Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

Tak sie jeszcze z ciekawości zapytam, czy te pliki co są na płycie w folderze x:\program files\Atari\Test Drive Unlimited trzeba kopiować do folderu głównego na dysku? Chodzi o TDU.exe, paul.dll i unicows.dll

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze ta gierka jest genialna.

Jeszcze zadna gierka samochodowa nie przysporzyla mi tyle frajdy z bezcelowego jezdzenia.

Ustawiam sobie jak glupi trasy 50 kilometrowe i zasuwal godzine :)

A przy okazji bawie sie z ruszaniem spod swiatel albo pokazywania kto ma lepsze autko NPC`om ;)

Same zadania jak narazie mam baaardzo proste i spodziewam sie wyzwan pozniej.

Genialne zdazenie bylo gdy swoja Corvetta (3,9s do paki) scigalem sie z jakims scigaczem i ten debil na trzeciego wpadl w ciezarowe.

Genialnie to wygladalo.

Szkoda, ze po tym sie pozbieral bez klopotu :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bosheeee..... Jechałem w wyścigu "Wyścig Milionerów". Miałem jóż ponad połowę i.....ZEPSUŁ MI SIĘ PAD :mur: Zwariować można

Ja jechałem w tym wyscigu i przed meta memki sie wywalily na grafie i szachownica :lol: Ogolnie to 3x przechodzilem ten wyscig :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze zadna gierka samochodowa nie przysporzyla mi tyle frajdy z bezcelowego jezdzenia.

A przy okazji bawie sie z ruszaniem spod swiatel albo pokazywania kto ma lepsze autko NPC`om ;)

No dokładnie, do tej pory wszystko co mieliśmy to 18 Wheel of Steel co w połączeniu ze swoją mega wyobraźnią można było na upartego pojeździć po normalnych drogach. Teraz gdy wyszedł TDU to ja nie widzę innych samochodówek i nie wiem jak w ogóle mogłem grać w coś innego. Jak dla mnie to gigantyczny przełom w tym gatunku i tak jak napisałem w moim temacie o Symulatorach Przyszłości już mogę sobie spokojnie pojechać te 60 km do mojej hawajskiej babci po konfitury :)

Następne TDU może będzie w Polsce? ... te proste drogi przez pola pełne żyta i fiaty 126, które znikają w lusterku mojej Ninjiiiiii :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Same zadania jak narazie mam baaardzo proste i spodziewam sie wyzwan pozniej.

Genialne zdazenie bylo gdy swoja Corvetta (3,9s do paki) scigalem sie z jakims scigaczem i ten debil na trzeciego wpadl w ciezarowe.

Genialnie to wygladalo.

Szkoda, ze po tym sie pozbieral bez klopotu :/

Kup fulla to posmigamy online. ;]

Mnie jedynie w calym TDU denerwują te nierowne/kanciate drogi :/. Czasem po niektorych trasach to motorem sie lata, a nie jezdzi. W ogole drogi sie nie trzyma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiscie tylko i wylacznie na kierownicy gram i z widoku zza kierownicy.

A ustawien specjalnych nie czynilem, jedynie klawiszologie najpotrzebniejszych funkcji.

PS. Nie wydaje sie Wam, ze Corvetta jest za tania ? (72tyś)

Podczas gdy jakies smierdzace AMG55, ktorego ta Corvetta robi na kazdym biegu kosztuje ponad banke ?

Edytowane przez Kaeres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS. Nie wydaje sie Wam, ze Corvetta jest za tania ? (72tyś)

Podczas gdy jakies smierdzace AMG55, ktorego ta Corvetta robi na kazdym biegu kosztuje ponad banke ?

Nie koniecznie. Corvetta z zasady nie jest drogim samochodem. Idea jej powstania była podobna do Mustanga (tania rakieta dla mas).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie koniecznie. Corvetta z zasady nie jest drogim samochodem. Idea jej powstania była podobna do Mustanga (tania rakieta dla mas).

Za małą kasę kupujemy Corvę i upgradujemy ją do trójki i wymiatamy tą rakietą drogi. Zaraz po Skaju Corvetta była moim drugim udanym zakupem. Wymiotłem nią większość początkowych wyścigów. Edytowane przez LCC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi