Skocz do zawartości
Gość SkyFox

Beznadziejne Przeniesienie Tematu O Konsolach!

Rekomendowane odpowiedzi

Jesli takie mialo by byc podejscie do tematu jak twierdzicie to wyrzucie 30% tematow!!!! zobaczymy jak sie odchudzi forum z tematow nie pc-towych i ile zapewne ubedzie forumowiczow.

Podaj wady tego, ze z forum odejdą ludzie którzy są tu TYLKO dla tematów nie związanych z kompami. Ja widzę same zalety, bo forum wreszcie przestanie mulić! Administracja i tak (podobno) nie zarabia na reklamach na forum tak jak kiedyś (podobno), bo wszystkie zyski idą na utrzymanie serwera.

i co?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rad bym, jakbys rozszerzyl swa mysl ;)

No widzę, że poca zakapował, właśnie chodzi mi o te wprost śmieszne tematy o grach zawierające pare ostatnich postów z oryginalnych tematów (troche zakrecone ;) )

Np. w temacie fnr3 na pierwszej stronie, gdzie zazwyczaj jest jakaś ogolna wzmianka o grze jest walnety post PiPoL'a o tym zeby jej nie kupować na allegro od kogoś tam. Albo temat Forza 2 a w nim linki do filmików z Mass Effect.

Trochę komicznie to wszystko wyglada...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety tak to wstępnie będzie wyglądać. Wczoraj jeszcze szukajka nie miała zindeksowanych postów po przeniesieniu działu i dobranie się do postów traktujących o grach było dość trudne. Dzisiaj już wszystko działało. Ale wiadomo. Kupa roboty przy tym. Ludzie pisali o paru grach w jednym poście. A dopiero ruszyłem tylko temat o XO i leciutko liznąłem o PS3. Mam nadzieje że najdalej za parę miesięcy będzie to wszystko chodzić i buczeć jak powinno ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli takie mialo by byc podejscie do tematu jak twierdzicie to wyrzucie 30% tematow!!!! zobaczymy jak sie odchudzi forum z tematow nie pc-towych i ile zapewne ubedzie forumowiczow.

Mam wrazenie ze wasze choryzonty zaciesniaja sie tylko do napisu pc...a przeciez na forum jest cala rzesza ludzi ktorzy maja i konsole i pc,wiele osob korzysta tez z suforum "Inne" gdzie znajdziesz ,sport ,filmy,kulinaria,elektronika ,kultura,motoryzacja i wiele innych .

Mam nadzieje ze ktos z modow wrescie zwroci wam uwagie zebyscie zrobili wypad z tego tematu bo tylko robicie smietnik waszymi sugestiami-a jesli wam przeszkadza ze sa inne tematy na forum niz zwiazane z PC to zwrocie sie do admina aby je pokasowal bo wam przeszkadzaja.

Ewentualnie idac waszym sposobem myslenia"jest wiele forum gdzie sa tylko tematy o PC"

2571982[/snapback]

Mi sie podoba aktualny podział. Odnosze co raz większe wrażenie, ze niektórzy zrobili sobie z purepc swój drugi "dom" i robią wielkie halo jak im ktoś ich zabawki poprzestawia. :mur:

Bo tak jest, ludzie jest też normalny świat!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oślepłem, czy na powyższych scrennach jest napis PC a nie "konsole" :?:

Jak ktoś wyżej napisał, jak wam nie pasuje to idźcie na forum o konsolach, tak jak kszonek napisał nikt tutaj płakał nie będzie bo tylko wasza garstka robi raban a nie cały dział "konsole" więc na pewno wszyscy nie uciekną. Forum jest o PC, a że jest ośla łączka itp. to jak widać jest popyt na to, ale nie jest to żaden priorytet dla nikogo z forum <_<.

Bo tak jest, ludzie jest też normalny świat!

Poczytaj posty wyżej bo powtarzasz innych wypowiedzi...

Ja już nawet przestaję "walczyć" w tych tematach gdyż to i tak nie ma sensu. Chłopcy z władzą bawią się w policjanta i polityka. My Wam tak a jak się nie podoba to spadać, bardzo profesionalne podejście do sprawy.

Inne fora konsolowe? No popatrz nie wiedziałem...

Śmiech, żal Panowie.

Pozdrawiam i rozsądku życzę.

Edytowane przez nuras_en

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już nawet przestaję "walczyć" w tych tematach gdyż to i tak nie ma sensu. Chłopcy z władzą bawią się w policjanta i polityka. My Wam tak a jak się nie podoba to spadać, bardzo profesionalne podejście do sprawy.

Bardzo mi przykro, ale doswiadczenie tego forum uczy, ze omawianie zmian z userami nie ma sensu, bo nie da sie dojsc do niczego, a wszyscy sa i tak z definicji na "nie". Zreszta bryken doskonale to podsumowal:

Mi tez sie nie podoba zmiana bo przyzwyczailem sie do starego podzialu a nie lubie zmieniac przyzwyczajen

przeszkadzal komus stary podzial?

Tak - byl burdel nie do ogarniecia. W dodatku burdel ten rozrastal sie w zastraszajacym tempie, w miare przybywania gier i posiadaczy konsol. Nawet nie chce myslec, co by bylo za pare miechow...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMHO dla mnie nie ma sensu ciagac dalej tego watku. Doswiadczenie uczy - wszystko nowe jest do [gluteus maximus] i kazdy glosno krzyczy a po pewnym czasie przestaje komentowac... Ciekawe czy przez to ze szkoda mu przyznawac sie do bledu? :rolleyes: Forum nie stoi w miejscu.

BTW. Gratuluje skyfoxowi poczucia humoru ^_^ :arrow: http://forum.purepc.pl/index.php?showuser=147227

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Forum jest o PC, a że jest ośla łączka itp. to jak widać jest popyt na to, ale nie jest to żaden priorytet dla nikogo z forum <_<.

Taaa.... A w profilu widnieje:

Najbardziej aktywny w: Ośla łączka

( 336 postów / 30% z aktywnych postów użytkownika ).

Ja już nawet przestaję "walczyć" w tych tematach gdyż to i tak nie ma sensu.

Ta Twoja rzekoma "walka" to gdzie jest? Bo tak się dziwnie składa, że w tym temacie nie ma żadnych Twoich wcześniejszych postów.

Chłopcy z władzą bawią się w policjanta i polityka. My Wam tak a jak się nie podoba to spadać, bardzo profesionalne podejście do sprawy.

Wskaż mi choć jeden post w tym temacie, w którym to któryś z moderatorów stwierdził, że "jak się nie podoba to spadać". Choć jeden post.

Śmiech, żal Panowie.

No tak, "konstruktywna krytyka". :? Jakieś konkrety, propozycje zmian? Bo niestety do tej pory tylko dwie osoby przedstawiły swoje pomysły, reszta tylko narzeka.

rozsądku życzę.

Zdrowia i odrobiny kultury.

Podsumowanie tego tematu jest takie:

5 osób (w tym jedna zbanowana, bo nie potrafiła się zachować) jest przeciwnych zmianom. 3 osoby twierdzą, że to dobra zmiana. Trzeba wziąć jeszcze poprawkę na to, że będzie więcej głosów na nie niż na tak (co jest oczywiste).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaa.... A w profilu widnieje:

Najbardziej aktywny w: Ośla łączka

( 336 postów / 30% z aktywnych postów użytkownika ).

336 z 1100 to dużo? :-| :blink: Jak bym się wypowiadał w 2 działach a nie w 10 to statystyka była by zgoła inna... Zresztą to pokazuje że odwiedzam (jak większość) oślą "przy okazji" czego nie można zarzucić konsolowcom (jak to napisać? :|) którzy praktycznie tylko tym i grami/konsolami żyją (na forum ofc)

EDIT: Wcześniej miałem zasadę żeby nie postfuckować dla tej statystyki tylko lałem na nią jak tylko się dało, ale jak widać jednak ktoś na nią patrzy i ją nawet wytyka (moderator)

Edytowane przez Kaaban

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak niektórzy lubią tak wielkie tematy o niczym to mam pomysł. Polączymy cale forum w jeden wielki temat. To bedzie to, czego tak bardzo chce tu kilka osób. Bedzie jeden temat, kazdy bedzie sobie tylko odswiezal stronę. Zrobimy zeby nie bylo konsol, zeby nie było gier, zeby nie było niczego....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

336 z 1100 to dużo? :-|

Jak na kogoś, kto twierdzi, że forum jest głównie o PCtach to sporo.

Zresztą to pokazuje że odwiedzam (jak większość) oślą "przy okazji" czego nie można zarzucić konsolowcom (jak to napisać? :|) którzy praktycznie tylko tym i grami/konsolami żyją (na forum ofc)

Co w tym złego, że "konsolowcy" sobie piszą w dziale przeznaczonym dla konsol? Niech sobie piszą, w końcu po to został wydzielony ten dział.

EDIT: Wcześniej miałem zasadę żeby nie postfuckować dla tej statystyki tylko lałem na nią jak tylko się dało, ale jak widać jednak ktoś na nią patrzy i ją nawet wytyka (moderator)

Jakiż to "piękny" zarzut skierowany w mą skromną osobę. Ja, moderator patrzę na statystykę i (o zgrozo!) jeszcze ją wytykam. :huh:

Czytanie ze zrozumieniem i interpretacja tekstu się kłania. <_<

PS. Jeśli chcesz dalej drążyć ten wątek, to zapraszam na pw. Ten temat jest o czymś innym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMHO dla mnie nie ma sensu ciagac dalej tego watku. Doswiadczenie uczy - wszystko nowe jest do [gluteus maximus] i kazdy glosno krzyczy a po pewnym czasie przestaje komentowac...

... przyzwyczaja sie do zmian, potem wszystko zaczyna sie na nowo podobać i po kolejnej zmianie zaczyna sie kolejne beczenie... - jak u dziecka "bo to moje forum"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dość Panowie!

Podział zostaje bez zmian. Zażalenia do Pana Boga proszę!

Został wprowadzony by udrożnić ruch w tym dziale. Jest za mało intuicyjne? Hmm cóż nie wszystkie zmiany są trafne, na dzień dzisiejszy nie znamy lepszego podziału na Naszym forum.

Jak przeczytałem te wszystkie komentarze to zastanawiałem się na samym początku czy to nasi userzy a nie innego forum piszą w taki sposób bo nieraz grubo przesadziliście z dezaprobatą.

Proszę się już przystosować do tego podziału, nie ulegnie na pewno zmiany na poprzedni podział.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto wpadl na "wspanialy" pomysl, aby odkleic tematy o PS3/X360/Wii itd? IMO zly pomysl, teraz bede musial szukac tych tematow po calej stronie. Nie wiem co komu nie pasowalo, ale bylo dobrze.

Edytowane przez thuGG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi