kuruś Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Dzisiaj dostałem taką PW: coś słabo kolegę zbanowaliście widać że się nie poddaje, za wszelką cenę chce budę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Kurna co się z tymi ludźmi dzieje :mur: Dla nagrody zrobią wszystko... Strasznie głupio, że tak wyszło z tą ankietą :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Tak to jest na tym świecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 To samo było z konkursem na najlepszego siga:> Mysłałem, ze zostały z niego wyciagniete jakies wnioski, ale nie - znowu nagroda materialna za najwiecej klikniec w ankiecie:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) Może obudowa przypadkowo połamie się w transporcie? Edytowane 3 Maja 2006 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodin Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Można się było spodziewać; jeden z modów podawał statystyki o ile więcej jest nowych userów od czasu rozpoczęcia ankiety :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 :mur: Mimo naocznego sprawdzenia ilości nowych kont i świadomości, iż coś za szybko głosów przybywa, to jednak nie docierało do mnie, że komuś może aż tak zależeć. Ten screen jednak mnie przekonał - ludzie dla pieniędzy (rzeczy materialnych) zrobią wszystko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) Chyba wiadomo kto najwiecej zyska jak wygra w/w nazwa... zbanowac tego bonzo i wszystkie jego klony :blurp: :wink: Edytowane 3 Maja 2006 przez cvir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Do mnie też napisał, ale zaangażowany :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 7 stron uzytkowników z 1 IP. Tylko jeden zarejestrowany przed pierwszym. Wszyscy 0 postów. Poszedł ban na IP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 7 stron uzytkowników z 1 IP. Tylko jeden zarejestrowany przed pierwszym. Wszyscy 0 postów. Poszedł ban na IP. A odejmiecie te glosy z ankiety, czy tak juz zostaje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) OMFG ... ze az tak daleko pojdzie to nie myslałem. że też cacy ludzie sie wogole rodzą :mur: Edytowane 3 Maja 2006 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 OMFG ... ze az tak daleko pojdzie to nie myslałem. że też cacy ludzie sie wogole rodzą :mur: To teraz wyobraź sobie co by było gdyby główną nagrodą był samochód :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Dobra obudowa na ulicy nie leży. Inna sprawa, że pewnie by szybko poszła na allegro za pół ceny :| Ale żeby takie coś robić... prawie jak na Białorusi na wyborach :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 To teraz wyobraź sobie co by było gdyby główną nagrodą był samochód :lol2: Albo 100 tysięcy zł. Kompletna masakra by była ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Bezbolesne rozwiązanie: przeznaczyć nagrodę na inny konkurs :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Bezbolesne rozwiązanie: przeznaczyć nagrodę na inny konkurs :] W ten sposób tylko odłożysz ten sam problem na inny czas :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Propozycja jest jedna: pod uwagę brać osób głosy osób są conajmniej rok na forum lub/i mają ponad 100 postów poza oślą. Rozwiązę to wszelakie próby oszustwa przy wykorzystaniu lewych kont z 0 iloscia postów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Dopiero 1 maja się zarejestrował a już z takimi propozycjami przychodzi. No ładnie. Ludzie mają naprawdę niepokoleji w głowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psla Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) ja nie jestem ani rok na forum, ani nie mam 100 postow, nie mam glosowac? zla propozycja... moze osoby ktore byly na forum przed przeniesieniem serwisu .... Edytowane 3 Maja 2006 przez psla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Widzisz psla - przez debilow cierpia niewinni. Niestety zawsze tak bylo i trudno walczyc nie ponoszac ofiar. Data rejestracji jest niezlym pomyslem ale wszystko w rekach administracji i moderacji. Uzytkownicy moga popierac, doradzac badz stawac na przeciw dzialaniom sil wyzszych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 dlaczego banuje sie konta, ktore glosuja na ta nazwe? i dlaczego nie wywala sie z konkursu tejze nazwy i osoby, ktora ta nazwe zaproponowala? raczej nie jakis czlowiek dobrej woli namawia do glosowania bo mu sie ta nazwa podoba tylko "owner" macza w tym palce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 A najgorsze w tym wszystkim jest to że mi się ta nazwa bardziej podoba od PurePC ale przez tą cała aferę ucierpiała jej „reputacja”… Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 a niektórzy ludzie by chcieli tylko brać i brać za wszelką cennę. Według mnie jest bardzo wielkie chamstwo, przekupywać nawet o tak prestiżową rzecz jak nazwa forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 totalna banicja i tyle :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Dopiero 1 maja się zarejestrował a już z takimi propozycjami przychodzi. No ładnie. Ludzie mają naprawdę niepokoleji w głowie.Ta propozycja jest ze zdublowanego konta, to chyba oczywiste. Dla takich ludzi ban dozywotni na wszystkie fora by sie przydal :?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) i dlaczego nie wywala sie z konkursu tejze nazwy i osoby, ktora ta nazwe zaproponowala? raczej nie jakis czlowiek dobrej woli namawia do glosowania bo mu sie ta nazwa podoba tylko "owner" macza w tym palce Nie wywala się nazwy, bo: 1) Jest na pewno przynajmniej 50 osób, którym ta nazwa się podoba. 2) Nazwa (domena) została już wykupiona. Do administracji: Nie widzę powodu dalszego instnienia tej ankiety. Skoro ponad 100 głosów na Dreamtech jest nie ważne, to wygrana PurePC jest oczywista. Ewentualnie nowa sonda (z ograniczeniami) rozwieje wszelkie wątpliwości. Edytowane 3 Maja 2006 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 To samo było z konkursem na najlepszego siga:> Mysłałem, ze zostały z niego wyciagniete jakies wnioski, ale nie - znowu nagroda materialna za najwiecej klikniec w ankiecie:/no i ja tez pamietam ten konkurs :) hehe nagrody lisek do dzis nie wyslal, co za szkoda :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 LoL ja chyba ledwo mam sto postwo po za osla i dopiero 3-4 miechy :[ -tak nie moze byc Ale inne ograniczenia np:Minimum 20postow,data rejestracji przed rozpoczenie konkursu,albo status staly uzytkownik Pzdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 W sumie ta nazwa dreamtech.pl taka głupia nie jest. Sam zastanawiałem się nad overtech.pl czy overdrive.pl, ale nie zdecydowałem się na udział w konkursie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...