Skocz do zawartości
Gość Pacific

Coś Nie Tak Z Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie. Na dodatek momentami nawet dublują mi się posty. Pierwszy co prawda zdublował się poprzez nadmierne używanie F5, natomiast przy drugim nie stosowałem refresha i było dokładnie to samo, tak więc proszę o usunięcie.

Jaki tryb ADSL mam? - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne

Anime - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 216

BTW Da się samemu usuwać swoje posty? :P (noob pytanie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

On nie powinien być widoczny bo jest ukryty... już go nie będzie. Moderator który na nim operował popełnił drobny błąd i chyba się IPB zamieszało.

E-e. My nie popełniamy błędów. Chociaż przyznam że log forum może wyglądać ciekawie przy tym temacei :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Czyżby nowa wersja forum? Bo co bym nie klikał to cały czas wyświetla mi pierwszą stronę każdego tematu.

Ciekawe czy ktoś to przeczyta, jesli nie tylko u mnie ten bug.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mam pojęcia czy zostało to już napisane, gdyż nie mogę dostać się na ostatnią stronę w każdym temacie, i to jest ten problem. klikam na ostatnią stronę, klikam na drugą czy trzecią i nic, tak samo jak zobacz ostatni post z głównej strony forum.

lol. nawet po napisaniu postu wróciło mnie do pierwszej strony.

już jest ok. nie wiem czy to był błąd forum, czy ciastka czy co.

Edytowane przez bzzzzzz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi coś ostatnio szaleje forum jeśli chodzi o powiększanie czcionki. Niektóre tematy wyglądają jakbym majstrował Ctrl + (+/-), a nic nie zmieniałem. Ctrl + 0 nie przywraca widoku domyślnego. Po jakimś czasie znów jest normalnie.

:f

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...