Skocz do zawartości
kuruś

Ktoś Nie Daje Za Wygraną?

Rekomendowane odpowiedzi

To samo było z konkursem na najlepszego siga:> Mysłałem, ze zostały z niego wyciagniete jakies wnioski, ale nie - znowu nagroda materialna za najwiecej klikniec w ankiecie:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:mur:

Mimo naocznego sprawdzenia ilości nowych kont i świadomości, iż coś za szybko głosów przybywa, to jednak nie docierało do mnie, że komuś może aż tak zależeć.

Ten screen jednak mnie przekonał - ludzie dla pieniędzy (rzeczy materialnych) zrobią wszystko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra obudowa na ulicy nie leży.

Inna sprawa, że pewnie by szybko poszła na allegro za pół ceny :|

Ale żeby takie coś robić... prawie jak na Białorusi na wyborach :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Propozycja jest jedna: pod uwagę brać osób głosy osób są conajmniej rok na forum lub/i mają ponad 100 postów poza oślą. Rozwiązę to wszelakie próby oszustwa przy wykorzystaniu lewych kont z 0 iloscia postów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie jestem ani rok na forum, ani nie mam 100 postow, nie mam glosowac? zla propozycja... moze osoby ktore byly na forum przed przeniesieniem serwisu ....

Edytowane przez psla

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzisz psla - przez debilow cierpia niewinni. Niestety zawsze tak bylo i trudno walczyc nie ponoszac ofiar. Data rejestracji jest niezlym pomyslem ale wszystko w rekach administracji i moderacji. Uzytkownicy moga popierac, doradzac badz stawac na przeciw dzialaniom sil wyzszych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlaczego banuje sie konta, ktore glosuja na ta nazwe?

i dlaczego nie wywala sie z konkursu tejze nazwy i osoby, ktora ta nazwe zaproponowala?

raczej nie jakis czlowiek dobrej woli namawia do glosowania bo mu sie ta nazwa podoba tylko "owner" macza w tym palce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a niektórzy ludzie by chcieli tylko brać i brać za wszelką cennę.

Według mnie jest bardzo wielkie chamstwo, przekupywać nawet o tak prestiżową rzecz jak nazwa forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero 1 maja się zarejestrował a już z takimi propozycjami przychodzi. No ładnie. Ludzie mają naprawdę niepokoleji w głowie.

Ta propozycja jest ze zdublowanego konta, to chyba oczywiste. Dla takich ludzi ban dozywotni na wszystkie fora by sie przydal :?.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i dlaczego nie wywala sie z konkursu tejze nazwy i osoby, ktora ta nazwe zaproponowala?

raczej nie jakis czlowiek dobrej woli namawia do glosowania bo mu sie ta nazwa podoba tylko "owner" macza w tym palce

Nie wywala się nazwy, bo:

1) Jest na pewno przynajmniej 50 osób, którym ta nazwa się podoba.

2) Nazwa (domena) została już wykupiona.

Do administracji:

Nie widzę powodu dalszego instnienia tej ankiety. Skoro ponad 100 głosów na Dreamtech jest nie ważne, to wygrana PurePC jest oczywista. Ewentualnie nowa sonda (z ograniczeniami) rozwieje wszelkie wątpliwości.

Edytowane przez ULLISSES

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To samo było z konkursem na najlepszego siga:> Mysłałem, ze zostały z niego wyciagniete jakies wnioski, ale nie - znowu nagroda materialna za najwiecej klikniec w ankiecie:/

no i ja tez pamietam ten konkurs :) hehe

nagrody lisek do dzis nie wyslal, co za szkoda :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LoL ja chyba ledwo mam sto postwo po za osla i dopiero 3-4 miechy :[ -tak nie moze byc

Ale inne ograniczenia np:Minimum 20postow,data rejestracji przed rozpoczenie konkursu,albo status staly uzytkownik

Pzdr :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi