Carson Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Dobra serwer stoi ;) To samo co wczesniej. Haslo: smithi czekam Edytowane 2 Lipca 2006 przez CarsonPoland Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Kliknij na ilość postów przy temacie... Dzieki, nie wiedzialem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Sikor pewnie juz rozpiski robi od rana, i za chwile walnie post z bananowym podsumowaniem az sie czerwono zrobi na forum. Edytowane 2 Lipca 2006 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Widzialem :D To gramy na jakims publicznym ;) ?? Juz poprawilem na dwoch graczy, dawaj chociaz na pare minut. Tyle sie nameczylem ;) Czekam Edytowane 2 Lipca 2006 przez CarsonPoland Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Sikor pewnie juz rozpiski robi od rana, i za chwile walnie post z bananowym podsumowaniem az sie czerwono zrobi na forum.W sumie to podoba mi sie taki topic, gdzie wszyscy mocno trzymaja sie zasad poprawnej pisowni, i w innych tematach troche slabiej. Az czasami boje sie tutaj pisac. :wink:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 KAX co jest? za duze pingi masz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 KAX co jest? za duze pingi masz? No duże i powiedz mi jak tu sie niewku#@*%, chyba będe musiał jakąś petycje do admina wystosować, bo jak narazie to moge grać jedynie w kalambury na kurniku, a tak fajnie było kilka miesięcy temu mogłem grac cały dzień i ping poniżej 100. :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 No to lipa :( Nie pogramy. Ja to sie lepiej wezme za edycje moich postow bo jutro bedzie ze mna zle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 No to ładne GG sobie zrobilście z tego tematu. Błędów od groma ... tyle samo banów bedzie :P Panowie bardzo ważna sprawa ! Szukam ostrza (tego śmigła co ścina trawę) do kosiarki Briggs & Stratton model : Viking MB455. Wie ktoś gdzie mogę nabyć taką część ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) No to ładne GG sobie zrobilście z tego tematu. Błędów od groma ... tyle samo banów bedzie :P Panowie bardzo ważna sprawa ! Szukam ostrza (tego śmigła co ścina trawę) do kosiarki Briggs & Stratton model : Viking MB455. Wie ktoś gdzie mogę nabyć taką część ? U mnie w mieście jest serwis Vikinga i mają chyba wszystkie noże, wiem bo sam mam kosiarke tej firmy. P.S Ty z Jarocina jesteś? Edytowane 2 Lipca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 @psychodeliczny- Jesteś z Białobrzegów k. Augustowa? :wink:Niestety nie :D 35 km od Radomia, 75 od Wawy... Nie lubię tego miasta... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 U mnie w mieście jest serwis Vikinga i mają chyba wszystkie noże, wiem bo sam mam kosiarke tej firmy. P.S Ty z Jarocina jesteś? Jestem z Ostrzeszowa, niedaleko Ostrowa Wlkp. Mogłbyś mi podać stronkę lub numer kontaktowy tego serwisu ? Gdyby udało mi się załatwić od nich tą cześć to Ci normalnie browara pocztą prześlę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Jestem z Ostrzeszowa, niedaleko Ostrowa Wlkp. Mogłbyś mi podać stronkę lub numer kontaktowy tego serwisu ? Gdyby udało mi się załatwić od nich tą cześć to Ci normalnie browara pocztą prześlę :D Poprawiam sie, nie serwis tylko autoryzowany dealer... Firma nazywa się "pinus". Pleszew ul. Tarowa 1 tel. 062-508-11-80 tel. kom. 601-248-769 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 -=KAX=- wielkie DZIĘKI, jutro do nich dzwonię ... będziecie informowani na bieżąco :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 o widze ze sie kosiareczka popsula :D podczas pracy? czy przed ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 o widze ze sie kosiareczka popsula :D podczas pracy? czy przed ? :D Ha-ha ale śmieszne :blink: ... to już druga w tym roku :mur: najgorsze ,że pożyczona ... a tu taki :zonk: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Ja mam kosiarke Vikinga już jakieś 5 lat i jeszcze działa. :) Dobra czas iść spać, bo już jasno sie robi. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Dobra ja tez idę w kimę. Jutro szykuje się ciężki dzień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Powiem Wam, że mieNtcy jesteście. Jaki jest sens iść spać, skoro sie już nowy dzień zaczął? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 :shock: Sikora jeszcze tu nie było ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 kurde 150 strona - to jakis jubileusz! :D musze przypostfuckerzyć ;p to mi wyslij... mowie serio!! taka ukraina to niezniszczalny czołg w porownaniu z tymi góralami. nie krępuj się, kurier na niej przyjedzie.. dasz rade ;) w sumie jesli chcesz fajna Ukrainke, to idz na jakis szrot to napewno znajdziesz, tam mozna nawet fajnego bicycle wyczarowac.... :wink: no na tyle to ja wpadłem, ale jak mowisz ze masz do oddania, to ja z checią przygarne taką sierotkę ;D no i co z tego ze waży 20kg! przypakuje troche wnosząc go do piwnicy :D Dla mnie liczy sie frajda! no na niej to sie mozna rozpędzic, gorzej zatrzymać takiego potwora :D buuu.. wieje sciemą ;) im off i po urlopie...domek, jeziorko, :D kolezanki :D esh szybko minely te 5 dni :( no nie gadaj ze zmiana pasty zaraz da ci kopa w oc :D moze z 5mhz Ja tam uzywam zwyklego bialego silikonu z elektronicznego, inaczej bym zbankrutowal na takich pastach, za czesto zdejmuje bloki, radiatory itp. A na ten bialy silikonik nie narzekam ja juz mam dosyc przebojow z kablami do tel/komp no ja tez moge popykac w zmodowanego quake dajcie jakies namiary ;] e ze tak spytam, czy na srednio oryginalnym q3 tez bym z wami pogral?? odpowiedzcie i zaraz to usuwam ;) ej -=KAX=- podeslij mi ustawienia foobarka. Widzialem ze fajnie go sobie skonfigurowales w topicu o moddingu pulpitu spoko, bedziesz pozniej?? bo ide sie wykapac, chyba juz lazienke zalalem. A moze by ktos pozniej pogiercowal ze mna w Outruna albo motogp3 ?? -=KAX=- zarzuc to na inny serwer bo tamten jest juz na pelnych obrotach przez naszych rodakow (nie moge sciagnac) ;) ----------- o juz jest wolne ;) nie wrzucaj juz ;) no w brazylii.. tzn. chodzi mi o to czy w Polsce mozna kupić? :D eeee... to muszę się rozejrzeć ;] thx :) ale wstyd :oops: 83.26.240.4 szkoda ze nie macie ut2003 bo bym se z wami zagral ;] o widze ze sie kosiareczka popsula :D podczas pracy? czy przed ? :D Podsumowanie: Pluskwa - 10 dni ZPP; ZIBI_PL - 2; CarsonPoland - 11; Linoge - 1; pluszek - 1; Black_war - 1; palantunio - 2; dzik86 - 1 Tyle znalazłem. Niezłe osiągi macie. Teraz lecimy po procentach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Sikor atakuje(aaaaaaaaaaa), potrzebujemy pomocy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Witam ! :P Widze, że Sikor wrócił z Mesy i rozdał prezenty ;). Mam Pytanie Sikorku do Ciebie, jak będą traktowane błędy interpunkcyjne?? Pogoda ładna, na niebie brak chmur i lekki wiaterek wieje ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 No to przez jakiś czas będzie mniej piszących w tym temacie. :twisted2: Weekend miałem zajefajny. Generalnie bradzo "upojny". W piątek "Mesa by night", w sobotę wesele kuzyna. Takie wyjazdowe. W środku Puszczy Knyszyńskiej, w lokalu stylizowanym na dworek szlachecki. Super było, mało dziadków, dużo młodych ludzi, żarcie full wypas, alkohole do wyboru i koloru. A wczoraj poszliśmy sobie na "spacer". Jakieś 100 metrów. Od przystanku do Mesy. :-P Ale już bardzo spokojnie "spacerowaliśmy". Kilka piwek tylko. :-P No i najważniejsze. Zero komputera. Całkiem fajne doświadczenie. :-P @Maciag Letnia szkoła póki co, obejmuje tylko ortografię. Pisałem wcześniej, że interpunkcja wejdzie w grę dopiero po rozdrażnieniu płetwy. A ta jakoś na razie mi nie drga zbyt mocno. :-P Niemniej zachęcam do stosowania interpunkcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) No to przez jakiś czas będzie mniej piszących w tym temacie. :twisted2: Weekend miałem zajefajny. Generalnie bradzo "upojny". W piątek "Mesa by night", w sobotę wesele kuzyna. Takie wyjazdowe. W środku Puszczy Knyszyńskiej, w lokalu stylizowanym na dworek szlachecki. Super było, mało dziadków, dużo młodych ludzi, żarcie full wypas, alkohole do wyboru i koloru. A wczoraj poszliśmy sobie na "spacer". Jakieś 100 metrów. Od przystanku do Mesy. :-P Ale już bardzo spokojnie "spacerowaliśmy". Kilka piwek tylko. :-P No i najważniejsze. Zero komputera. Całkiem fajne doświadczenie. :-P @Maciag Letnia szkoła póki co, obejmuje tylko ortografię. Pisałem wcześniej, że interpunkcja wejdzie w grę dopiero po rozdrażnieniu płetwy. A ta jakoś na razie mi nie drga zbyt mocno. :-P Niemniej zachęcam do stosowania interpunkcji. No to sie wypoczelo, ale do pracy teaz powrocilo. Tylko dziwie sie, ze po tak "upojnym" weekend'zie wstales ,o tak mlodej godzienie :wink:. W sumie u mnie tez bylo wesolo. W piatek troszke piwusia, w sobote ostatni dzien wolnego od pracy, takze caly dzien na zaglowce "Omega", a wczoraj dzien spedzony w miescie, ale tez bylo ciekawie. No to nic, trzeba teraz powiedziec: "Do pracy rodacy..." :) :wink:. Edytowane 3 Lipca 2006 przez st1ch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Ale rozdałeś Sikor, nawet nie spodziewałem się, że to aż tyle będzie, heh... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Cze Spamery :D Widzę że Sikor użył swojej czarodziejskiej płetwy :lol: Mam rade, dawajcie same ZPP bez % ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Tylko dziwie sie, ze po tak "upojnym" weekend'zie wstales ,o tak mlodej godzienie :wink:.To napewno przez kicie ;] . Mam rade, dawajcie same ZPP bez % ;)Nie przejdzie. A mnie dziś rano obudziło kilku ludzi na dole robiących rury do gazu, telefon i suchość w gardle O_o . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) Cześć. Mnie obudził tir który wjechał w ogrodzenie domu sąsiadów. :blink: A potem przeczytałem piękną wiadomość od kogoś. Mogę powiedzieć że to koniec i że więcej nie pojade na czyjeś "zawołanie" nigdzie. Takiego wała... :angry: Edytowane 3 Lipca 2006 przez AKa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) A Ja się dziś sam obudziłem. :razz: Właśnie niecałą godzinę temu przyjechał kurier z moim 6800LE. Komputer już złożony na pająka, instaluje wszystkie sterowniki i jazda. :) Widzę, że Sikor zrobił dość duży przesiew, szczęście że mnie nie było w weekend. Pozdrawiam. :) Dzięki BLANTMEN, ale głupio wyglądają kropki przed i po emotkach. A odnośnie mojego 6800LE, narazie coś słabo (12k w 2k1), ale to chyba dlatego, że komp numer jeden z siga bez oc, z jakimiś badziewnymi Kingstonami (133MHz 2T 3-3-3-8) i brak sterowników do nForce. No cóż, ide wojować dalej. Kolejna edycja, po zainstalowaniu sterowników od nForce'a wynik skoczył do ponad 14k - czy jest dobry, zważywszy na to, że nic nie jest podkręcone? I jeszcze kolejna edycja - odblokowanie karty na 16/6 dało kolejne 1k w 2k1, niestety potoki są zwalone :( I jeszcze jeszcze kolejna edycja - chyba działa 6 vertexów :D Dzięki Pioorek za jak by to nazwać, pocieszenie, uspokojenie To że miałeś racje to było do mnie? :) Edytowane 3 Lipca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...