kfgz Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 (edytowane) Od czasu do czasu brakuje grafiki przy działach bez nowych postów. Np dziś o 11:31. Na innym forum na IBP nie mam tego problemu. Przeglądarka ff 3.5.2. Edytowane 5 Sierpnia 2009 przez Dj_AnT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 (edytowane) 504 Gateway Time-out ~XV:V Edytowane 5 Sierpnia 2009 przez SGJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Dałoby rade coś zrobić by były ikonki przy adresie w każdym temacie na forum a nie tylko w działach ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Dałoby rade coś zrobić by były ikonki przy adresie w każdym temacie na forum a nie tylko w działach ? Będzie poprawione przy migracji na nową wersje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 (edytowane) A z nową wersją wejdzie jakaś ładna skórka? Tak, tak - myślę o desercie :mrgreen: Edytowane 8 Sierpnia 2009 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 A z nową wersją wejdzie jakaś ładna skórka? Będą same nowe ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Przy próbie szukania w temacie: There was an error processing the request. Please go back and try again, or contact an administrator for assistance. connection to localhost:3312 failed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Przy próbie szukania w temacie: fixed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Mam problem z zalogowaniem się do konta użytkownika na stronie głównej, wpisuję te same dane którymi loguję się na forum ale nie ma szans... wciskam enter i podświetla się na czerwono nazwa użytkownika. Wywalałem ciasteczka wiele razy, korzystam z FF 3.5.2 ale w IE8 problem jest ten sam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Mam problem z zalogowaniem się do konta użytkownika na stronie głównej, wpisuję te same dane którymi loguję się na forum ale nie ma szans... wciskam enter i podświetla się na czerwono nazwa użytkownika. Wywalałem ciasteczka wiele razy, korzystam z FF 3.5.2 ale w IE8 problem jest ten sam. Nie to forum :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Na dzień dzisiejszy by się pojawić jako zalogowany na portalu, musisz się zalogować na forum, co automatycznie loguje cię na portalu. Problem zostanie rozwiązany w najbliższym czasie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 ja tam nie mam problemu :) ktoś może zerknąć na dział karty graficzne? większość tematów to strucle z 2007 i starsze. wszystko jest ok? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Karty graficzne są zamknięte, wszystko w normie. Dyskusje toczą się w ATI/nVidia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 (edytowane) 504 Gateway Time-out przed chwilą Edytowane 25 Sierpnia 2009 przez stolara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 czy ktoś na forum używa nakładki na IE Maxhtona ? Mam taki problem z forum, kiedy używam tej przeglądarki, że nie widze wszystkich postów, np. w temacie w dziale CPU co lepsze na dzisiaj Q9550 czy PhenomX ( http://forum.purepc.pl/kupic-f59/Phenom-Ii...6#entry3356806) , widze ze wątek założył Kotu i widze drzewo odpowiedzi, że saleen mu odpowiedział, ale żadnych postów poczytać nie moge :/Podobnie mam z innymi wątkami np. 4850/4870 zamiast trzysu -iluś stron tematu mam 93. PRzez to musze właźić IE albo FireFoxem. Ma ktoś podobnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Marku, ostatnio coś 504 Gatewaye mnie często nękają ;) Ostatnio dziś o 6:49PM, IP 83.8.129.170, podczas sprzątania kart graficznych. Tych zielonych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 Ja miałem przed chwilą 504 i wczoraj i przed wczoraj. Do tego forum od dłuższego czasu strasznie muli tak jak kiedyś to miało miejsce. Fakt była poprawa, ale widać, że znów coś jest nie tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 potwierdzam z 504 , nie zauwazylem mulenia ale brama daje ciala co pewien czas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 Ja tez potwierdzam, mialem '504' i muli mi strasznie. Help. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 Nie będę oryginalny- u mnie to samo co wyżej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 Z po urlopowym pozdrowieniem ;) Pogrzebane w konfiguracji serwera, powinna być poprawa plus dodatkowo 504ki będą logowane w celu ocenienia częstotliwości występowania. Feedback byłby miły :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 U mnie jak na razie wszystko OK, problemy zniknely.:) Dzieki za interwencje. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 Tak o tej porze Forum często muliło, a teraz jest znaczna poprawa. Strona się ładuje bardzo szybko nawet przy częstym zmienianiu tematu czy też szybkiej edycji posta. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 Przechodzenie do ostaniego postu mi nie działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood2 Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 Dziwne mulenia i błedy (bodajże 502 albo 504) wystąpiły w nocy, tak koło 3 i utrzymywały się przez dobrą godzinę. Może nawet dłużej, ale później poszedłem spać :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 Jeśli przez noc rozumiesz okolice 3:30 - 5 rano to jest to normalne. Prowadzone są zautomatyzowane prace porządkowe na forum i maszyna jest baaaardzo zajęta operacją Waiting for IO ;) Jeśli było to o innej godzinie to proszę doprecyzuj co rozumiesz przez noc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Ja mam problem z brakiem paska do poprzecznego przewijania. Wystarczy jakiś temat, gdzie ktoś wrzucił jakiekolwiek zdjęcie i moja rozdzielczość 1920x1080 przestaje wystarczać do wyświetlenia. Wiem, że to wina osób którze wrzucają takie wielkie foty, ale wiadomo, że takie osoby zawsze się znajdą a rozjeźdzanie się forum możnaby naprawić jakoś systemowo ( np. ustawić maks szerokość lub właśnie pasek)? Lub nawet zmniejszać standardowo wszystkie obrazki do 250x200 i wtedy nic by sie nie rozjeżdzało :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Przecież obrazki są skalowane.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood2 Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 (edytowane) Devil, to było przed trzecią i to na pewno nie na minutę czy dwie :P. Koło stosuję zamiennie dla słowa przed, niedługo przed/minimalnie po, a jakby było po to już bym raczej napisał po po prostu ;) Edytowane 14 Września 2009 przez blood2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 IMHO coś niedobrego dzieje się z PPC. Zauważyłem ogólnie spadek zainteresowania dla portalu i forum. Coraz mniej postów, odpowiedzi, rzeczowych tematów. Coś mi się wydaje, że się zestarzeliśmy i coraz mniej świeżej, dobrej krwi. Gdzie się podziały statystyki (np największa ilość użytkowników miała miejsce w xxx itp)? Forum chodzi bardzo wolno, dlaczego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...