hary Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 ... da się jakoś poprawić moją kondycję na szybko, żeby trzymać tempo? Może coś zjeść specjalnego, tłustego, albo coś? Możecie poradzić?Rychło w czas chcesz poprawiać :lol: Na przyszłość to pamiętaj, dzień przed sylwkiem (grubą imprą) się porządnie napijesz niemalże do upadłego to na sylwka będziesz w stanie spożyć conajmniej dwa razy więcej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zapraszam moderatorow i administratorów, będzie rozpusta :twisted2: :twisted2: :twisted2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 A teraz się okazało że jadę do Warszawy pod Pałac Kultury :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 To cos jest robione pod Palacem? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ja ide na domowke (bedzie 26 osob) OSTRO !!! 7 skrzynek piwa :D 7 szamponow, i 6l wodki.... i E :D A jutro po poludniu chyba zdechne na kaca [; SZCZESLIWEGO !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Miałem wpaść do miasta na rynek lub do kuzyna na parapetówę, ale że jestem mocno przeziębiony, to zostaję w domu. Lodówka pełna, centralne ogrzewanie działa, alkohol, komputer i kilka filmów oraz gier. Myślę, że sobie poradzę. :] Swoją drogą szkoda, bo fajnie by się kręciło kółka na śniegu z wybiciem północy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ja ide z moją dziewczyna z jej mamą i facetem na Bal (300-400 osób ma być). Pierwszy raz na takie cos ide ale mysle ze zabawa bedzie przednia, wbije sie w garniaczek, kobiety w sukniach... bedzie grubo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat4 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zmiana planów. Imprezę przenosimy do kumpla:D Będzie ostro :) Życzę wam dobrej zabawy i dużo rozbitych kieliszków oraz butelek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Chętnie potestuję ;] Idę do kumpla, [ogólnie sama ekipa z podwórka plus 3-4 osoby z dalszej okolicy, na szczęście mam blisko, jedno piętro w dół, może jakoś dotoczę sie do domu po %% :P :banana: :ploom: :twisted: Sorry ale strasznie to dziecinnie zabrzmiało te "z podwórka" :lol: No ale grunt byś się bawił dobrze :) A co do picia wódki to prawda jest taka że : pusty żołądek i to bez popity... ew jakiś ogóreczek na zagrychę. Broń Boże jakieś soczki itp ,bo zamulisz sobie żołądek ,włączy się helikopter i po zabawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Stare mieszkanie kumpla. Dwa pokoje i kuchnia + 20 osób. Nie wiem jak to będzie, ale sobie zajme łóżko do spania... Główny cel = nie rzygać = nie upodlić się przed kobieta ;] amen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 A ja idę do kumpla, jakoś to będzie :D. Bawcie się wszyscy dobrze. Pomyślności, szczęścia i radości z o/c dla wszystkich ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 heh a ja mam piękny sylwester z TVP1 :) nie chciało mi się nigdzie iść :] ofkoz o 23 lot na żabke - 2 tyskie i siądę se gdzieś sam i będę sączył... dlaczego sam? 1. nie chce mi się słuchać życzeń 2. mam parę spraw do przemyślenia 3. nie ciągnie mnie do ludzi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Miałem wpaść do miasta na rynek lub do kuzyna na parapetówę, ale że jestem mocno przeziębiony, to zostaję w domu. Lodówka pełna, centralne ogrzewanie działa, alkohol, komputer i kilka filmów oraz gier. Myślę, że sobie poradzę. :] Swoją drogą szkoda, bo fajnie by się kręciło kółka na śniegu z wybiciem północy... heh a ja mam piękny sylwester z TVP1 :) nie chciało mi się nigdzie iść :] ofkoz o 23 lot na żabke - 2 tyskie i siądę se gdzieś sam i będę sączył... dlaczego sam? 1. nie chce mi się słuchać życzeń 2. mam parę spraw do przemyślenia 3. nie ciągnie mnie do ludzi :] 1. Ja też nie przedapadam za składaniem życzeń i ich przyjmowaniem ,ale po paru... nastu browarach mało mnie to rusza i zwykle jestem bardziej czuły :lol: 2.Jak każdy chyba w swoim życiu ,ale to nie powód by siedzieć w domu. 3.Oj to nie dobrze panie :) A tak na poważnie to głównym powodem zmiany moich planów (miała być Szklarska Poręba) są pieniądze :-| Albo bym zrezygnował z jakiejś części do kompa (proc ,plyta ,) albo pojechał z ekipą się bawić na sylwka do kuzyna znajomego. Wybrałem jednak kompa :D No cóż czas iść na jakiś odwyk dla komputerowców. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Działka u kumpla, 7 par -10 litrów wódki, 2 skrzynki piwa 20 litrów wina. Nie wiem kiedy wróce do domu ;) Może koło wtorku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ja jestem samotny i sobiepopłacze przy romansidle,a tak na serio to jeszcze kombinuje co tu zrobić! pozdrówka pluszaki! B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 impreza u qmpla, kolo 20 typa + prywatny barman ( ktory jak sie upije to i tak nei zwraca uwagi na to kto i ile pije :wink: ) bedzie syto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 2.Jak każdy chyba w swoim życiu ,ale to nie powód by siedzieć w domu. spoko nie w domu :] gdzieś sobie na ławce, albo czymś inny z dala od ludzi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Taaaaj, a ja mam sracz... przed impreza. Bombowo... Przynajmniej zabieram ze soba pare hitów takich jak np. 666 - Paradox ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Taaaaj, a ja mam sracz... przed impreza. Bombowo... Przynajmniej zabieram ze soba pare hitów takich jak np. 666 - Paradox ;] A bierzesz ipoda misiu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Główny cel = nie rzygać = nie upodlić się przed kobieta ;] Otóż to, te ide z kobieta, ale nie mam zamiaru sie ugotowac [; Ale nie wiadomo jak to bedzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 A wiec milego strzelania pawiow. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 BAWCIE SIE DZIS DOBRZE ... i pamietajcie zeby dawac dobre napiwki kelnerom w barach... :-P :D B) :razz: :lol2: moze moi klienci dzis tez beda dawac :P ja na 21 do pracy :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 _1t_ ja wiem gdzie jest Sobiekursk bo moja dziewczyna mieszka koło niego zreszta ja też niedaleko:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) 32 butelki wódki, w tym specyfiki spirytusowo-bananowe edit: bawcie sie dobrze ;] Edytowane 31 Grudnia 2006 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 To może ktoś chce kupić na imprezke? ;] http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=221789 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Moze sie komus przyda :lol: Poniżej sposoby na kaca i jak duzo wypić i się nie upodlić - uwaga długie. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Każda nacja ma swoje określenie na kaca. Norweg mówi:"Mam drwali w głowie", Włoch: "Jestem wybity z rytmu", Portugalczyk "Przypływ ustąpił". My Polacy, chcąc opisać szerokie spektrum bodźców, jakiego dostarcza kac, używamy słowa kociokwik lub za Witkacym nazywamy je glątwą. Zapewne znasz to uczucie z autopsji. Głowę rozwala tępy, świdrujący ból, żołądek wykonuje akrobacje, jakby chciał się wykręcić na drugą stronę. Masz mdłości lub biegunkę lub jedno i drugie. Z rozdrażnieniem reagujesz na światło, dźwięk i dotyk. Temu wszystkiemu możesz zapobiec, gdy przed imprezą przygotujesz organizm na przyjęcie większej ilości alkoholu. Zanim wypijesz Nie pij na pusty żołądek. Najpierw zjedz, najlepiej pełnowartościowy posiłek. Chleb, makaron, masło i pokarmy bogate w białko ( mleko, ser ) zmniejsza wchłanianie alkoholu do krwi. Kilka godzin przed wyjściem i jeśli to możlwie, także dzień wcześniej zażyj witaminę C i 2-3 tabletki węgla aptecznego ( zneutralizują toksyny powstałe w żołądku podczas rozpadu alkoholu ) i wypij sporo wody. W trakcie picia Nie mieszaj alkoholi. Jeśli zacząłeś od piwa, pij je aż do końca. Różne rodzaje alkoholu potęgują nawzajem swoje działanie. Szczególnie zabójcza jest sylwestrowa mieszanina szampana i wódki, gdyż Co2 przyspiesza wchłanianie alkoholu, a sama wódka mocno kopie. Unikaj kolorywch trunków. Czerwone wino, whisky, rum zawierają więcej toksyn i bardziej obciążają wątrobę niż bezbarwna wódeczka czy gin. Z kolei słodkie alkohole szybciej uderzają do głowy ( cukier przyśpiesza wchłanianie alkoholu ) - co jest przydatne jeśli chcesz upić koleżankę, żone, etc. Zakąszaj i zapijaj. Im więcej zjesz, tym lepiej. Oprócz napojów gazowanych - bąbelki przyspieszają wchłanianie alkoholu - oraz przekąsek typu chipsy - drażnią żołądek. Śpiesz się powoli. Przy szybkim piciu z początku możesz wogóle nie zauważyć efektu, a później będzie on zdwojony. Tańcz, baw się między kolejnymi kieliszkami. Krew zacznie szybciej krążyć, co sprawi że alkohol szybciej opuści organizm. Po powrocie z imprezy Pomóż wątrobie - narządowi, który odtruwa organizm. Wypij napar z dziurawca lub łyknij rapacholin. Ponadto wypij co najmniej pół litra wody - mineralnej i nie gazowanej oraz zjedz 3 łyżki stołowe cukru. Wątroba zużywa ogromne ilości cukru. Jeśli spadnie jego poziom, nazajutrz będziesz miał mdłości , zawroty i bóle głowy. Zażyj 1-2 tabletki witaminy C, szczególnie gdy na imprezie dużo paliłeś. Nikotyna zabija witaminę C. Ulżyj żołądkowi, jesli nie pozwala Ci zasnąć. Wystarczy włożyć dwa palce do gardła, by natychmiast oczyścić żołądek z alkoholu. To niezbyt przyjemny sposób, ale dzięki niemu uratujesz się przed cięzkim kacem nazajutrz. Następnego poranka Po przebudzeniu wypij conajmniej pół litra wody.Pij niegazowaną wodę, soki z owoców cytrusowych, z czarnej porzeczki ( witamina C ) , pomidorów (potas). Mocna herbata koi podrażniony żołądek. Unikaj kawy gdyż odwadnia i pozbawia Cię mikroelementów. Weź prysznic, na przemian gorący i zimny, co sprawi że krew zacznie szybciej krążyć. Zjedz na czczo 1-2 łyżki miodu, cukru - co doda wątrobie energo do pracy. Zjedz skromne śniadanie złożone z kefiru i sucharków lub czerstwej bułki. Na skatowany żołądek działa rewelacyjnie ( metoda 100% skuteczna dop. autor ). Przez cały dzień używaj tłustych i ciężkostrawnych potraw. Wyjdź na dwór - tlen przyśpiesza przemianę materii i ułatwi pozbycie się toksycznych substancji. Najlepiej idź do lasu, gdzie jest dużo swieżego powietrza. Zjedz kilka pomidorów, grejpfrutów, bananów, pomarańczy - pomogą Ci pozbyć się toksyn. Jeśli głowa Ci pęka w szwach, weź środek przeciwbólowy zawierający paracetamol lub ibuprofen. W aptekach są gotowe preparaty na kaca - Alka-Prim i Alka-Seltzer. Unikaj aspiryny, gdyż podrażnia żołądek. Życzę miłego imprezowania Ja tam ide na domówke do kumpla ze starej klasy. Mało brakowało a siedziałbym w domu :mur: miałem kilka ofert i nie wiedziałem na jaką się zdecydować przekładałem decyzje i dziś się okazało, że wszędzie komplet już :blink: Na szczęscie u kumpla się znalazło wolne miejsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 podobno niezła imprezka sie szukuje na http://forum.purepc.pl/ o 24;00 wszyscy wznoszą toast waląc kuflem pełnym% w monitor :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Hehe a kto to sponsoruje? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 heh kumpel wpadł do mnie bo musiał kupić % a nie miał dowodu xD jestem jednego tyskiego do przodu xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Cóż ja sylwester w domu spędzam, nikt mnie nie chciał :sad: ,choć moze po prostu jestem taką pasqdną personą, mnie samemu cięzko to ocenić :wink: Poszukiwania na impreze sylwestrową zacząłem już od końca listopada, ale nic nie wypaliło. Ogólnie koło pólnocy zamierzam wyciągnąć zacną, zwycięską, vodke weselną a nastepnie schlać sie nieprzyzwoicie i tańcować samemu przed kompem oczywiście z forum pjurepc widniejącym na monitorze. Wszystkim zycze miłej zabawy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...