JROX Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 A COD3?? Na konsole jest czy jak?? Trailer mi się podobał, mam nadzieje że się postarają z 4 bo 2 wyleciała z dysku po godzinie grania. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 W koncu zmiana klimatu, ile to mozna walic do Niemców, pomału już miałem tego dość, dobrze zrobi serii takie odświeżenie i z chęcią w to pogram. JROX - 2 czesc mi sie podobala ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 (edytowane) Trailer wypasiony. Zapowiada się bardzo dynamiczna gierka ;). Świetny klimat, oby tylko nic nie skaszanili. Ciekawe na jakiej podstawie będziemy wykonywać misje, czy będzie można wykonywać je po swojemu, a nie z góry narzuconym schematem, typu od punktu A do B itp. Ja bym wolał więcej swobody. Edytowane 28 Kwietnia 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zawsze jestem sceptyczny do trailerów ale ten sciągnąłem i ... miażdży !! Fajnie że jest w scenerii GRAW'a ale także widać dużo dynamiki,masa wrogów i fabuła - hmmmm, będzie obalenie rządów Saddama ?? No nic czekamy na jakieś gameplay'e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 (edytowane) Obejrzałem i przewypaśnie się zapowiada.... W końcu może jakiś modern war w SP dobry będzie ;). Pozostaje tylko zacytować jeden z komentarzy: HO..LY..Sh.. that is what i call a trailer! F**king AWESOME!:D Edytowane 28 Kwietnia 2007 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Piąta część "Call of Duty" w drodze? czwarta część jeszcze nie wyszła :D, a piąta jest już "zapowiedziana". może wyjdzie wcześniej niż czwarta :D tylko, ze ta piata i tak pewnie nie wyjdzie na PC :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 tylko, ze ta piata i tak pewnie nie wyjdzie na PC :]Jeśli ma być taka jak 3 część to może nie wychodzić. Właściwie w trójkę grałem tylko dlatego, żeby dojść do misji gdzie są Polacy i nimi zagrać, nic więcej mnie w niej nie urzekło (grałem na X360). Co do 4 jak już pisałem dosyć oklepanych tematów II WŚ i pseudo przyszłościowych-kosmicznych strzelanek, czwórka zapowiada się dobrze może to być Battlefield 2 z naciskiem na SP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Co za dużo to nie zdrowo i klimat BF2 w SP by mi teraz bardziej odpowiadał. Zresztą nie problem będzie stworzyć moda w realiach 2 WŚ. Ja bym jedynie pograł ruskimi ,bo misje w COD2 mi bardzo odpowiadały ,ale reszta to już oklepana.Ile można walczyć w Normandii... troszkę umiaru ;) Po za tym MOH: Airborne się zbliża, także nie ma co płakać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 w pierwszych sek trailera myslałęm ze mi sie poje... i ściągnąłem cos z graw :D ale zapowiada sie ciekawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Mi se nie podoba, klimaty ww2 dużo lepsze :wink: Na trailerze nic ciekawego nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Nic ciekawego nie ma i dlatego jest taki dobry ;) Nie wiadomo jaka będzie gra ale migawki i muza zrobiły swoje - apetyt na nowego CoDa rośnie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Mi se nie podoba, klimaty ww2 dużo lepsze :wink: Na trailerze nic ciekawego nie ma dokładnie :] nie ma to jak tomash :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 ale co jest ciekawego w tym trailerze? Czasami sie przewijaja migawki zrobione na enginie gry i szczerze to wygladaja zalosnie. No ale to tylko grafa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Ciekawe jest to ze akcja bedzie rozgrywac sie w innych czasach. Czy w Cod2 byla ladna grafa? Nie, a jak sie w to gralo. Ja juz mam dosc WWII i nie dobrze mi sie robi jak slysze szwabskie okrzyki. Teraz czas powystrzelac arabów [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Ciekawe jest to ze akcja bedzie rozgrywac sie w innych czasach. Czy w Cod2 byla ladna grafa? Nie, a jak sie w to gralo. Ja juz mam dosc WWII i nie dobrze mi sie robi jak slysze szwabskie okrzyki. Teraz czas powystrzelac arabów [; Arabów masz w każdej grze z Tesco. Ja tam wole WWII bo i tak CoD przypomina Quake II gdzie się leci przed siebie i strzela ale przynajmniej multi był zawsze dobry a tak w naszych czasach to ma konkurencje typu BF2, CS, Arma itd. Co do WWII to w singlu i tak mi się bardziej podobały Hiddeny i BiA bo CoD i MoH to trywialne strzelaninki w filmowym stylu lecisz i zabijasz zgarniając ile się da na klate ( nie przepadam za takimi grami) no a w multi to Red Orchestra jeżeli chodzi o realizm to trudno o lepszą gre w sieci z WWII. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 No nie tylko do Arabów. Myślę że będzie tak - US vs Araby, Rosja vs Czeczenia, Brytyjski SAS vs... no właśnie nie wiem, jak sie dobrze przyjrzycie to ci z Sas byli w samolocie... Chciałbym też postrzelać do afrykanów :) Coś jak w "Helikopter w ogniu". To była Somalia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Chciałbym też postrzelać do afrykanów :) Coś jak w "Helikopter w ogniu". To była Somalia?To masz grę o tym:"Delta Force: Black Hawk Down". Tak, Somalia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Kurdeee, po obejrzeniu trailera, hm, boje sie, ze gra nie spodoba, sie starymw yjadaczom w cod1, i w cod2 :(. Jedank realia IIws, wzbudzaja we mnie sentyment, ale cod4, bedzie w iraq, tak? Bo tak patrze ze sami arabowie z kalaszami, i USA :). Hm, nie ma co gdybac, jak sie pogra to sie oceni :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 No to jak, znowu byscie chcieli WWII, Normadie etc? Nie nudzi wam sie to? :lol: Trzeba isc do przodu i szukać czegoś aby zainteresować graczy, jak już napisałem przyda sie takie odświeżenie, a potem kto wie, może znowu zawitamy na pola bitwy WWII. Helikopter w ogniu dawal rade nawet, ale nie ma wlasnie za wiele gier w tych czasach, a co mi po jednym tytule? Druga Wojna jest oklepana z każdej strony, ile to można... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 w CoD 2 gram do teraz :] uwielbiam kilmat WW2. Ale ten trailer robi swoje, już bym chciał pograć w CoD4 tylko w tym problem, że mój komp nie da rady z tym. Więc jest dylemat, kasa na paintballa czy na kompa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Ja bym wybrał ASG. A trailer miazga. Jak dla mnie współczense pola bitew + dynamika i filmowa dramaturgia z wcześniejszych części CODa to genialne połączenie. Bo chociaż sam lubię gry w klimatach WWII, to raz chciałbym w coś podobnego zagrać współcześnie. Hej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 trailer w pytke, szkoda ze to juz nie ww2 :( nie lubie "terazniejszych" wojen, kojarzy mi sie to zbytnio z zerowym cs i mapami typu dust, czyli pelno piasku, terrorysci i dzielni amerykanscy swat... jakos nie wciagaja mnie gry z takim klimatem, troche zbyt odlegle, amerykanie moga sikac w majtki, ale ww2 > modern i tak bedzie zawsze:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 (edytowane) WWII to temat oklepany z kazdej strony i jak jeszcze można miec chęć grania poraz pięćdziesiąty w to samo to nie wiem [;. Ja sie tam ciesze, że będzie modern, w końcu jakaś odmiana, a nie tylko Normadia i spółka. A terazniejsze wojny powinny ci sie kojarzyc z Battlefieldem 2 (czyli z czymś pozytywnym) a nie z CSS, bo co on ma do wielkich bitew i zdobywania miast? oO Edytowane 29 Kwietnia 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 (edytowane) Co wy piszecie, że temat ww2 jest oklepany :-| :huh: Zgadzam sie, że Normandia i inne występujące wcześniej [ciach!]ły są już nudne i nie klepią jak za pierwszym razem , ale można zrobić jeszcze ok. 10 gier w których ww2 będzie pokazana z innej strony. Jest to temat nie do wyczerpania więc wystarczy odrobina kreatywności programistów , ale niestety nie wiedząc czemu, nikomu sie nie chce <_< Edytowane 30 Kwietnia 2007 przez eQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 (edytowane) WWII to temat oklepany z kazdej strony i jak jeszcze można miec chęć grania poraz pięćdziesiąty w to samo to nie wiem [;. Ja sie tam ciesze, że będzie modern, w końcu jakaś odmiana, a nie tylko Normadia i spółka. A terazniejsze wojny powinny ci sie kojarzyc z Battlefieldem 2 (czyli z czymś pozytywnym) a nie z CSS, bo co on ma do wielkich bitew i zdobywania miast? oO powinny:) ale niestety cs zrujnowal to wszystko... mam nadzieje ze nie bedzie w cod4 terrorystow i dobrych walczacych o pokoj na swiecie amerykanow bo rzygam juz tym ww2 nie jest oklepanym tematem dla mnie eot :) Edytowane 30 Kwietnia 2007 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Call of Duty 4: Modern Warfare tylko na PC? http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=33133 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Zapowiada sie bardzo dynamiczna i klimatyczna gierka, ale osobiście jakoś wolałem czasy WWII, ale jak widać twórcom zapewne zabrakło pomysłów jak ukazać ją w jeszcze ciekawszy sposób, trudno, mam nadzieje że Irak(bo z tego co widze tam będziemy walczyć) będzie równie wciągający :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Filmiki z gameplaya http://youtube.com/watch?v=LkP78ebpkhg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Filmiki z gameplaya http://youtube.com/watch?v=LkP78ebpkhg post 38 Alliance The Silent War Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Jestem zawdziony <_< Nie ma już Niemców (został tylko Niemiec na forum hehe), lądowania w Normandii, Amerykańscy chłopcy juz nie obroną Europy ... Sądziłem że i w 10 części nadal będę mógł częstować ołowiem moich Faszystowskich kolegów, a tutaj niespodziewanka. Jestem w Szoku - CoD się rozwija :D PS.: Teraz mamy następne 4 części w tych kilmatach zagwarantowane :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...