Skocz do zawartości
Gość krzysiekp89

Mistrzostwa Świata Niemcy 2006

Rekomendowane odpowiedzi

Ghana przegrała bo była nieskuteczna, Brazylia była nieco od niej lepsza i miała farta, bo równie dobrze mogło być 1:1, właśnie mogło być, ale nie bedzie, mam tylko nadzieje że zwali ona swój mecz w ćwierćfinale, jak narazie nie zachwyca swoją gra, a takie pitolenie że gra na 30% swoich możliwości można w bajki włożyć, jakoś nie widziałem aby kontrolowali oni lekko gry na tym spotkaniu, mają fatalną obronę i tylko szcześciu mogą zawdzięczać to że stracili na tych mistrzostwach tyle bramek, z tym ze poczekajmy aż przyjdzie im grać z bardziej klasowym rywalem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

thical Szwecja slaba? Czlowieku przestan juz sie tak zachwycac ta Brazylia i ich gwiazdami. Szwecja pokazala dwa razy szybszy i ladniejszy football niz Brazylia. Co powiesz o meczu Szwecja-Anglia albo Szwecja-Paragwaj. Szybka, ladna pilka. Czesto wolna od bledow. A tutaj mameluki nie potrafia wykorzystac sytuacji sam na sam z bramkarzem. Przestan prosze udzielac sie w ten sposob w tym temacie bo zrobisz z siebie posmiewisko.

Moze wielbic Brazylie, ale bez przesady. Na tych mistrzostwach nie pokazali nic, NIC. Pilka w kiepskim wykonaniu. Najczesciej wolna i z duza iloscia symulacji. To jest dla Ciebie wielka brazylia??

Wielka Brazylia strzelilaby szybko 2 bramki i przeszlaby do obrony. A nie meczyla sie z takimi druzynami jak Japonia.

A co do niemcow to zeby nie powtorzyl sie final taki jaki mial miejsce Francja-Brazylia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie meczyla sie z takimi druzynami jak Japonia

4-1 to jest męczenie się ? Można by tak powiedzieć jeśli wygrali by 1-0

a nie przewagą 3 goli ;-)

Edytowane przez bjkuba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po wprowadzeniu nowych zawodnikow :>

I wynik 1-0 cos dlugo sie utrzymywal jak na super druzyne.

Nie sadzisz??

A co Ty chciałeś żeby na MŚ były dwucyfrówki? ;)

Ten wynik Argentyny też nie pokazywał wcale genialności drużyny tylko żałosności SCG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, nie moge zrozumiec jak moga siedziec tacy gracze jak np. Cicinho a gra stary cafu itp mimo wszystko dalej jestem za Brazylią i liczę na nich w tych mś

Edytowane przez bjkuba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co Ty chciałeś żeby na MŚ były dwucyfrówki? ;)

Ten wynik Argentyny też nie pokazywał wcale genialności drużyny tylko żałosności SCG

Jak narazie mowilismy o "boskiej" Brazylii. Argentyny w to nie mieszajmy a tym bardziej nie ma co wspominac meczu z kolkami treningowymi. Argentyna jak narazie pokazala sie duzo lepiej niz Brazylia

Grupa F

Chorwacja - Brazylia 0-1 - mecz bez rewelacji, bardzo wyrownany

Australia - Brazylia 0-2 - caly mecz brazylia sie broni, duzo lepsza Australia, niestety wynik mowi sam za siebie

Japonia - Brazylia 1-4 - poczatek podobnie jak w meczu z Australia, Brazylia sie broni. Calosc zmienia sie po zmianach w druzynie

Grupy mocnej nie miali, niczym nie zachwycili. Ghana tez nie jest zadnym przeciwnikiem. Zobaczymy co bedzie jak wpadna na slilniejszego przeciwnika (Niemcy, Francja, Wlochy, Anglia, Argentyna)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

thical Co powiesz o meczu Szwecja-Anglia albo Szwecja-Paragwaj. Szybka, ladna pilka. Czesto wolna od bledow. A tutaj mameluki nie potrafia wykorzystac sytuacji sam na sam z bramkarzem.

Ty chyba faktycznie ogladasz inne mistrzostwa (krykiet?), jezeli Szwecja gra ladnie i bezblednie. A sytuacje 1:1 to trzeba umiec stworzyc, ajkos inne druzyny nie maja 6 sytuacji 1:1 w jednym meczu.

Moze wielbic Brazylie, ale bez przesady. Na tych mistrzostwach nie pokazali nic, NIC. Pilka w kiepskim wykonaniu. Najczesciej wolna i z duza iloscia symulacji. To jest dla Ciebie wielka brazylia??

Pomijajac fakt kilku ladnych akcji, to wsrod obecnych jeszcze zespolow ladnie grali Niemcy. Kisza sie Wlochy, kisi Anglia, Argnetyna miala raptem jeden ladny mecz, Portugalia podobnie... A szybko i ofensywnie grajace WSK czy Australia odpadly, bo na meczach oprocz biegania trzeba jeszcze strzelac bramki. Zreszta, slusznie ktos zauwazyl, ze rzeznia zacznie sie w polfinalach, bo z kim miala Brazylia pokazac, na co ja stac? I po co miala grac agresywnie i ofensywnie, chyba nie po to, zeby miec wylaczona polowe skladu za zolte i czerwone kartki, jak np. Portugalia. Mogli dzis biegac z wywieszonymi jezorami i ustalic wynik na powiedzmy 8:2, ale co by im to dalo i jak by odpoczeli do nastepnego meczu? A oni musza myslec o finale, bo jezeli nie przywioza pucharu, to w kraju zastana zalobe narodowa, w przeciwienstwie do innych zeposlow, dla ktorych sam awans do polfinalu bedzie nazywany wielkim osiagnieciem.

Wielka Brazylia strzelilaby szybko 2 bramki i przeszlaby do obrony. A nie meczyla sie z takimi druzynami jak Japonia.

4:1. Mi tez jest szkoda, ze Polska zblaznila sie na mistrzostwach, ale to nie powod, zeby krytykowac inne zespoly. Brazylia strzela duzo goli i to sie liczy, tez chce ogladac ladne mecze, ale tu trzeba kogos, kto Brazylie zmusi do biegania po boisku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

thical Szwecja slaba? Czlowieku przestan juz sie tak zachwycac ta Brazylia i ich gwiazdami. Szwecja pokazala dwa razy szybszy i ladniejszy football niz Brazylia. Co powiesz o meczu Szwecja-Anglia albo Szwecja-Paragwaj. Szybka, ladna pilka. Czesto wolna od bledow. A tutaj mameluki nie potrafia wykorzystac sytuacji sam na sam z bramkarzem. Przestan prosze udzielac sie w ten sposob w tym temacie bo zrobisz z siebie posmiewisko.

A co do niemcow to zeby nie powtorzyl sie final taki jaki mial miejsce Francja-Brazylia :D

pr0 niewiem kiedy cos pisalem o szwecji , mniejsza z tym ale szwecja z Niemcami byla przeslaba ciemiutka , zalosna . nie nie to nie Niemcy byli mocni to szwecja pozwolila im robic co tylko chca . Brazyli nie kocham , nawet im specjalnie nie kibicuje , wygrywa lekko a mnustwo krytykow i tak ja jedzie. Jesli Brazylia meczyla sie z Japonia to co zrobili Niemcy wygrywajac "tylko" 2-0 ze szwecja (slabiusienka wtedy) Co zrobily Wlochy z niespecjalna Australia , co zrobila Anglia z mizernym Ekwadorem ? tylko 20 , 1-0 przeciez to slabiutkie wyniki chyba , bo zeby wyszlo ze Brazylia idzie na mistrza to pod katem tych druzyn musi wygrywac 10-0 bo przeciez sa duzo slabsi od druzyn ktore wymienilem. ehhhh

No Offence ale bronie tej Brazyli bo gra swoje , i pojechali tam po 6 tytul a nie po to zeby Polacy przed telewizorami ich docenili bo za nisko wygrywaja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JEzeli porownujesz Ekwador czy Szwecje do Japoni i Ghany to chyle czola :lol:

to sa mistrzostwa swiata a nie ranking FIFY i tak uwazam ze te druzyny zaprezentowaly sie na podobnym poziomie z lekka przewaga Ghany w swojej grupie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobry mecz , wyrownany. Choc chcialoby sie zapytac gdzie Trezegeut ? Domenech to drugi Janas znoe gra systemem z 1 napastnikem choc niesprawdzil sie ten system ze szwajcaria czy korea , a on chce nim wygrac z Hiszpania ? no no no zobaczymy

sam kibicuje Hiszpani , nie stop , wroc , moje 3 kupony kibicuja Hiszpani :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest poprostu niemożliwe jak Hiszpanie pie***lą mecze w mistrzostwach - czy to Europy czy Świata :?

Taki skład i jak zawsze przegrywają ehhhh aż się odechciewa oglądać tych MŚ

pozostaje mi tylko do kibicowania Argentyna, Brazylia no i może Anglia jak zacznie grać............

3:1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZIDANE!!! :D

Piękny mecz, Francja załatwiła Hiszpanię ładnie, bardzo zaimponowała mi ta drużyna tym, że wygrywając 2-1 nie broniła się, nie zmieniła stylu gry, coś wspaniałego i wbiła 3cią bramkę - profesor Zidane, a się z niego ktoś tam naśmiewał wcześniej :>

aha, według mnie najlepiej sędziowany mecz ze wszystkich na MŚ :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tego bym się nie spodziewał żeby Hiszpanie dostali 3:1 ale dobrze im tak z taką gra nawet w polskiej lidze podwórkowej nie mają szans w grupie rozwalają Ukrainę 4:0, a tu oddali zaledwie 2 strzały na bramkę w tym jeden z karnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super Hiszpania odjechala na Francji a jutro Super Argentyna odjedzie na Niemcach :) Mowie super bo to byly ulubione druzyny niektorych ktorzy patrzyli tylko na wyniki 6-0 , 4-0 zamiast patrzec na gre a juz z Tunezja pokazali ze nie sa warci mistrza tak samo jak Argentyna pokazala z Holandia. OLEE

zgadzam sie dobre sedziowanie , choc kontrowersyjny faul na Henrym

Edytowane przez thical

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZIDANE!!! :D

Piękny mecz, Francja załatwiła Hiszpanię ładnie, bardzo zaimponowała mi ta drużyna tym, że wygrywając 2-1 nie broniła się, nie zmieniła stylu gry, coś wspaniałego i wbiła 3cią bramkę - profesor Zidane, a się z niego ktoś tam naśmiewał wcześniej :>

aha, według mnie najlepiej sędziowany mecz ze wszystkich na MŚ :rolleyes:

Masz ze mna na pieńku ;) Niemal zawsze mnie uprzedzasz pisząc dokładnie, to co myślę o danym spotkaniu ;) Viva la France! Pięknie grali (momentami) i zasłużyli na zwycięstwo. Hiszpanie za to nic absolutnie nie pokazali i cieszy mnie fakt, że już więcej futbolu w ich wykonaniu oglądąć musieć nie będę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz ze mna na pieńku ;) Niemal zawsze mnie uprzedzasz pisząc dokładnie, to co myślę o danym spotkaniu ;) Viva la France! Pięknie grali (momentami) i zasłużyli na zwycięstwo. Hiszpanie za to nic absolutnie nie pokazali i cieszy mnie fakt, że już więcej futbolu w ich wykonaniu oglądąć musieć nie będę.

:)

ale nas czekają za mecze w piątek i sobotę, mniam :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh dokładnie EXO3 :[ Tak kibicowałem Hiszpani w tym meczu, oni poprostu mają jakieś fatum ;d oczywiście joke, są sami sobie winni. Tyle lat i co każdy turniej to samo. Najlepiej niech jakiegoś psychologa zatrudnią. Żabojadów niecierpie prócz Henry i Zizu ;d Dobrze, że Zizu strzelił bramę i poniekąd jakoś się odnalazł, bo to szkoda żeby media popsuły wizerunek jednego z najlepszych piłkarzy świata. Bo gra słabo to zaraz po nim jadą, a wiadomo, że lata świetności ma za sobą, więc powinni mieć trochę dystansu i szacunku do takich gwiazd, m.in. do Ronaldo tak samo. Najlepiej jakby odeszli z piłki w formie życiowej, wtedy by tego dymu wokół nich nie było, ale oni chcą grać i powinniśmy się cieszyć, że możemy jeszcze ich zobaczyć na murawie. Mam nadzieję, że Brazylia ich pojedzie piknie i zemści się za 1998 (paradoks wtedy kibicowałem Francji ;] jak i na euro 2002) :P

Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

imho bardzo ładny mecz nie tylko od strony gry ale również sędziowania

Zwlaszcza ta zolta karta dla Pujola, za aktorstwo francuza. Ciekawe dlaczego zlapal sie za twarz, jak dostal lokciem w bark? Liniowy sie pomylil i padl gol na 2:1. I Hiszpania odpadla...

Czas, zeby FIFA zaczela ogladac mecze pod wzgledem aktorstwa i nakładac kary na takich zawodnikow niezaleznie od decyzji sedziego. Dyskwalifikacja na 2 mecze napewno ostudzilaby takie zapedy.

Edytowane przez komisarz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwlaszcza ta zolta karta dla Pujola, za aktorstwo francuza. Ciekawe dlaczego zlapal sie za twarz, jak dostal lokciem w bark? Liniowy sie pomylil i padl gol na 2:1. I Hiszpania odpadla...

Czas, zeby FIFA zaczela ogladac mecze pod wzgledem aktorstwa i nakładac kary na takich zawodnikow niezaleznie od decyzji sedziego. Dyskwalifikacja na 2 mecze napewno ostudzilaby takie zapedy.

co do faulu Pujola to sie zgodze ale dobrze to było widać dopiero na powtórce z kamery która była po przeciwnej stronie sędziego ale imo najlepiej sedziowany mecz tych mistrzostw

Edytowane przez -=KAX=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tja... trzecia bramke tez stracili przez sedziego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do faulu Pujola to sie zgodze ale dobrze to było widać dopiero na powtórce z kamery która była po przeciwnej stronie sędziego ale imo najlepiej sedziowany mecz tych mistrzostw

nie wiem jak można nazwać takim mianem spotkanie w którym decydująca bramka pada po błędzie sędziego... <_< to może jeszcze mecz Australia - Włochy będzie rywalizował do miana najlepiej sędziowanego meczu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...