stolara Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zastanawia mnie czy na skórce deflection cytaty będą jasnozielone z czcionką o jasnym kolorze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zastanawia mnie czy na skórce deflection cytaty będą jasnozielone z czcionką o jasnym kolorze? Deflection powinien dostać update na dniach. "Wyświetl nową zawartość" nie działa. Zawsze pokazuje "Brak nowej zawartości". Mi działa. Może trafiłeś akurat na moment kiedy był restartowany sphinx/ładowany nowy indeks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Mi działa. Może trafiłeś akurat na moment kiedy był restartowany sphinx/ładowany nowy indeks W pracy cały dzień mi nie działało ale wróciłem do domu i tu działa. Widocznie problem nie był po stronie forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 W pracy cały dzień mi nie działało ale wróciłem do domu i tu działa. Widocznie problem nie był po stronie forum. A racja, wyniki są cache'owane więc jak za pierwszym razem trafiłeś na problem, to potem brał z cache. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Czy nie powinno być avatara? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) W ustawieniach brakuje mi tej opcji: EDIT: stolara poprawnie jest bo chodzi o http://pl.gravatar.com/ Edytowane 18 Czerwca 2010 przez stivo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Czy nie powinno być avatara? Jest poprawnie. Patrz link ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) A faktycznie :lol2: Edit: a info o edycji przez użytkownika na deflection będzie zmienione? Edytowane 18 Czerwca 2010 przez stolara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamail86 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Mi po aktualizacji na IP.Board zniknęły te zielono/szare kropki informujące o nowych tematach w podforach (screen). Oraz przycisk odpowiedzi do tematu ma białe napisy na białym tle (screen). Problem występuje zarówno na FF jak i IE. Edytowane 18 Czerwca 2010 przez kamail86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Skórka Deflection Nie wiem jak to dokładnie napisać, ale spróbuje: "Przegląd codzienny" nie działa tak jak trzeba, sortowanie działa osobno dla każdej strony i zamiast mieć najnowsze po kolei od pierwszej strony to każda z nich je ma ale nie te same. Jestem na pierwszej stronie, na której są na przykład do połowy nowe posty w tematach i reszta przeczytanych, daje na drugą gdzie powinny być już zaznaczone jako przeczytane a tu znów jakieś nowe, kilkam na kolejną i znów kilka. :blink: //edit Zauważyłem, że na innych skórkach jest to samo Dużo ikonek nie działa Jeśli komuś wyświetla sygnaturkę z formatowaniem to wejdźcie w jej edycję i nic nie zmieniając zapiszcie ją. Zmieńcie domyślną skórkę forum dla niezalogowanego użytkownika, bo obecne jest strasznie nieczytelna i wręcz odpychająca, zniechęcająca do odwiedzenia. W ogóle to można ich wybrać aż 3, wcześniej było znacznie więcej. Edytowane 18 Czerwca 2010 przez .PaVLo. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Dziwne, gdy biorę "wyświetl nową zawartość" nic nie znajduje a gdy przeglądam sam działy to okazuje się że są nowe tematy/posty na forum. Ciastka czyściłem i nadal to samo. Przeglądarka Firefox. Edytowane 18 Czerwca 2010 przez stolara 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 edycja nie robi czy mi się wydaje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Coś masz z oknem od Emotikon nie tak, widać to w górnej części pola pisania. Kliknij X obok napisu Emotikony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 edycja nie robi czy mi się wydaje ? CTRL+Shift+R, albo czyszczenie cache. U mnie jest OK :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Dziwne, gdy biorę "wyświetl nową zawartość" nic nie znajduje a gdy przeglądam sam działy to okazuje się że są nowe tematy/posty na forum. Ciastka czyściłem i nadal to samo. Przeglądarka Firefox. Mam to samo, FF 3.18, ciasteczka wyczyszczone i nadal brak nowej zawartości a posty nowe są. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zamiast "Zobacz nową zawartość" można używać "Przegląd dzienny" Aktywna zawartość - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Link ten jest widoczny na dole listy wszystkich forów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Dlaczego już nie można opiniować swoich postów? Jak ja teraz dobiję do -100? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 nikł jeden skin? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zamiast "Zobacz nową zawartość" można używać "Przegląd dzienny" Fajnie, tylko to nie działa jak powinno, przed zmianami było wszystko w porządku (błędy opisałem kilka postów wyżej) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Linki nie otwierają się już w nowej zakładce/oknie, tylko w tej samej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Jeden babol udało mi się znaleźć - odsyłacze do stron tematu zmieniają rozmiar po najechaniu na nie kursorem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Linki nie otwierają się już w nowej zakładce/oknie, tylko w tej samej. Czyli dobrze. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Na tą chwilę "wyświetl nową zawartość" działa mi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Potwierdzam, mi także już działa. Się zagalopowaliśmy. Działa, ale nie wyświetla wyników z wszystkich for, tudzież nie wyświetla wszystkich nowych postów. Siakiś błąd w kodzie lub uprawnieniach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 a mi znów nie działa w ogóle :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Jeden babol udało mi się znaleźć - odsyłacze do stron tematu zmieniają rozmiar po najechaniu na nie kursorem. Własnie miałem to napisać bo trochę denerwujące to jest. Pozatym chyba tematy z nowymi postami chyba oprócz odpowiedniej ikonki były pogrubione. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 nikł jeden skin? Tak. Surface (ten bez Wide). Miało go wybrane całe 14 osób, więc jego utrzymywanie było pozbawione sensu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Czyli dobrze. A co w tym dobrego? W ilu przypadkach kończymy wizytę na forum przy otwieraniu linka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 (edytowane) Nie wiem czy ktos kto robi zmiany zna sie na tym, ale IMO nie ma o tym zielonego pojecia.Od 2 dni lipa, nie dziala wyswietl nowa zawartosc. Moze nie ruszac tego co dziala dopuki nie ma sie pewnosci co sie robi??? przepraszam za brutalnosc,ale tak samo ja dzialaja moderatorzy (czyli jak im sie podoba) , tak samo osoby odpowedzialne za dzialanie forum ;) Edytowane 19 Czerwca 2010 przez Blackwhite 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopler Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Data jest w formacie linuksowym ;) Zmieńcie na format który nie wymaga przeliczania... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...