grzegrz Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 gorszych flaków jeszcze nie widziałem i to był mecz 1/8. Juz mnie [gluteus maximus] od siedzenia bolała, karne na stojaco ogladałem - tragedia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 No tak jak oni strzelaja prosto w rece bramkarza albo zdecydowanie za mocno jak Sheva zero technicznych strzalow na bramke i stad efekt. Jak dla mnie bardzo kiepski mecz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Szwajcarzy tak slabo strzelali karne bo chcieli zakonczyc mistrzostwa bez straty bramki. :lol2: Cieszy awans Ukrainy. ;) W koncu trzeba popierac dobrego sasiada. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Sheva zero technicznych strzalow na bramke i stad efekt. Zrozum Dudek posiadl Sheve i tu nic sie nie da zrobic :lol2: Ps. ahahhahaha dla sadomasochistow jutro w dwojce powtorka meczu o 9.00 :unsure: :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zrozum Dudek posiadl Sheve i tu nic sie nie da zrobic :lol2: Ps. ahahhahaha dla sadomasochistow jutro w dwojce powtorka meczu o 9.00 :unsure: :D :D chyba sie skusze :lol2: imho najgorszy mecz mistrzostw, nie licząc popisów naszych z ekwadorem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 chyba popisy naszych z Kostaryka to było najgorsze dno, mimo ze wygralismy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 moze juz nie piszmy o polsce... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Przewaznie 1/8 to sa szachy. Dopiero od 1/2 sie zacznie masakra o zycie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 hahah oprocz meczu Niemcow wszystkie mecze do tej pory były ciekawe jak mecze zaplecza polskiej ekstraklasy, jedyny element ktory mi sie podobal we wczorajszym meczu to karny wykonywany przez Milewskiego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Dzis bedzie co ogladać, obstawiam ze Brazyle i Hiszpanie przejdą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 A ja mam cicha nadziej ze Ghana przejedzie przereklamowana Brazylie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ktoś wie oco chodzi z tymi meczami w Polsacie? - na www.programtv.wp.pl jest napisane, że żadnego meczu dziś nie ma - na stronie www.polsat.com.pl jest napisane, że leci tylko Hiszpania - Francja - w telegazecie jest napisane, że o 17 jest mecz Ghana - Brazylia LUB cośtam cośtam, podobno jest głosowanie smsami ;/ Cholera, nie mam dostepu do Polsatu Sport Extra i to akurat dziś. A TVP oczywiście nie kwapi się aby cokolwiek puścić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 A TVP oczywiście nie kwapi się aby cokolwiek puścić. Przeciez puszczaja np. dzis Brazylia - Ghana na tvp2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) cóż zapomniałem o TVP2 :) dobrze że mnie oświeciłeś. Fajnie gdyby Szpak komentował z Mielcarskim, mistrz w budowaniu napięcia z mistrzem krytyki (:)) wolę ich niż Borka. Edytowane 27 Czerwca 2006 przez mihalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 cóż zapomniałem o TVP2 :) dobrze że mnie oświeciłeś. Fajnie gdyby Szpak komentował z Mielcarskim, mistrz w budowaniu napięcia z mistrzem krytyki (:)) wolę ich niż Borka. Kazdy lubi to co lubi :lol:. Ja Szpakowskiego z jego textami i myleniem sie na każdym kroku nie trawie. Plus jeszcze Trzeciak :lol: no i najgorsze co mozy być czyli Szczesny :ploom:. Oby go dzis w studio nie było.. Mecze Licze na Ghane i niestety na Francje (Hisz nie trawie a Francja i tak odbadnie w 1/4). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Kazdy lubi to co lubi :lol:. Ja Szpakowskiego z jego textami i myleniem sie na każdym kroku nie trawie. Plus jeszcze Trzeciak :lol: no i najgorsze co mozy być czyli Szczesny :ploom:. Oby go dzis w studio nie było.. Mecze Licze na Ghane i niestety na Francje (Hisz nie trawie a Francja i tak odbadnie w 1/4). ee tam Szczęsnego czasem lubie posłuchać ze względu na to, że zawsze mówi to co myśli - i często krytyka w jego wydaniu jest bardzo trafna :) Ale i tak najlepszy w studiu jest J.Gmoch!!! :D centralnie jak mam do wyboru Polsat ze Strejlauem i Jacka to wybieram TVP :D czasem można się pośmiać ale też zdarza mu się powiedzieć coś ciekawego :) no i te gafy na antenie rox :D Jeśli gośćmi Włodka w studio są M.Pol i J.Gmoch to zawsze słucham co tam ciekawego powiedzą :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) taa, zazwyczaj bazgra cos na ekranie, analizujac strzelone bramki i chyba z gory zaklada ze widz ma IQ 50 bo analizuje oczywiste rzeczy... Edytowane 27 Czerwca 2006 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 A ja mam cicha nadziej ze Ghana przejedzie przereklamowana BrazylieA ja nie :P od początku jestem za Brazylią z wielkim Ronaldo chociaż przybrał na masie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 KAzdy kibicuje komu chce :P Dla mnie pierwszy sklad Brazyli jest przereklamowany. Gra nudno i wolno. Czego nie mozna powiedziec o drugim skladzie, na ktory sie milo patrzy. CHyba czas na male zmiany w tej druzynie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 @jonathan a o jaki skład Ci chodzi dokładnie? o ten w którym zawodnicy grają w numerkach od 1 do 11 (nie wiem czy to zauważyłeś ) taki jest podstawowy skład który był już znany na dwa miesiące przed mundialem ;] ale trzeba przyznać że Robinio (Robhinio? nie wiem jak się dokładnie pisze) mógł by się tam znaleźć ;] a co do ich gry to podobają mi się te podania piętką, czego nie widziałem nigdzie więcej (innej drużynie) chodź przyznam że wszystkich meczy również nie widziałem. Moim zdaniem slynny "Pan Ronaldo" sie wypalil, i nie pokaze nic szczegolnego. W ogole ostatnio w publicznej opini, chodza takie glosy, i chlopak przezyl swoja kariere, teraz nastepuje po nim Ronaldino, i ten chlopak naprawde pokaze nam prawdziwa pilke. Nie stresuje sie, i traktuje pilke jak zabawe/rozrywke czego nie mozna powiedziec o innych pilkarzach. Graja po to, aby zarabiac na chleb, a On gra naprawde czysta/spokojna/dla relaxu pilke :wink:. A za Brazylia takze jestem, wiadomo wygraja jak zwykle, nie zeby bylo to rutyna, ale po prostu chlopaki graja od dziecka, i maja to we krwi, takze nie ma sie czemu dziwic, bo tam graja na podworkach/stadionach, a w Polsce nie wolno grac na ulicy/podworku, ani na stadionie, bo jest targowisko :). No tak trzeba przyznać że Ronaldo to nie ta sama osoba co 4 lata temu (pamiętam jeszcze jak miał taką fajną grzywkę :P ) ale widać że nadal się stara ostatnio dwa gole :D i już przeszedł do historii. Co do Ronaldino to zgodzę się z tobą ;] ale jest jeszcze wieli innych piłkarzy zasługujących na wyróżnienie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Nie, ze tylko Ronaldino, w sumie racja, jest wiele innych dobrze grajacych pilkarzy, ale z takim podejsciem jak On ma to jeszcze nie zauwazylem ani jednego, chyba ze jakiegos wymienisz :wink:. P.S. Z niecierpliwoscia czekam na 16:30 :). A nie zaskoczę Cię bo powiem że też się nie spotkałem :P w końcu on jako drugi przeszedł do historii jako strzelec bramek na WC (zapomniałem kto był pierwszy :oops: ) a kto nie czeka :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 no dzisiaj w spokoju obejrze wreszcie meczyk :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Co to za sedzia ma byc :/ spalone Ghany to wszystkie wylapuja, a Brazylia na takim perfidnym spalonym i nie zauwazono tego... mega porazka, wg. mnie Ghana gra lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) no i znowu sędzia w roli głównej, z jakiej paki się pytam ten drugi gol został uznany, skoro Adriano był na spalonym na początku akcji i wziął w niej udział :mur: znowu sędzia skrzywdził Ghane, nie da sie na to patrzec już :mur: czy był spalony przy pierwszej bramce tez bym podyskutował, do tego Ghana gra dzisiaj lepiej, mam nadzieje, że wygra ten mecz Edytowane 27 Czerwca 2006 przez kucyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 No i Brazylia gra swoje. Zaraz pr0 krytycy podemna napisza ze slabo i wogole ble ble ble , ale cala ta ble Brazylia wygrywa i pewnie bedzie tu ze 4-0 , potem z Hiszpanami ze 3-0 i z Wlochami kolejne 3-0. Wiec slowa krytyki zostawcie sobie na final. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Szkoda Ghany. :cry: Bramka ze spalonego Adriano pewnie ustawila juz mecz. Brazylia jest slaba na tle swietnie grajacych Ghanijczykow. Szkoda, ze reprezentanci Ghany popelniaja jeszcze takie proste bledy w obronie. W Brazylii No.1 tych mistrzostw jest KAKA. Ronaldinho przy nim wyglada jak uczen. Sory, ale w tych mistrzostwach najwieksza gwiazda Canarinhos nic nie pokazala i nie zanosi sie na to by sie przebudzil. Nie wiem czy spala sie psychicznie, czy po prostu nie ma formy. Licze, ze w drugiej polowie Ghana jeszcze powalczy. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 i jeszcze to pieprzenie komentatorów, że najlepzy sędzia :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 OMG KRYTYCY - ja rozumiem ze kibicujecie Ghanie ale chwila wcale ale to wcale Ghana lepiej nie gra to po pierwsze a po drugie dobrze moze i byl teraz spalony ale za to wczesniej powinien byc karny bo byl oczywisty faul na Adriano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 no i znowu sędzia w roli głównej, z jakiej paki się pytam ten drugi gol został uznany, skoro Adriano był na spalonym na początku akcji i wziął w niej udział :mur: znowu sędzie skrzywdził Ghane, nie da sie na to patrzec już :mur: O ile się nie mylę to udział w akcji może wziąć, nie może dostać piłki bezpośrednio i piłka nie może być w jego kierunku (mowa o spalonym). No tam spalony na końcu był ale to minimalny, jeden sędzia gwizdnie drugi nie. Sam bym nie wiedział pewnie czy gwizdnąć. Who's the man ? :D Ronaldo!! Zobaczycie jeszcze strzeli on jest wielki [;. Brazyli gra bardzo dobrze. Tzn strzeli gola i później defensywnie + kontraataki, ale to nie taka obrona jak Włosi :( oni próbują atakować, ale spokojnie bo wygrywają. Jeżeli Ghana by strzeliła na 1:1 znów by ruszyli żeby gola zdobyć. Szkoda że Ghana nie wykorzystała sytuacji bo byśmy mieli ciekawszy mecz. A w tej akcji gdzie karny powinien być na Adriano, to czemu do k... nędzy on nie podał do Ronaldo :[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 i jeszcze to pieprzenie komentatorów, że najlepzy sędzia :/dobrze, że nie oglądam meczu w PL telewizji, bo bym wywalił telwizor przez okno słysząc takie bzdury, co za pajace to komentują oglądam mecz na RTE2 i tu nie ma takiego pieprzenia, każda akcja jest analizowana i trafnie podsumowana, przy drugim golu wyraźnie zaznaczono, że nie powinien być uznany, nie faworyzuje się zespołów i nie pieprzy o psie ronalldinho i jego całej rodzinie kiedy u Nas się tego nauczą :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...