzi, niestety nie posiadam keya do gry online więc nie miałem okazji tego posmakować, ale single również syci, sama jazda samochodem sprawia ogromną przyjemność. Prowadzenie samochodu od kierownicy, jest to pierwsza po porshe unleashed gra w ktorej tak przyjemnie i w miare realistycznie prowadzi się samochód. Bardzo bardzo dobra gra, napewno zaopatrzę się w oryginał (szczególnie teraz po podkreceniu gieforsa jak tdu śmiga :) ) Ludwiczek, co to jest TDU3 ? Edytowane 14 Lutego 2007 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) Ludwiczek, co to jest TDU3 ? Wróóóóóććć to miało być Test Drive 3 :razz: Czyli TD3 Edytowane 14 Lutego 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) Panowie a czy da sie w gre uruchomic odrazu w trybie hardcore czy co tam jest najbardzioej niby "symulacyjne" ? bo mi np nie chcialby sie bujac w trybie full arcade tylko odrazu w trudniejszym .. jest taka opcja ? od razu mozesz jezdzic w trybie "all aids off" co juz daje przyjemny model jazdy, zeby grac na hardcore musisz juz zaliczyc kawal gry (poziom pro, elo czy jakos tak ;) ) krotko mowiac, nie musisz jezdzic w full arcade Edytowane 14 Lutego 2007 przez yamaykee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamee Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) ps. nasuneło mi sie jeszcze pytanie skoro światowa premiera jest 20 lutego to jest szansa ze na półkach sklepowych pojawi sie TDU ... (chodzi mi oczywiscie o nasz kraj) bo PL dopiero 15 marca a czekanie na "spolszczenia" hmm wydaje mi sie, że nie ma wiekszego sensu... (...) Niestety wydawca gry, koncern Atari zdecydował się na opóźnienie rynkowego debiutu dzieła zespołu Eden Studios, o czym dowiadujemy się za pośrednictwem zaktualizowanej karty tegoż produktu, zawierającej niepokojącą datę: 20.03.2007. (...) Źródło: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=31449 Edytowane 14 Lutego 2007 przez kamee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 (...) Niestety wydawca gry, koncern Atari zdecydował się na opóźnienie rynkowego debiutu dzieła zespołu Eden Studios, o czym dowiadujemy się za pośrednictwem zaktualizowanej karty tegoż produktu, zawierającej niepokojącą datę: 20.03.2007. (...) Źródło: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=31449 :lol2: :huh: no to znalezli pewnie tyle dziur ze sie chłopaki nie wyrobią :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Ja tam się cieszę. LICZĘ na to że dostaniemy dopracowany produkt, w końcu ta beta nie była po to zebyśmy sobie pojeździli tylko po to zeby beta testerzy ;) zgłosili odpowiednią ilośc błędów, nie dociągnieć i spostrzezeń. Póki co pozostaje nam trybik single :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vonter Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Panowie a czy da sie w gre uruchomic odrazu w trybie hardcore czy co tam jest najbardzioej niby "symulacyjne" ? bo mi np nie chcialby sie bujac w trybie full arcade tylko odrazu w trudniejszym .. jest taka opcja ? niestety trzeba przejść spory kawalek gry, aby go odsłonić, tak jak pisali wyżej, jednak i tak byś nie przechodził na nim od początku, ponieważ w tym trybie dostępna jest tylko wolna jazda, wyścigów się na nim nie da przechodzić. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) Ja tam się cieszę. LICZĘ na to że dostaniemy dopracowany produkt, w końcu ta beta nie była po to zebyśmy sobie pojeździli tylko po to zeby beta testerzy ;) zgłosili odpowiednią ilośc błędów, nie dociągnieć i spostrzezeń. Póki co pozostaje nam trybik single :) skoro była open to znaczy ze dla kazdego :lol2: wiec mogli spokojnie zostawic serwer do premiery ktora pewnie sie jeszcze przesunie :mur: a single tak nie cieszy jak wspolna wycieczka dookoła wyspy :lol2: wiem wiem pisze głupoty ale zadna gra mnie tak nie zassała od czasów kickstart na C-64 w 1992 roku :) Edytowane 14 Lutego 2007 przez marcell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmuraIV Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 a co do wersji na PS2... tez zostanie przesunieta premiera... bo premiera w PL jest zaplanowana na 2 marca.... Wie ktos cos moze na ten temat... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Hmm na gryonline.pl TDU PC: Data Premiery: Świat: 02 marca 2007 Polska: marzec 2007 jednakże wolałbym aby była tego 20 marca, niech poprawią błędy i zoptymalizują engine. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...