fipa Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 http://www.wykop.pl/link/9205/nlite-twoj-wlasny-windows.html Gratuluje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzinho Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 'Aktualny' autopatcher jest nieaktualny.... Ale aktualny jest http://winspatcher.sgjps.com/ może sie czepiam ale w WinS nie ma WMP 11 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Czepiasz się. PL wersja WMP 11 jest dostępna od kilku dni. Jak robiłem wersje XP 2.5 jeszcze nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzinho Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Czepiasz się. PL wersja WMP 11 jest dostępna od kilku dni. Jak robiłem wersje XP 2.5 jeszcze nie było. oj niech bedzie... :rolleyes: mialbym jeszcze pare sugestii, ale pewnie uznasz to za kolejne czepianie sie ;) tak czy siak dobra robota i tak trzymac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rovanescu Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) Sorry ale u mnie nie wychodzi ten dysk Nlite. Robilem instalke kilkukrotnie tym porgramem i ani razu sie nie udalo, nawet przez Nero tez nie wychodzi. Caly czas restart ! Edytowane 18 Grudnia 2006 przez Rovanescu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 A wedlug tego poradnika probowales? Oczywiscie musisz wylaczyc w nLite opcje tworzenia ISO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Niestety dobry artykuł nie zmienia faktu że stworzyć działającą płytke przy pomocy nLite'a to nie lada sztuka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Chyba przesadzasz... jeszcze ani razu nie zdarzylo mi sie, zeby plyta nie dzialala (a bylo ich juz ponad 5, na roznych wersjach nLite). Za kazdym razem iso robilem wg. przepisu z mojego poprzedniego posta, bo dorzucalem foldery $OEM$ i robilem w pelni nienadzorowana instalacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trolu609 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Witam, Mam pytanie dotyczące sterowników kontrolera SATA. Przy każdej instalacji windows muszę podłączać FDD i za pomocą dyskietki ładować sterowniki do sil3112. Spróbowałem w nLite dodać sterownik sil3112 i ustawić go w trybie tekstowym. Jednak nie daje to żadnego skutku i nie widać mojego dysku. Czy można to wszystko tak ustawić aby działało bez tego wstrętnego ładowania sterowników z FDD? Jeżeli tak to czy ktoś może mnie naprowadzić na dobrą drogę? Dziękuję i pozdrawiam Trolu609 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) czy nLite pobiera najnowsze aktualizacje przy tworzeniu dysku? Czy trzeba je osobno sciagac (@_@) lub odpalic autoupdate przed tworzeniem plyty? Edytowane 2 Stycznia 2007 przez pix3l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Trzeba sciagnac oddzielnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Bardzo dobry art. Zapewne przyda się kiedyś. Osobiście zmajstrowałem sobie już jedną instalkę przy pomocy nLite, ale nie wiedzieć czemu wszelkie predefiniowane ustawienia odnośnie systemu nie zostały zastosowane - powstała więc zwykła instalka XP SP2 + stery do sata. :( No ale do 3 razy sztuka... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Trzeba sciagnac oddzielnie.to bedzie lekki hardcore ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Sciagnij najnowszy WinSPatcher autorstwa SGJ - ma wszystko, czego potrzebujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Jest już też świerzy Autopatcher z grudnia '06. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) A mi cos takiego wywala: edit: obrazek sie popsul ;) A po paru chwilach, komp sie wylacza :/ I musze odlaczyc kompletnie zasilanie bo sie nie chce wlaczyc :> Ps. Jakie poprawki nadaja sie do zintegrowania? Bo niektore pliki nie chce przyjac ;) Edytowane 23 Stycznia 2007 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zrzuc system w folder bezposrednio na C i sprobuj jeszcze raz. Co do aktualizacji, integruje się tylko(jest tylko kilka, ktorych sie nie da, ale to poprostu wyswietli info, i ze sie nie da i integruje kolejne) te z ikonką Nie dodawaj aktualizacji dla IE6. Zamiast tego dodaj IE7 bo tez sie da zintegrowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Spróbuj najpierw umieścić wszystkie pliki zgodnie z ASCII czyli na C:/[jakiś folder np XPlite] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) Dzieki, error juz nie wysakuje, wszystkie łatki ktore mu dalem przyjal, ale gdy doszedl do przetwarzania plikow instalacyjnych, po chwili komp sie znowu sam wylaczyl :/ Wlasnie szukam gdzie lezy przyczyna :/ edit: Doszedlem do wniosku po paru probach, ze to przez jakas zaznaczona/nieznaznaczona opcje mi sie komp wylacza, tylko jaka to kij wie :/ Edytowane 9 Stycznia 2007 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tompatrz Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Integrując poprawki z autopatchera używacie tylko te krytyczne poprawki ? Czy tworząc taką płytę nLitem mamy mozliwość w trakcie instalacji przed instalacja windows na format dysku c? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Integrując poprawki z autopatchera używacie tylko te krytyczne poprawki ? Czy tworząc taką płytę nLitem mamy mozliwość w trakcie instalacji przed instalacja windows na format dysku c? nLite'em nie modyfikujemy początkowej części instalatora tylko zawartość instalki - nic się nie zmienia w początkowej fazie instalatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Moze Ty nie modyfikjesz, ale po zmianie ustawien instalacji nienadzorowanej mozna wylączyc/przeskoczyc automatycznie poszczególne etapy czesci tekstowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 moglby ktos mi dokladnie wytlumaczyc jak integrowac sterowniki? czy trzeba dodawac cale programy czy jak? i poza tym jak zrobie plik ISO to nie moge go uruchomic w Virtual PC :? niby sie uruchamia ale od razu w programi jest rebot wirtualnego komputera.. jak to rozwiazac? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 moglby ktos mi dokladnie wytlumaczyc jak integrowac sterowniki? czy trzeba dodawac cale programy czy jak? i poza tym jak zrobie plik ISO to nie moge go uruchomic w Virtual PC :? niby sie uruchamia ale od razu w programi jest rebot wirtualnego komputera.. jak to rozwiazac? :? Przeczytaj ten wątek cały od początku... :wink: @SGJ - chcesz powiedzieć że da się zmienić moment instalatora gdzie jest wybór dysku, formatowanie itp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 juz sobie poradzilem, ale musialem uzyc starszej wersji nLite i zrobic instalke w spos jaki podal costi dalej tylko nie moge skumac jak dodac stery :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Przeczytaj ten wątek cały od początku... :wink: @SGJ - chcesz powiedzieć że da się zmienić moment instalatora gdzie jest wybór dysku, formatowanie itp? Chce powiedziec dokładnie to co napisalem w poprzednim poscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 A mi teraz caly czas wywala: i [gluteus maximus] :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 (edytowane) Nie wiecie czy w 1.3 RC i RC2 dalej kaszani się instalacja po utworzeniu ISO przez n-lite-a? Edytowane 24 Stycznia 2007 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Nie wiecie czy w 1.3 RC i RC2 dalej kaszani się instalacja po utworzeniu ISO przez n-lite-a?niestety tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 A jak zrobić zeby do instalacij windowsa dodać instalacje innych programów ? nap: winampa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...