Rikki Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Przecież obrazy się skalują, więc w czym problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 (edytowane) Skalują się javascriptem. Efekt jest taki, że jak wejdziesz w temat o kraksie samolotu na jedną z ostatnich stron, znajdziesz obrazek 3000 x ileśtam pikseli, zajmujący chyba ponad mega, który nie dość, że chwilę się ładuje (na nie za wolnym łączu), to jeszcze dość często mi się odświeża w cache. Edytowane 16 Kwietnia 2010 przez m4r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Jeżeli użytkownicy będą wstawiać rozsądne zdjęcia to nie będzie problemu ;) Jednocześnie przyznaję rację: resize po uprzednim załadowaniu całej fotki jest niedoskonałym wyjściem. Już nie można błędu z pośpiechu zrobić. Dzięki [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 proszę, jak "skaluje" u mnie na FF... strona załadowana w 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zacznij więc używać porządnej przeglądarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 głupie gadanie... :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 FF 3.6.3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 (edytowane) ff mam najnowszego nie wiem dlaczego u mnie się te obrazy nie zmniejszają w dodatku są obcięte. Edytowane 15 Kwietnia 2010 przez slavOK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Wygląda jakby zdjęcie było już "kliknięte". Spróbuj ctrl f5, inny styl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Jeżeli używasz skóry Pure-Red to resize nie będzie działał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Racja na skórce Light śmiga, natomiast nie działa też na Surface-Wide tak dla testu sobie sprawdziłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJH83 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 @up Dzieki, Rzeczywiście bo o rozjezdzanie/nie skalowanie obrazkow tez mialem beczeć :lol2: . Skorka Light i swiety spokoj, nie ma paska z lewej ani rozjezdzania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Lekki bug dzisiaj rano... Ani kupie ani wymienie : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 w polu edycji nie wiać przycisków "zatwierdź" "anuluj" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Problem najwyraźniej dotyczy twojej przeglądarki bo u mnie jest OK (oczywiście sprawdzane na Light). Spróbuj wyczyścić dane przeglądarki ewentualnie pluginy które modyfikują strony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Witam, Szukałem ale nie znalazłem odpowiedzi bo szukajka mnie wnerwia.Jak ustawić opcje, w której po wpisaniu wyszukiwanej frazy wyskakują od razu posty zawierające wyniki a nie jak teraz listę tematów w której owa fraza sie znajduje i trzeba po kolei klikać i dopiero sie wyświetla szukany post.Nawet jeśli wykorzystuje przeszukiwanie tematu to wyświetla mi wyniki tak , ze muszę klikać na każdy post po kolei zamiast otrzymać wyniki post pod postem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 O ile pamiętam marco pisał, że w 3.0 wyświetlane są fragmenty postów i nie ma możliwości zmiany. Proponuję zawężać wyniki odpowiednimi frazami. Edit Czy da się zrobić tak, by wyszukiwarka tematowa wypluwała całe posty, a nie tylko ich kilka pierwszych zdań? Nie ma takiej możliwości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 O ile pamiętam marco pisał, że w 3.0 wyświetlane są fragmenty postów i nie ma możliwości zmiany. Proponuję zawężać wyniki odpowiednimi frazami. Edit Dzieki za info.To przysłowiowa kupa w tym temacie bo strasznie utrudnia to wyszukiwanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Od dwóch dni mam spowolnione ładowanie stron forum, czy ktoś też tego doświadcza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Cytowanie nie robi, zaznaczam cytuj, później dodaj odpowiedz i w okienku nie ma cytatu. ff 3.6, jeszcze niedawno działało ok, nie wgrywałem od tego czasu żadnych dodatków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Cytowanie nie robi, zaznaczam cytuj, później dodaj odpowiedz i w okienku nie ma cytatu. ff 3.6, jeszcze niedawno działało ok, nie wgrywałem od tego czasu żadnych dodatków. Jaka skórka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Cytowanie nie robi, zaznaczam cytuj, później dodaj odpowiedz i w okienku nie ma cytatu. ff 3.6, jeszcze niedawno działało ok, nie wgrywałem od tego czasu żadnych dodatków. U mnie to samo, na tym samym FF. CleanCut. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 U mnie to samo, na tym samym FF. CleanCut. Zgubiłem się. Wydaje mi się, że jest wszystko OK, czy chodzi o to co na poniższym nagraniu? http://screencast.com/t/OWQ4ODdh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 U mnie to samo, na tym samym FF. CleanCut. U mnie nie ma tego problemu (FF 3.6.3 + Cleancut). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Marku, jak masz chwilkę to zechciej rzucić okiem do tematu na moderce. klik Nie wiem, ile z nich poprawił romek, ale łączenia raczej nie poprawiał. No chyba że samo się naprawiło. Skóra CleanCut. No i przypominam o takim wynalazku jak Tracker ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Zgubiłem się. Wydaje mi się, że jest wszystko OK, czy chodzi o to co na poniższym nagraniu? http://screencast.com/t/OWQ4ODdh Klikam tak samo i nie dziala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Potwierdzam działanie jak na filmiku - przynajmniej na CleanCut + FF 363. Czyżby jakiś blocker skryptów/reklam? A może walnięta wersja FF? Jaka przeglądarka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Jaka skórka? ip.board Wcześniej działało ok a nic nie modyfikowałem w ff. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 ip.board Wcześniej działało ok a nic nie modyfikowałem w ff. Sprawdziłem na innej maszynie, też ip.board, FF 3.6.3: http://screencast.com/t/NzU2MmU0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 ip.board Wcześniej działało ok a nic nie modyfikowałem w ff. Wywal wszystkie ciacha zwiazane z domena PurePC. U mnie pomoglo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...