costi Napisano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2007 A ja z kolei niebanalnie - czekam, az ktos sobie przypomni, ze bylo cos takiego jak wojna na Falklandach. To jest IMHO idealny material na gre - lokalna operacja, duzy udzial sil specjalnych, roznorodne warunki terenowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikelos Napisano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2007 A ja z kolei niebanalnie - czekam, az ktos sobie przypomni, ze bylo cos takiego jak wojna na Falklandach. To jest IMHO idealny material na gre - lokalna operacja, duzy udzial sil specjalnych, roznorodne warunki terenowe...a grales w operation flashpoint? pasuje do twoich wymagan poza szczegolem: zamiast arg vs uk masz usa vs ussr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amun Napisano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2007 Pierwszy filmik z gry http://www.gametab.com/news/941498/ lub wersja do sciagniecia http://www.gamevideos.com/download?videoId...lay_640x360.mov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nrl Napisano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2007 ver. do ściągnięcia coś nie działa ;) http://download.gamevideos.com/12417/gv.co...HD_1280x720.wmv co do filmiku to jest praktycznie to samo co cod1,2,3 tylko w innej karnacji. brakuje mi trochę w tej grze deformacji otoczenia (szczególnie zniszczenia budynków) :razz: pewnie nawet havoka nie ma. z tego co widać to nadal jest to zmodyfikowany silnik z poprzednich części. czyli pewnie wszystkie bolączki z cod2 będą dostępne również w tej części. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pho Napisano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2007 (edytowane) CoD 4 to juz nie to samo bedzie co cod 1 :P Troche zly klimat jak dla mnie wole jednak okres II wś. :) Mam nadzieje ze multi bedzie popularne coda 4 bo cod 2 mi nie podchodzi a sceny 1 juz od dawna nie ma :< I fizyk moglaby byc bardziej z 1 nic z 2 chodzi mi o zachowanie broni itp. Edytowane 20 Czerwca 2007 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaZZeo Napisano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2007 No nie wiem, tak jak yucoom zauwazył, nawet fizyki nie było widać. No i brak ragdolla (imo największy minus COD2 - nie cierpiałem tych trupów leżacych w ten sam sposób i na dodatek przechodzących przez siebie). No ale to tylko filmik, i to dość ciemny, więc narazie nie oceniam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JORDAN 23 Napisano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2007 CoD 4 to juz nie to samo bedzie co cod 1 :P Troche zly klimat jak dla mnie wole jednak okres II wś. :) Mam nadzieje ze multi bedzie popularne coda 4 bo cod 2 mi nie podchodzi a sceny 1 juz od dawna nie ma :< I fizyk moglaby byc bardziej z 1 nic z 2 chodzi mi o zachowanie broni itp. Zawsze lubiałem gry na "czasie" bądź zbliżone do naszej rzeczywistości, oczywiście bardzo mi sie podobała COD1,2 z lat II wojny światowej --> juz nie mówiąc o genialnej gierce jaką jest "Mafia" ehhh te gry posiadają charakter !!!!!!! a co do nowego projektu jakim jest modern warfare, //sama nazwa modern, -> nowoczesny// nawiązuej już do nowego systemu rozgrywek, broni, rejonów, otoczenia. Myśle ze to bardzo fajny pomysł przenieść sie z całą otoczką do czasów "dzisiejszych" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucyk Napisano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2007 nowy filmik - interview+troche gameplayu z klocka KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacOSek Napisano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2007 http://www.xboxyde.com/news_4484_en.html polecam wersje 1280x720 60fps :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucyk Napisano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2007 http://www.xboxyde.com/news_4484_en.html polecam wersje 1280x720 60fps :) pieknie trzyma 60 klateczek, jest gdzies potwierdzone info, ze to stary silnik COD? watpie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojejku Napisano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2007 (edytowane) Co tu dużo mówić ... wypasik :), cudownie, pięknie itd :] jak dostaniemy takiego coda jak na tym filmiku to nie mam słów :D Edytowane 21 Czerwca 2007 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuucOm Napisano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2007 (edytowane) Co tu dużo mówić ... wypasik :), cudownie, pięknie itd :] jak dostaniemy takiego coda jak na tym filmiku to nie mam słów :DFilmik trzyma poziom. Płynniuto chodzi i w góle. Dobrze ze dla programistów framerate jest bardzo ważny (gdzieś były skriny o tym ze chcą sie trzymać 60 fps jeżeli tylko sie da). Single raczej mnie nie zainteresuje (to juz nie to samo co WW2 - nie zebym przepadał za tymi klimatami ale w MoHa,CoDa czy RTCW zawsze mi sie bardzo dobrze grało). Zapowiada sie ciekawe multi za to plus ten realism mod ;d. Edytowane 21 Czerwca 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boxster Napisano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2007 No wygląda całkiem ładnie, ale obawiam się, że już mój GF7900 nie zipnie z rozsądnymi detalami... a tak na marginesie to kiedy to ma wyjść już na 100%? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nrl Napisano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2007 (edytowane) Kolejny trailer tym razem z MP! http://download.gametrailers.com/gt_vault/...tstand_h264.wmv moim marzeniem jest zablokowanie edycji detali poprzez console i inne bzdety. jedyna możliwość jej edycji w menu gry. i usunięcie błędu z fps. edit zapomniałbym o najważniejszym czyli o hitboxach niech w końcu coś z nimi zrobią !! gdzie osoba trafiona w nogę ginie od heada :D lub strzelenie pół metra od przeciwnika zabija go !! Edytowane 23 Czerwca 2007 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Powerslave Napisano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2007 w zapowidziach mowili ze bedzie 16 hitboxow... ciekawe ile z tego okaze sie prawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Limak122 Napisano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2007 moim marzeniem jest zablokowanie edycji detali poprzez console i inne bzdety. jedyna możliwość jej edycji w menu gry. i usunięcie błędu z fps. Dlaczego ? O co ci chodzi ? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość soldierboy Napisano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2007 (edytowane) widac ze silniczek ma niewiele wspolnego ze starociem napedzajacym cod2 a nawet jesli to bardzo mocno zmofikowany pod katem konsoli . Od groma shaderow napakowali ( ale dzisaj to juz standardzik). W kazdym razie wymaganie pewnie beda podobne do fear moze troche wyzsze na nowych kartach 8600gt powinno sie spokojnie pograc z napewno wiekszym komfortem niz na kartach starej generacji chocby jak 7900gs ( jak to ma miejsce z nfs carbon czyli tez tytuliku robionego pod xkloca ) Edytowane 23 Czerwca 2007 przez soldierboy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pioorek Napisano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2007 Dlaczego ? O co ci chodzi ? <_< chyba nierealnemu chodzi o to, aby ludzie nie mieli mozliwosci cięcia detali dla lepszej widocznosci (jak np. w et) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly86 Napisano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2007 Gra syci. Tylko w jednym trainerze, wirze taki sam motyw jak w cod2, kiedy ktos Ciebie postrzeli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99tomcat Napisano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2007 eh z tych filmików to wychodzi bardzo konsolowa gierka- coraz mniej realizmu a więcej efektownej "łupanki" i to w starym konsolowym czy nawet automatowym stylu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość duck Napisano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2007 (edytowane) eh z tych filmików to wychodzi bardzo konsolowa gierka- coraz mniej realizmu a więcej efektownej "łupanki" i to w starym konsolowym czy nawet automatowym stylu... a bf2 to niby co nie " lupanka" powiem tak wyglada to lepiej niz lupanka w call of duty 2 gdzie na duzych serwach pelno kamperow i co kilka metrow lecacy granat. To tak jak ten chinski film cos tam latajacych nozy to cod2 multi to tumult latajacych granatow :) cod4 chyba gorsza lupanka nie bedzie Edytowane 24 Czerwca 2007 przez duck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
costi Napisano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2007 eh z tych filmików to wychodzi bardzo konsolowa gierka- coraz mniej realizmu a więcej efektownej "łupanki" i to w starym konsolowym czy nawet automatowym stylu... Od kiedy w serii Call of Duty jest realizm? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość duck Napisano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2007 Od kiedy w serii Call of Duty jest realizm? :blink:od momentu jak sie dalej biegnie po seryjce z mg42 w bebechy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucyk Napisano 7 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2007 Call of Duty 4 Exclusive E3 2007 Trailer HD POLECAM :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sideband Napisano 7 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2007 Nieładnie tak ściągać ze Stalkera :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2007 (edytowane) trailer :zonk: widzę że współczesne klimaty wojny wyjdą tylko na dobre nowemu CoD4, pokazówka niszczy :D gdyby w CoD4 zaimpletować "rozrywane ciała" coś na wzór SoF2 mielibyśmy wojnę pełną gębą i klimat niespotykany nigdy dotąd , okrucieństwo wojny na maksa . ''marzenia'' ;) Edytowane 7 Lipca 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drunk_ZoZol Napisano 7 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2007 Jak zobaczyłem ten trailer powyżej, to aż mi się zachciało takiego stalkera... Jej.. wypas by był... [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly86 Napisano 8 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2007 Trailer super, ale co tam robi tematyka ze stalkera? Widze ze zolnierz sie czolga, ale rosyjskiego nie rozumiem :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nrl Napisano 8 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2007 (edytowane) po obejrzeniu nowego "stalkera" mam mieszane uczucia. autorzy chyba nie mają własnych pomysłów i zrobili mixa stalkera, splinter cel i delte force ;) SP w ogóle do mnie nie przemawia oby MP było dobre. Edytowane 8 Lipca 2007 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbec Napisano 8 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2007 (edytowane) Mi sie podoba klimat tego trailera, na poczatku mialem mieszane uczucia co do nowoczesnego pola walki, ale chyba nie bedzie zle :D Edytowane 8 Lipca 2007 przez qbec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...