nrl Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 SP jak dlamnie mozna w 15min przejsc, na co komu SP. dla ciebie tak (i dla mnie), ale dla innej osoby już nie :] można nawet napisać, że takich osób jest więcej niż ludzi którzy kupują tą grę dla trybu mp. filmik pokazujący mapę mp z deszczem :-| jak dla mnie nieporozumienie! za duży zgiełk. http://ps3.gamespy.com/playstation-3/call-...e/829058p1.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Spoko Nierealny Worm i jego PAM wylacza te dziadostwa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Rozszerzona galeria. http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=11980&a=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Jak dla mnie grafika powala, ale to subiektywne odczucie. :wink: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 jak patrzę na screeny/trailer z tymi śmigłowcami 'BlackHawk' ,dla mnie miazga :lol2: jakbym widział interaktywny film ''Helikopter w Ogniu'' :) ten CoD to pozycja obowiązkowa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Gralem w demko i jak dla mnie to srednio wypada ta pozycja ... ten gameplay jakos tak mi nie pasi ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Warto kupić pełną wersje ? Bo po demku jestem mile zaskoczony, a do CoD mam sentyment (gram od Cod 1). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 ShootinPutin187 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 "Like a Borys Jelcyn fart" :lol: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 "Disgusting like Polish Vodka" <_< :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Sprawdzalem przy czterech kombinacjach: 1,8Ghz 1 rdzen/2 rdzenie, 3,0Ghz 1 rdzen/2 rdzenie i sprawa wyglada tak, ze o ile przy 3,0 ghz nie ma prawie roznicy (bo te 3,0 ghz core "solo" to i tak duzo, wiec grafa juz limitowala), to przy 1,8 ghz roznica w klatkach jest niemal dwukrotna pomiedzy 1 i 2 rdzeniami (wymuszone z biosu) i zarazem 1,8ghz 2 rdzenie jest w tej grze troche wydajniejsze od 3,0ghz 1 rdzen. Masz juz odpowiedz na przyczyne, zreszta sie przekonasz sam. No w końcu po wielu trudach się przekonałem. Faktycznie różnica jest i to kolosalna. Po zmianie A64 na C2Duo i lekkim OC w końcu mam klatki na poziomie jaki miałeś Ty. Dwa jajka w nowych grach naprawde duzo robia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 "Disgusting like Polish Vodka" <_< :angry:Bo dla nich za mocna :D :D :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Niektorzy juz gre maja(niemcy, anglicy) etc... 85.236.96.18:29660 - tu graja A tu pare screenow map MP od srodka: http://www.etu-hq.de/news.php?newsid=691 http://img251.imageshack.us/img251/5854/foto0070sv9.jpg Edytowane 3 Listopada 2007 przez Reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 to tam juz premiera byla? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Niektorzy juz gre maja(niemcy, anglicy) etc... 85.236.96.18:29660 - tu graja A tu pare screenow map MP od srodka: http://www.etu-hq.de/news.php?newsid=691 http://img251.imageshack.us/img251/5854/foto0070sv9.jpg Ta... http://www.game.co.uk/PC/Action/FirstPerso...Modern-Warfare/ A okładkę to każdy w swoim zakresie może wydrukować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Ta... http://www.game.co.uk/PC/Action/FirstPerso...Modern-Warfare/ A okładkę to każdy w swoim zakresie może wydrukować... Ehh... a co IP moze jest z COD2?? ... Maja GRE... graja w nia, mieli dostep do gry nielegalnie i juz... a tu http://dslash.de/index.php?section=newsdetails&id=831 masz filmiki z MP zrobione przez nich pare godzin temu... Nie ma to jak nie wiedziec nic i starac sie zaprzeczac... "bo gry nie ma w sprzedazy oficjalnie to nikt inny nie moze jej miec" -.- Bys nie byl zwyklym SP noobem to bys wiedzial. Edytowane 3 Listopada 2007 przez Reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Call of Duty 4 Modern Warfare HD Review @ GT.com Call of Duty 4 Modern Warfare SD Review @ GT.com wysoka nota :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 :evil: Bys nie byl zwyklym SP noobem to bys wiedzial.Z takimi tekstami, to na Onet.pl. EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grippem Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 "On the PC, we couldn't have been happier with the game's performance. In both single-player and multiplayer, we cranked things up to 1920x1200 and didn't experience a framerate stutter (granted, it's a beefy machine with a GeForce 8800 GTX). The PC is clearly the best-looking of the three platforms, but that's only due to the small resolution bump; the 360 and PS3 versions are both easily among the best looking games on their platforms to date." Czyżby czasy gdy PC znów wyprzedza konsole nadeszły ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Czyżby czasy gdy PC znów wyprzedza konsole nadeszły ?jeśli chodzi o ta jedna grę ;) a poza tym czemu Ci tak na tym zależy ?? :) nigdy tego nie rozumialem, co to znaczy ze PC wyprzedza konsole ? wieksza rozdzielczosc, wiecej tranzystorow, wiecej gier, wiecej czego ? nie rozumiem :) poza tym gdy my gramy w nfs:pro shit oni moga sobie odpalic PGR4 lub Forza lub niedlugo Gran Turismo 5 . wiec nie wiem o co chodzi z tym ze PC ma wyprzedzac konsole ... a wracajac do CoD4 - jest recenzja - http://www.gametrailers.com/player/27458.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) Czyżby czasy gdy PC znów wyprzedza konsole nadeszły ?jako posiadacz konsolo sadze, ze te czasy nadeszly juz dawno, a przepis na to, aby takich gier jak cod4 czy crysis bylo wiecej jest prosty - po prostu zacznij kupowac, a programisci sami zapukaja do twoich drzwi tylko $ sie liczy pamietajcie Edytowane 6 Listopada 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audioholiq Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 poza tym gdy my gramy w nfs:pro shit oni moga sobie odpalic PGR4 lub Forza lub niedlugo Gran Turismo 5 . wiec nie wiem o co chodzi z tym ze PC ma wyprzedzac konsole ... nfs:pro shit demo wyszedł jako pierwszy na X klocka a z tego co mi wiadomo to konsola tak więc PC dostał po pupie :rolleyes: a co do cod4 to wydaje mi się że wygodniej się w niego gra na PC bo te pady to dla mnie lewe są Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Nie widziałeś...? Klikasz buton i celownik sam przeskakuje na kolejny cel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_86 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) Czas przejścia gry nie zawsze jest jego wykładnikem. Poza tym cod już przyzwyczaił większość graczy do krótkiego trwania kampanii SP. Dla mnie liczy sie rozgrywka a w codzie nie można jej zarzucić niczego złego. Nie moge sie juz doczekac fulla na PC. Idąc takim tokiem myślenia to i Mafię można przejść równie szybko. Dla mnie jest to bezsensowny powód. Nie jest to gra pokroju Obliviona gdzie w zasadzie końca w niej nie ma. Można sie przyczepić iż kampania mogłaby być dłuższa ale dla mnie to nie stanowi problemu.Gra sie dla przyjemności a nie nie czas ;) Edytowane 6 Listopada 2007 przez Mario_86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arenapc Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Kiedy będzie premiera tej gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 9.11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 IGN.com 9.4 ... i nie mam więcej pytań :D aha sp wg recki 5-6 h na średnim poziomie słowem bieda z nędzą ale jak widać mp roxuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 dla mnie serwisy internetowe to sredni miernik jakosci gier ;) jestem sceptyczny co do tych wszystkich ocen w necie , np zadna gra z serii FIFA nie otrzymala nigdy oceny mniejszej niz 8.0 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 aha sp wg recki 5-6 h na średnim poziomie słowem bieda z nędzą ale jak widać mp roxujewole 5h rozrywki na swietnym poziomie niz 10h nudnego biegania z kąta do kąta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 jednak rezygnuje z zakupu CoD4 na PC. Jesli mam przy tak efektownej grze garbić się przed kompem i ogladać te 20 fpsów na low detalach, to jednak wole poczekac az zakupie sobie X360... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...