stolara Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 deflection - tyra :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 Od rana forum ledwo zipie i co chwile wywala błędy 504. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 Dokładnie. Na dodatek momentami nawet dublują mi się posty. Pierwszy co prawda zdublował się poprzez nadmierne używanie F5, natomiast przy drugim nie stosowałem refresha i było dokładnie to samo, tak więc proszę o usunięcie. Jaki tryb ADSL mam? - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Anime - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 216 BTW Da się samemu usuwać swoje posty? :P (noob pytanie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 BTW Da się samemu usuwać swoje posty? :P (noob pytanie) Nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 Od rana forum ledwo zipie i co chwile wywala błędy 504. Źródło problemu wycięte ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 Jeżeli mogę się zapytać - co było źródłem problemu? Przed chwilą znowu miałem 504 :|. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 Powiedzmy, że nadmierny ruch. Znowu pęcznieją regułki blokad ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 (edytowane) Czemu ten temat jest niedostępny i zaznaczony na czerwono? Edytowane 6 Października 2010 przez zzizzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 On nie powinien być widoczny bo jest ukryty... już go nie będzie. Moderator który na nim operował popełnił drobny błąd i chyba się IPB zamieszało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 On nie powinien być widoczny bo jest ukryty... już go nie będzie. Moderator który na nim operował popełnił drobny błąd i chyba się IPB zamieszało. E-e. My nie popełniamy błędów. Chociaż przyznam że log forum może wyglądać ciekawie przy tym temacei :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 E-e. My nie popełniamy błędów.Racja. My na nowo definiujemy poprawność. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek1992 Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2010 A mi się forum tnie nie wiem dlaczego Może dlatego że mam zintegrowaną kartę graficzną? Ale przecież każda inna strona ładnie się wczytuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2010 A szklaną kulę ze sobą wziąłeś? Nie? To wynocha. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2010 Może mi ktoś powiedzieć gdzie znajdę opcję ustawiania kontaktu tlenowego w profilu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 Ustawienia - Profil - Informacje Ogólne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 (edytowane) Chyba jednak nie. Edytowane 31 Października 2010 przez andrew777 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 Co to ja kiedyś mówiłem o tych cholernych skórkach na forum... ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 U mnie na wszystkich jest tak samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 No to trzeba przeprowadzić rytuał przywołania marco żeby znalazł problem i zastosował stosowny fix. Ma ktoś jego włosy i krew? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 Na każdej skórce tylko GG, Skype i Jabber.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 Do czasu rozwiązania problemu możecie pisać do mnie PMki, będę zmieniał ustawienia ręcznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 Czyżby nowa wersja forum? Bo co bym nie klikał to cały czas wyświetla mi pierwszą stronę każdego tematu. Ciekawe czy ktoś to przeczyta, jesli nie tylko u mnie ten bug. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 U mnie jest to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 (edytowane) nie mam pojęcia czy zostało to już napisane, gdyż nie mogę dostać się na ostatnią stronę w każdym temacie, i to jest ten problem. klikam na ostatnią stronę, klikam na drugą czy trzecią i nic, tak samo jak zobacz ostatni post z głównej strony forum. lol. nawet po napisaniu postu wróciło mnie do pierwszej strony. już jest ok. nie wiem czy to był błąd forum, czy ciastka czy co. Edytowane 2 Listopada 2010 przez bzzzzzz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 Mea culpa. Posypał się cache po instalacji poprawek bezpieczeństwa. Skończyło się czyszczeniem i pełnym update'm do 3.1.3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Czy mi się wydaje, czy obok menu rozwijanego wyboru działu forum (tym na dole) zniknął przycisk "Wykonaj"? Skórka IP.Board. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Na Light tez go nie ma, chyba juz wczoraj nie bylo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Mi coś ostatnio szaleje forum jeśli chodzi o powiększanie czcionki. Niektóre tematy wyglądają jakbym majstrował Ctrl + (+/-), a nic nie zmieniałem. Ctrl + 0 nie przywraca widoku domyślnego. Po jakimś czasie znów jest normalnie. :f Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Przeglądarka, pluginy i czyszczenie cookies... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Męczący problem z deflection czy jak się skin nazywa - przy operze mini po kliknięciu dodaj odpowiedź tylko przeladowywuje stronę. Druga próba to podwójny post... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...