Skocz do zawartości
Gość Pacific

Coś Nie Tak Z Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Od czasu do czasu brakuje grafiki przy działach bez nowych postów. Np dziś o 11:31. Na innym forum na IBP nie mam tego problemu. Przeglądarka ff 3.5.2.

Dołączona grafika

Edytowane przez Dj_AnT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A z nową wersją wejdzie jakaś ładna skórka?

Tak, tak - myślę o desercie :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem z zalogowaniem się do konta użytkownika na stronie głównej, wpisuję te same dane którymi loguję się na forum ale nie ma szans... wciskam enter i podświetla się na czerwono nazwa użytkownika.

Wywalałem ciasteczka wiele razy, korzystam z FF 3.5.2 ale w IE8 problem jest ten sam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem z zalogowaniem się do konta użytkownika na stronie głównej, wpisuję te same dane którymi loguję się na forum ale nie ma szans... wciskam enter i podświetla się na czerwono nazwa użytkownika.

Wywalałem ciasteczka wiele razy, korzystam z FF 3.5.2 ale w IE8 problem jest ten sam.

Nie to forum :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ktoś na forum używa nakładki na IE Maxhtona ? Mam taki problem z forum, kiedy używam tej przeglądarki, że nie widze wszystkich postów, np. w temacie w dziale CPU co lepsze na dzisiaj Q9550 czy PhenomX ( http://forum.purepc.pl/kupic-f59/Phenom-Ii...6#entry3356806) , widze ze wątek założył Kotu i widze drzewo odpowiedzi, że saleen mu odpowiedział, ale żadnych postów poczytać nie moge :/Podobnie mam z innymi wątkami np. 4850/4870 zamiast trzysu -iluś stron tematu mam 93. PRzez to musze właźić IE albo FireFoxem. Ma ktoś podobnie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli przez noc rozumiesz okolice 3:30 - 5 rano to jest to normalne. Prowadzone są zautomatyzowane prace porządkowe na forum i maszyna jest baaaardzo zajęta operacją Waiting for IO ;)

Jeśli było to o innej godzinie to proszę doprecyzuj co rozumiesz przez noc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam problem z brakiem paska do poprzecznego przewijania.

Wystarczy jakiś temat, gdzie ktoś wrzucił jakiekolwiek zdjęcie i moja rozdzielczość 1920x1080 przestaje wystarczać do wyświetlenia. Wiem, że to wina osób którze wrzucają takie wielkie foty, ale wiadomo, że takie osoby zawsze się znajdą a rozjeźdzanie się forum możnaby naprawić jakoś systemowo ( np. ustawić maks szerokość lub właśnie pasek)?

Lub nawet zmniejszać standardowo wszystkie obrazki do 250x200 i wtedy nic by sie nie rozjeżdzało :-D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Devil, to było przed trzecią i to na pewno nie na minutę czy dwie :P. Koło stosuję zamiennie dla słowa przed, niedługo przed/minimalnie po, a jakby było po to już bym raczej napisał po po prostu ;)

Edytowane przez blood2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMHO coś niedobrego dzieje się z PPC. Zauważyłem ogólnie spadek zainteresowania dla portalu i forum. Coraz mniej postów, odpowiedzi, rzeczowych tematów. Coś mi się wydaje, że się zestarzeliśmy i coraz mniej świeżej, dobrej krwi. Gdzie się podziały statystyki (np największa ilość użytkowników miała miejsce w xxx itp)? Forum chodzi bardzo wolno, dlaczego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...