wampir Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) NO ja nie wiem, dlaczego nie mowisz MY MY pierwsi :angry: Ja nie wiem jak tak mozna olac druga polowe teamu , znajdzie sie jeszcze jedno miejsce z Opola ?? Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez wampir Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 NO ja nie wiem, dlaczego nie mowisz MY MY pierwsi :angry: Ja nie wiem jak tak mozna olac druga polowe teamu , znajdzie sie jeszcze jedno miejsce z Opola ?? To jedziesz na kolanach u mardoka, albo w bagazniku :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmak Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 NO ja nie wiem, dlaczego nie mowisz MY MY pierwsi :angry: Ja nie wiem jak tak mozna olac druga polowe teamu , znajdzie sie jeszcze jedno miejsce z Opola ?? Jak się uda ci wcisnąć pojedziesz z nami :> Zalezy co kto bierze :) btw - kupilem dzisiaj drugiego raptor'a do raid'a :> będzie 2x36GB WD Raptor :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 btw - kupilem dzisiaj drugiego raptor'a do raid'a :> będzie 2x36GB WD Raptor :> Widze, że masz kasy za dużo, przeciez ja mam raptora to i tak raid by był ehh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmak Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) A dlaczego od razu że za dużo ? Ty też masz więc w myśl tego co napisałeś też uważasz, że masz kasy za dużo ? Myślisz, że masz monopol na posiadanie raida z Raptorów ? Nie rozumiem twojego podejścia.... Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez tomekmak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 nie klucic mi sie tutaj, bo na targach sie jeszcze pobijecie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmak Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) nie klucic mi sie tutaj, bo na targach sie jeszcze pobijecie :P nie radzę :D Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez tomekmak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Dobra panowie, tak sobie czytam co wy ściągacie na podkręcanie w czasie targów i zapowiada się dobra zabawa. Jako, że na targach pojawiam się jako wystawca to z miłą chęcią zajrze do was na chwilę i najwyżej pomogę jeśli będzie potrzeba (joke) :) Ja jestem od piątku gdzieś od 16 aż do niedzieli wieczora więc piwko też jest mile widziane w doborowym towarzystwie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Dobra panowie, tak sobie czytam co wy ściągacie na podkręcanie w czasie targów i zapowiada się dobra zabawa. Jako, że na targach pojawiam się jako wystawca to z miłą chęcią zajrze do was na chwilę i najwyżej pomogę jeśli będzie potrzeba (joke) :) Ja jestem od piątku gdzieś od 16 aż do niedzieli wieczora więc piwko też jest mile widziane w doborowym towarzystwie. romek z checia ciebie tam przywitamy i obgadamy kilka kwestii, o ile sie nie myle to ty wystawiasz/pracujesz w firmie Listan? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 ja tez sie musze z Romkiem zobaczyc i "obgadac" kilka kwestii. tylko mam male dylema: zwodowac CPU czy przyjechac do wrocka. w tym miesiacu obie rzeczy na raz nie przejda :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 NO ja nie wiem, dlaczego nie mowisz MY MY pierwsi :angry: Ja nie wiem jak tak mozna olac druga polowe teamu , znajdzie sie jeszcze jedno miejsce z Opola ?? Misiek ty się tak nie bulwersuj bo to na cerę szkodzi, to było ino klepanie miejsca ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 romek z checia ciebie tam przywitamy i obgadamy kilka kwestii, o ile sie nie myle to ty wystawiasz/pracujesz w firmie Listan? Dokładnie pracuje w Listanie i będę na 100% na targach. Zajrze do was na bank w sobote a wieczorkiem napijemy się kurturalnie piwka przy stoliku. Jak będzie więcej czasu to może pomogę wam a później opiszę wasze dokonania na stronie głównej w postaci relacji. ja tez sie musze z Romkiem zobaczyc i "obgadac" kilka kwestii. tylko mam male dylema: zwodowac CPU czy przyjechac do wrocka. w tym miesiacu obie rzeczy na raz nie przejda :/ Niemiec stary kumplu, oczywiście musisz się pojawić i pogadać. Jest możliwość obgadania jak sprawy będą się dalej miały z PurePC i czy chcecie jednak zostać u Lisa czy jednak u prężnej starej ekipy. Zobaczymy to pogadamy :) Sorrka za OT ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 mam nadzieje ze bedzie dobre mobo pod pentium d i mam nadzieje ze moja 805 przezyje LN2;] zapodamy napiecie ~1.7V i zobaczymy na ile pojdzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 (edytowane) To ja w takim razie też piszę moją 805 na LN2. I się pościgamy panowie :D EDIT: Właśnie się dowiedziałem że nie załapie się na to LN2 od Zenfista :mur: Więc piszę się na DI oraz FC/kaskada. Chyba że uda mi się załatwić LN2, muszę pogadać z chłopakami odemnie i zobaczyć co da się zrobić :) Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez Kazz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja na to ze jednak bede mogl na czyms bechowac osobiscie :D wraz LukeXe bedziemy meczyc mobilka 2600+ na abicie, do tego oczywiscie jakies wielblady i mobo full modded ;) wnioskuje o dopisanie tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Ja bede sobie tam cichutko zwiedzał i robił fotki. Postaram sie nic nie zepsuc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja na to ze jednak bede mogl na czyms bechowac osobiscie :D wraz LukeXe bedziemy meczyc mobilka 2600+ na abicie, do tego oczywiscie jakies wielblady i mobo full modded ;) wnioskuje o dopisanie tego Czyli mam nie ruszać tego mobo póki co, zrobimy wszystko na targach (mody itp ?) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Czyli mam nie ruszać tego mobo póki co, zrobimy wszystko na targach (mody itp ?) ? jak chcesz, Świder tak do konca nie wie czy bedzie na targach, lepiej kup potki, mody zrobimy na miejscu i tak ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja na to ze jednak bede mogl na czyms bechowac osobiscie :D wraz LukeXe bedziemy meczyc mobilka 2600+ na abicie, do tego oczywiscie jakies wielblady i mobo full modded ;) wnioskuje o dopisanie tego A Moze Chcielibyscie mojego NF7 v2.0@fsb 273mhz??? Bawilem sie na niej na TCCD przez wiekszosc czasu... (pamieci niestety nie mam, bo poszly na gwarancji)... NIestety jechac na targi nie moge, a plyta lezy i sie marnuje :)... a Potrafila sporo... Aka 271Fsb - Ps. Nie patrzcie na czas Pi... to specialnie 274,5Fsb 9,5x263Fsb Ogolnie wiecej nic 2550Mhz plyta na oczy nie widziala bo MOj procek wiecej nie potrafil... ale ale... wszystko jeszcze przed NIa :) Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) No ja na 80% będe, Owies też tak na 70% ;) Więc jak będzie NF7 + zestaw małego modera to jazda :D lutownice, poty, troche kabli ktoś zabierze mam rozumieć... :> Jeśli nie to moge wziąśc co mam w domu... niewiele ale zawsze coś :) PS. Jak będzie jakieś agp.. a chyba będzie to moge swojego fx5200 wziąśc :mrgreen: na dobrym procku można by poprawić moje wyniki w markach :D PS. A bym zamoczył swoje brudne łapy w Sectorowym Abicie :blurp: Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez Świder Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 No ja na 80% będe, Owies też tak na 70% ;) Więc jak będzie NF7 + zestaw małego modera to jazda :D lutownice, poty, troche kabli ktoś zabierze mam rozumieć... :> Jeśli nie to moge wziąśc co mam w domu... niewiele ale zawsze coś :) PS. Jak będzie jakieś agp.. a chyba będzie to moge swojego fx5200 wziąśc :mrgreen: na dobrym procku można by poprawić moje wyniki w markach :D PS. A bym zamoczył swoje brudne łapy w Sectorowym Abicie :blurp: Ohhohoho już widze te ostre starcia :blurp: I bez zdjeć mi sie nawet nie pokazywac bo zabije :lol2: A tak na poważnie to naprawde hardcore sietam szykuje :gitarzysta2: :legal: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) No ja na 80% będe, Owies też tak na 70% ;) Więc jak będzie NF7 + zestaw małego modera to jazda :D lutownice, poty, troche kabli ktoś zabierze mam rozumieć... :> PS. A bym zamoczył swoje brudne łapy w Sectorowym Abicie :blurp: O tak, zamknijcie licznik na NF7 ;] Tweak.pl faker team niech się znów ukaże oldschoolową siłą! Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez DaRoN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja na to ze jednak bede mogl na czyms bechowac osobiscie :D wraz LukeXe bedziemy meczyc mobilka 2600+ na abicie, do tego oczywiscie jakies wielblady i mobo full modded ;) wnioskuje o dopisanie tego imho na S462 wszystko co miało zostać wywalczone to już zostało, więc to chyba tylko dla frajdy robicie ? nie macie lepszego sprzętu do pomęczenia ? <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 PS. A bym zamoczył swoje brudne łapy w Sectorowym Abicie :blurp: No to Zamocz :)... Bo Plyta pojdzie do Luke(a)XE i on ja zabierze na Targi... Ja niestety nie moge podjechac :/... ale mam nadzieje ze dopiescicie moja plytke :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 pfff już zaczynam żałować, że musiałem zrezygnować z targów :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) mam nadzieje ze bedzie dobre mobo pod pentium d i mam nadzieje ze moja 805 przezyje LN2;] zapodamy napiecie ~1.7V i zobaczymy na ile pojdzie :D 1.7 vcore to można na wc sobie dawać i traktować to jako wyczyn :lol: Ładnie się ustawi 1.8 z biosu + vdroop i styknie. :) imho na S462 wszystko co miało zostać wywalczone to już zostało, więc to chyba tylko dla frajdy robicie ? nie macie lepszego sprzętu do pomęczenia ? <_< Wszystko zostało wywalczone - obyś się nie zdziwił. Lepszy sprzęt przecież będzie, ja osobiście wolę katować coś starszego niż jakieś nowości. Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez DEVILEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 A Moze Chcielibyscie mojego NF7 v2.0@fsb 273mhz??? Bawilem sie na niej na TCCD przez wiekszosc czasu... (pamieci niestety nie mam, bo poszly na gwarancji)... NIestety jechac na targi nie moge, a plyta lezy i sie marnuje :) ... a Potrafila sporo... Aka 271Fsb - Ps. Nie patrzcie na czas Pi... to specialnie 274,5Fsb 9,5x263Fsb Ogolnie wiecej nic 2550Mhz plyta na oczy nie widziala bo MOj procek wiecej nie potrafil... ale ale... wszystko jeszcze przed NIa :) jak masz jak nam przekazac plytke, to spox :) bedzie milo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 1.7 vcore to można na wc sobie dawać i traktować to jako wyczyn :lol: Ładnie się ustawi 1.8 z biosu + vdroop i styknie. :) Wszystko zostało wywalczone - obyś się nie zdziwił. Lepszy sprzęt przecież będzie, ja osobiście wolę katować coś starszego niż jakieś nowości. ja tylko chce zeby moj procek przezył :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 jak masz jak nam przekazac plytke, to spox :) bedzie milo Juz jest wszystko umowione :)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 1.7 vcore to można na wc sobie dawać i traktować to jako wyczyn :lol: Ładnie się ustawi 1.8 z biosu + vdroop i styknie. :) Wszystko zostało wywalczone - obyś się nie zdziwił. małe OT i lamerskie pytanie - do czego służy vdroop mod ? :lol: sorx za OT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...