Gość Pioorek Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Sam bym sobie chetgnie w wowa popykal ale nie stac mnie na niego [; ;]. Nie dlugo wschod slonca ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 zassij darmowego triala na 10 dni :> gram od wczoraj i niedugo bede mial 15 lvl:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Tak, wiem ze jest ten trial ale nei chce zeby mi sie spodobal bo jeszcze zaczne wydawac kase n to... to dopiero by byla tragedia [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 no ja niedlugo bede musial kupic bo za kilka dni trial sie konczy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 prywatne serwery wowa !? Jakoś nie trawię wowa, chyba przez to ,że wolę TES (wiekszosc czesci). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) Już powoli jasno się robi, ale te czarne chmurzyska :| Chyba jednak dziś nie będe spał :razz: Znowu napomknę, szkoda że Jej nie ma :cry: Pozdrówka dla obecnych ;) Heh szukam naklejek na rower i trafiłem na kilka aukcji, jedna opisnia o sprzedającym mnie rozbawiła : "Wszystko bardzo sprawnie, szybko, miło, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie z planem, zgodnie z logiką, zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem, Torą i komiksami "Kajko i Kokosz" Po prostu BARDZO POZYTYWNIE!!!" Idę w kimę. Dobranoc i pozdro dla oczekujących świtu :P Mi nawet ktoś taki wystawił: http://www.allegro.pl/show_user.php?search=aragpl EDIT któryś tam z kolei (żebyn nie postfuckować): Zaraz ide spać, tylko skończy mi się ściągać pewien pliczek Wytrwały jestem :) EDIT xxxxx raz: Wyłączam kompa, dzieńdobry :lol: Edytowane 28 Czerwca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Heh szukam naklejek na rower i trafiłem na kilka aukcji, jedna opisnia o sprzedającym mnie rozbawiła : "Wszystko bardzo sprawnie, szybko, miło, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie z planem, zgodnie z logiką, zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem, Torą i komiksami "Kajko i Kokosz" Po prostu BARDZO POZYTYWNIE!!!" Idę w kimę. Dobranoc i pozdro dla oczekujących świtu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Cześć spamersklan. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 DO roboty lenie !!! :angry: U mnie pochmurno ale nie zimno.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Osz kurde wyprzedziliście mnie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Witam :P W nocy była burza ;) A teraz jest(właśnie jak?? musze zasłony odsłonić :P) bezchmurne niebo :-| znowu upał.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) Wlasnie wychodze wybrac sobie szkole. Wyboru dokonam o 9:00 gdyz bylem w drugiej 60 Moj wybor padl na technikum systemy i sieci komputerowe ;) ^^ Edytowane 28 Czerwca 2006 przez KaxxL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Wlasnie wychodze wybrac sobie szkole. Wyboru dokonam o 9:00 gdyz bylem w drugiej 60 Moj wybur padl na technikum systemy i sieci komputerowe ;) Mam nadzieję, że tam będzie dużo polskiego. :twisted2: A nawet odmieniłeś ten wyraz we wcześniejszym zdaniu. BTW, wiem, wiem. Wredny jestem, jak cholera. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Pot ze mnie ścieka strumieniami, idę posiedzieć w lodówce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 U mnie zimniutko. Jedyne 20 stopni w pokoiku z kompem. Jak ja lubie parter. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 1 piętro, rolety zasunięte, komputerek na chodzie i odziwo tylko 20* :) Pora <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> się za naukę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Dobrze mamy inni niech się smażą. A na polku u mnie tylko 25. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) Taa śmiejcie się … poszedłem spać coś koło 4 rano a wywaliło mnie przed 9 ! Do tego na dworze napierdziela betoniarka bo staremu zachciało się poprawiać wędzarnie. Rozwalił mnie teks murarza do mojego starego „ Panie Kierowniku, jak my sperdolemy to nikt tak dobrze ne sperdoly jak my, oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa ” :D Edytowane 28 Czerwca 2006 przez Szalony Ahmed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Witam wszystkich. U mnie tylko 25*C :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Witam spamy ;) Spać nie mogłem w ogóle w nocy. Nie śpię prawie nic ostatnio. Usnąłem po 4 wstałem o 8 i jakoś żyję ;). Ząb mi się ostatnio wysypał jak ramy Elixira więc poszedłem dziś do pani stomatolog. Elegancko zaleczyła mi zęba, sprawdziła wsio. Blehh mam jeszcze 3 do leczenia. Ale ja się nie boję stomatologa, nie czuję bólu :D. Teraz sobie w coś popykam, po połduniu jadę do hipermarketu, może sobie Mafię kupię z KK :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Mam nadzieję, że tam będzie dużo polskiego. :twisted2: A nawet odmieniłeś ten wyraz we wcześniejszym zdaniu. BTW, wiem, wiem. Wredny jestem, jak cholera. :-P hehe nie wiedzialem jak zbudowac to zdanie ;) Ale sie dostalem i jest OK xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 A ja dowiem sie dopiero w piatek czy sie dostalem. KaxxL ile miales w sumie punktów?? A za pare min. jade do stolicy po śpiwór :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) 120 albo 121 bylem 73 na liscie wygladalo to ze 540 osob bylo podzielonych wzgledem pkt na 60-siatki ja trafilem na druga 60-siatke i sie szlo na sale gimnastyczna dyrektor cie wyczytywal i pytal jaka klasa jak bylo miejsce zapisywali cie i byles w klasie ;) Edytowane 28 Czerwca 2006 przez KaxxL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 siema pogoda ładna nie jest za ciepło ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Teraz sobie w coś popykam, po połduniu jadę do hipermarketu, może sobie Mafię kupię z KK :) Ja też właśnie teraz jedę po Mafie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Taa śmiejcie się … poszedłem spać coś koło 4 rano a wywaliło mnie przed 9 ! wywalilo mnie? tak jak bys wlaczyj jakis program i by ci go wywalilo [; <ouna-> reader: a ile Twój potomek liczy sobie uptime'u ? <reader> hm. 25 sierpnia bedzie mial ~1460 dni ile macie uptime'u? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 ja zyje juz 6044 dni (albo dokładniej 522158239 sekund) Wlasnie kupilem Gigabyte K8NS rev. 1.1 za 125zł :-P jak tylko bedzie sprawna[a musi byc] to jestem troszke do przodu. B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 wiedzialem ze tak bedzie , skonczy sie sesja a pogoda sie schrzani Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ja nie narzekam, jest tak średnio, zachmurzone lekko ale za to nieco chłodniej. A burze to mnie denerwują bo czasem komp się wyłączy i czasem dziwne rzeczy się dzieją :blink: :lol: Dlatego od teraz wyłączam kompa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 u mnie jest tak srednio-pochmurnie-zimno-cieplo. Teraz mnie wzielo na ASG :D nic tylko zbierac kaske i do boju :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...