Sysak Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ale się ostatnio kreatywni zrobiliśmy. Nie ma co... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Boshe chłopaki spłodziliście tego trochę. 1. Nie przenosi, no to zgłaszacie błąd jaka przeglądarka, jaka skóra na http://flyspray.purepc.pl/ i zrobi się, aby przenosiło na główną stronę portalu czyli www.purepc.pl 2. Automat ma nie pomiejszać liter tytułów tematów userów. Hmm ok zobaczymy co da się zrobić, znów proszę wpisać to do http://flyspray.purepc.pl/. Reszta później... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Tylko kto tego uzywa jak 4cm nizej ma link?? Dajcie żeby na główną przenosiło. 4cm nizej jest link, ale do portalu. A klikniecie w logo przenosi na glowna strone forum ;) IMHO takie rozwiazanie jest wystarczajace. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 panie płetwa, nie dyskutuj pan tylko proszę podlinkować logo do głównej strony pure, po za tym OCZYWISTE jest to, że używam przeglądarki IE, dlatego że jako jedyna pozwala przeglądać internet z komputera i na odwrót :DŻebym miał moce, to bym zrobił od ręki, ale niestety mogę tylko pomolestować administrację, a zajęci są jak cholera ostatnimi czasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Żebym miał moce, to bym zrobił od ręki, ale niestety mogę tylko pomolestować administrację, a zajęci są jak cholera ostatnimi czasy.to płetwą nie da rady? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Już nie te lata :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) 4cm nizej jest link, ale do portalu. A klikniecie w logo przenosi na glowna strone forum ;) IMHO takie rozwiazanie jest wystarczajace. W prawo jest do portalu ale mało widoczny a ponizej do głównej forum. Używam deserta i FF. Edytowane 29 Czerwca 2006 przez Mac' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Już nie te lata :] sadze, ze Sikor jeszcze moze [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Powinno byc nie "i" ale "a". "stary człowiek a może" A co może to już co innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 No, robaczki, a może zakończycie ten offtop ze mną w roli głównej? Płetwa podlinkować może nie potrafi, ale w bojach z OT radzi sobie całkiem nieźle. :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 To fakt w takich bojach to ja się nawet z Sikorem nie mogę umywać. Za to z podlinkowaniem to już lepiej więc zgłosić do flyspray a się zrobi co potrzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) A linka do glownej masz zaraz po logiem, obok regulaminu. a swistak siedzi i zawija regulamin w te sreberka :D heh, nawet nie moge wejsc poczytac regulaminu, jak siekies % dostane... Edytowane 3 Lipca 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego niektóre linki do konkretnych postów nie działaja? Tu mam przykład: http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2149637 ten link działa (post 281 w tym temacie). Natomiast ten: http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2155121 powinien prowadzić do postu zaraz po tamtym (post 282 w tym temacie), ale po kliknięciu w link przenosi nie do tego postu, ale na ostatnią stronę tematu. O co chodzi? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 http://img383.imageshack.us/img383/9885/ff0ro.jpg a swistak siedzi i zawija regulamin w te sreberka :D heh, nawet nie moge wejsc poczytac regulaminu, jak siekies % dostane... Jakiś czas temu to zgłosiłem ;] http://flyspray.purepc.pl/?do=details&id=35 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 nie wiem co za blokowacze reklam macie wlaczone, ale u mnie wyglada to tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Tylko tak jest na tym okropnym Charcoal ;] Reszta OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...