westsajd Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Witam! Zawsze mnie ciekawiło jak wygląda takie zgłoszenie/raport posta do moderatora :) Możecie dać jakiegoś screena czy coś? BTW. Tym userem możecie się zainteresować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Dlaczego akurat tym? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Ten user już zmienił podpis. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Konfidencie widac teraz jak bardzo sie opieprzamy ;]] Mogles kilka zakonczyc...Przynajmniej odhaczyc ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 E tam.. przeciez one są juz załatwione.. ;] Musialem przeciez pokaząc jak wyglada niesprawdzone jeszcze zgłoszenie.. [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 omg po wała ktoś zgłasza temat Jak Udowodnic Adminowi Ze Sie Nie Gra Na Kodach? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 a jak wyglada sam raport a nie ich lista?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 poca Bywa. Komus sie nie podoba odpowiedz ( poziom itp ) to zglasza. Niemiec Jak ktos nic nie wpisuje to widzimy sama ramke. Albo jeden znaczek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) Niemiec Jak ktos nic nie wpisuje to widzimy sama ramke. Albo jeden znaczek :P moze te osoby uwazaja, ze nie ma potrzeby produkowania sie w raporcie ;) moga tez liczyc na inteligencje moderatorow :D chyba nie mozna wyslac pustego raportu? Edytowane 2 Lutego 2006 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Nie, nie mozna.. Ale juz z kropka mozna.. ;] Taa.. robia nam 50 razy dziennie IQ testy.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 E tam nie mozna. Spacja i mamy ladna ramke. m!k sprawdzaja pewnie czy czynimy postepy ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Nurtuje mnie pewna sprawa, patrzę sobie na listę osób obecnych na forum i widzę użytkownika oznaczonego na biało "Google.com". Wyszukiwarka jednak nie znajduje takiej osoby. I tu powstaje moje pytanie, czy Google.com to cichy moderator? Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Już było wiele razy. Google.com to bot googli po prostu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 a jak wyglada sam raport a nie ich lista?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Widze, ze kszonek nie tylko pisze duzo postow, ale i zglasza duza ilosc raportow. Moze niedlugo zostanie moderatorem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Samo zgłaszanie nie wystarczy. ;) Zastanawiam się zmianą regulaminu, a dokładnie nad dodaniem punktu: "bezpodstawne zgłaszanie tematów". :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 O, to już bedą 2 zmiany, bo trzeba wprowadzic drobną poprawke do PSO... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) Widze, ze kszonek nie tylko pisze duzo postow, ale i zglasza duza ilosc raportow. Moze niedlugo zostanie moderatorem ;) ostatnio staram sie poprawic ;) (nie ukrywam ze to dzieki Orgiuszowi, ktory dał mi % i byłem za to ostro wkurzony ;) ) a na modera : kto by mnie tam chciał :] Zastanawiam się zmianą regulaminu, a dokładnie nad dodaniem punktu: "bezpodstawne zgłaszanie tematów". :? to do mnie? zawsze zgłaszam jak jest ewidentne łamanie regulaminu, a poza tym opisuje problem ;) // btw: jako ze ostatnio pisałem juz w tej sprawie to teraz chce sie opewnic: moj sig jest poprawny tak? //edit ej, dlaczego obrazek usuniety automatycznie ble bla bla? przeciez mozna je wklejac :-| Edytowane 2 Lutego 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Si, regulaminowy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Si, regulaminowy.. to co tam robi: "Obrazek usunięty automagicznie. Patrz regulamin." Gadałem z marco to powiedział ze mona wklejac obrazki z domeny *.tweak.pl (jest rowniez mowa o tym w regulaminie), a obrazek sie usuwa. Jakby co jest to emot. dokłądnie ten: :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Samo zgłaszanie nie wystarczy. ;) Zastanawiam się zmianą regulaminu, a dokładnie nad dodaniem punktu: "bezpodstawne zgłaszanie tematów". :? masz na mysli wysyłanie zgłoszeń zawierających puste pola lub kropki :> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) Co do zgłoszeń, jaką treść im wpisywać, czasami niektóre tematy to trudno nazwać ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Wiem że macie moich raportów dosyć. Edytowane 2 Lutego 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) acha, przypomniała mi sie jeszcze jedna sprawa: czy mogłby jakis moder wchodzic na "pamieci ram"? bo ja tam czasto wchodze, i wysyłam duzo raportow, raz nie wchodziłem przez pare dni, a tam kilka tematow ewidetnie do zamkniecia (pytania o hynixy -jest temat przyklejony, pytania co kupic itd) i najlepsze jest to, ze wszsyscy odpisuja, nikt raportu nie wysle, jest juz jakies 10 odpowiedzi i po co to zamykac. Jonathan czasami wchodzi (zreszta on prawie wszsytkie moje raporty rozpatrza ;) ), ale za zadko zeby cos z tym zrobic ;) Edytowane 2 Lutego 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Co do zgłoszeń, jaką treść im wpisywać, czasami niektóre tematy to trudno nazwać ;) Wiem że macie moich raportów dosyć. Wogóle mamy dosyć raportów - Fipa jest ostatnio mocno zajęty i mało bywa na forum, i od tego czasu raporty zalegają średnio w liczbie 20... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Wogóle mamy dosyć raportów - Fipa jest ostatnio mocno zajęty i mało bywa na forum, i od tego czasu raporty zalegają średnio w liczbie 20... dlaczego sie obijacie? ;) jest was ponad 20 (dokladnie 21) samych moderow (adminow nie obciazam ;) ) i ttyle raportow zalega? co wy robicie, ze nie macie czasu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) Mamy 53 618 zarejestrowanych użytkowników powiedzmy ze z tego aktywnie udziela się 20k userów no i spróbuj z 21-osobową ekipą zapanować nad nimi ;) ja bym nie dał rady 21 vs. 20k - z motyką na słońce :P trzeba jeszcze wziąźć pod uwage, że praktycznie chyba nie zdarza się żby wszyscy 21 moderatorów było jednocześnie na forum, przeważnie jest 5 góra 15. wydaje mi sie że bycie moderatorem to chyba nie tylko odchaczanie raportów ... - tak ja to widze oczami zwykłego usera :P Edytowane 2 Lutego 2006 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 powiedzmy ze z tego aktywnie udziela się 20k userów no i spróbuj z 21-osobową ekipą zapanować nad nimi ;) ja bym nie dał rady 21 vs. 20k - z motyką na słońce :P trzbe jeszcze wziąźć pod uwage, że praktycznie chyba nie zdarza się żby wszyscy 21 moderatorów było jednocześnie na forum, przeważnie jest 5 góra 15. wydaje mi sie że bycie moderatorem to chyba nie tylko odchaczanie raportów ... - tak ja to widze oczami zwykłego usera :P moze masz racje ;) jak czesto srednio pojawiaja sie raporty? bo ja od jekiegos miesiaca wysłałem chyba ze 30..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Myślę, że tak 1 raport na godzinę to jest minimum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Myślę, że tak 1 raport na godzinę to jest minimum. Oj, mocno się mylisz, bywają takie momenty, że w ciągu godziny jest kich kilkanaście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...