qqrydza Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Uwaga! Na drogi kręcić bączki wyjechała Aga. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Na x700 pr0 z siga gra chodzi na 1280x1024 płynnie tylko z widoku samych zegarów, każdy inny widok powoduje spadki fps poniżej 20. Ustawienia na low ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Ja gram tylko na zegarach, dla kierownicy najlepszy widok :) No coz zbieram na 7600GT, ktos chce mojego 6600? Hehe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plotek Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Mam nadzieje, ze w pelnej wersji bedzie wiecej opcji do zmiany grafiki niz LOW-MEDIUM-HIGH :/ Na moim kreconym gf6600 i LOW ciagnie 18-22fps tylko :/ U mnie na mojej grafie jest podona sytuacja... Maly fps na malej rozdzialce :? .... Zmieni sie to, kiedy 7900gs nadejdzie B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Ja gram tylko na zegarach, dla kierownicy najlepszy widok :) No coz zbieram na 7600GT, ktos chce mojego 6600? Hehe :D Nie. Dla kierownicy najlepszy widok to kokpit :razz: i zauważyłem fajny detal... gdy obroty są odpowiednie nasz kierowca sam bierze już rękę na gałkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Ludwiczek RLY? Hmm musze sie przyjzec czy przypadkiem nie prostuje palcy przy lopatkach [; ;] [; ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Dzieciaki zrobiły oblężenie ze względu na pierniczki. Gdy już je zdobyły odpuściły mamie i pozwoliły spokojnie prowadzić. :smile2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 W jaki sposób Kikas zrobiłeś ponad tysiąc punktów w dzień? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Licze na gre, że będę was dzisiaj widział przed klubem. Wczoraj sobie nie pojeździłem, dzisiaj bym chciał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Siemka. Ej skąd wy macie jóż TDU?? i czy ktoś sie orientuje jak on pójdzie na konfigu: 7600gt a64 3700 1mb l2 1gb ram ?????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Kilka stron tego tematu jest o tym skad pobieralismy ta gre ;) To jest open beta, ktora jutro przestaje dzialac. Tak, bedzie chodzic na takim sprzecie i to jak ktos napisal pare postow wyzej - bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 @qqrydza niezły nalot @PaBlO 1.Pisze sie już, a nie jóż 2.Przecież oni grają w bete. PS:Tylko mi nie pisać, że ja też robie błędy, bo aż takich to ja nie robie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) ...gdy obroty są odpowiednie nasz kierowca sam bierze już rękę na gałkę.No to jest akurat bardzo fajny efekt ;] LAJK FROM RIJYL LAJF Edytowane 3 Lutego 2007 przez R.i.P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Za jakieś 20 minut powinienem być na trasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 W gram.pl tdu bedzie za 79.90 (bez wirtualnych pieniedzy 99) :P chyba zamowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-DIGIDY- Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Open beta już zamknięta a tymczasem gre można już zamawiać na www.gram.pl a w PREE-ORDE-rze nie płaci się za wysyłke :D :D tylko że wysyłają dopiero w marcu :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Jestem zly, nie moge dojsc do ladu z kierownica i ustawieniami w grze. W RBR nie bylo tyle pieprzenia. Gdy LINEARITY jest na poczatku to wiadomo, male ruchy kierownica maly wychyl kol, im wiekszy tym kola bardziej sie wychylaja. A w druga strone suwakiem to kola powinny dokladnie odwzorowywac ruchy kierownicy. Ale tak nie jest... Wzialem wiec widok samochodu z boku na przednie kola, aby sprawdzic efekt. Krece kierownica a gdy kola sa juz max wychylone to zostaje mi jeszcze spory luz na kierownicy :/ Nie jest dokladnie zsynchronizowany wychyl :/ Kiere mam Logitecha Formula Force EX, dokladnie wycentrowana programikem "DXTweak2" a tutaj taki zonk :/ Moze ktos u siebie sprawadzic czy ma takie same jaja? Czy to wina bety czy cos u mnie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 u mnie na thrustmasterze 360 modena jest tak samo, na poczatku było tragicznie ( nie wykorzystywało połowy możliwości kiery) ale coś pokręciłem w ustawieniach i jest prawie idealnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Mam nadzieje ze w full wersji bedzie lepiej. Kombinowalem na rozne sposoby i nie moge zniwelowac tego luzu na koncach :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Nie mozesz zwiekszyc strefy smierci na kierze? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Mowisz o sensitivity w TDU? Mam na MAX. Ale ja nie mowie o luzach na poczatku tylko przy max wychyleniach. Kola sa wychylone do konca a kiera dalej sie kreci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Czyli wszyscy mają koniec czy jak ściągne dziś albo jutro to ofline będę mógł poszaleć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Nie mozesz zwiekszyc strefy smierci na kierze? :wink: Martwej strefy. ;> Czyli wszyscy mają koniec czy jak ściągne dziś albo jutro to ofline będę mógł poszaleć. Tego nikt nie wie. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 SKRYTOBOJCA Dawno nie mialem w lapach zadnej kiery wiec wybacz zamotanie ale z tego co pamietam majac jakiegos logi od znajomego moglem ustawic wychylanie poczatkowe i koncowe tzn na jedym suwaku 2 podzialki: poczatek jak lapalo skret i koniec... A moze to byly ustawienia wewnatrz scigalki... :unsure: ath A widzisz mrugajaca gebe? Wiem ze DeadZone nie DeathZone :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Looz. ;> Czy tylko mi tak kulawo sie na tych motorkach jezdzilo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) Orgiusz To juz raczej masz na mysli ustawienia gry :) Lub jakis starszy program do loga(?) Z RBR nie mam takich problemow. Edytowane 3 Lutego 2007 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Open beta już zamknięta a tymczasem gre można już zamawiać na www.gram.pl a w PREE-ORDE-rze nie płaci się za wysyłke :D :D tylko że wysyłają dopiero w marcu :angry: No to już zamówiłem. Oczekiwany czas dostawy 16 marzec. Tylko czekać :wink: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-DIGIDY- Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 W gram.pl tdu bedzie za 79.90 (bez wirtualnych pieniedzy 99) :P chyba zamowie jak zamówisz w PERR-ORDER to za wysyłke nie będziesz płacił jak masz troche w wirtualnych pieniądzach :D ja też zamawiam ale najpierw kupuje lepszą karte graficzną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Greeting TDU Beta Testers,This email is to inform you of a bug in the Test Drive Unlimited uninstaller from the Open Beta Test. If you plan on uninstalling Test Drive Unlimited, please be sure to back-up (or move) any "loose" personal files you may have stored in the c:\ root directory on your computer.There is an issue where the uninstaller may attempt to remove files in the c:\ root directory that are NOT in a folder or are NOT protected by windows. - Files that are in folders on c:\ are NOT affected by this bug. - Files that are protected by your windows operating system are also not affected.Please be sure to take extra special care when uninstalling TDU.If you have any questions at all regarding this issue, or would like more instructions on how to back-up your files, please email betatestadmin@atari.comThis bug is of course fixed in the retail version of TDU.I'd also like to remind everyone that the Open Beta Test for Test Drive Unlimited will be ending tomorrow 2/4/07. Thanks again for all your help in the beta test for Test Drive Unlimited and we look forward to seeing you on the road in the future!Best,Beta Test Administrator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 kiedy wychodzi anglojezyczna wersja i czy bedzie ja mozna w polsce kupic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...