Skocz do zawartości
Gość [RONIN]

Starcraft 2

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 26.07.2010 o 17:32, grzegrz napisał(a):

a jak się dostęp do internetu odetnie i zmieni datę w systemie na 27 to instalacja też nie ruszy?

Nie ruszy. Poprosi o telefon do Blizzardu i wpisanie podanego przez nich kodu, jeśli mnie pamięć nie myli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 26.07.2010 o 17:32, grzegrz napisał(a):

a jak się dostęp do internetu odetnie i zmieni datę w systemie na 27 to instalacja też nie ruszy?

To krzyczy, że nie ma dostępu do netu i nie może nic zrobić. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SC to przecież jedna z najbardziej popularnych sieciówek na świecie, więc nie zdziwię się jak większy nacisk położyli właśnie na tryb MP. Sama fabuła SP średnio mnie interesuje. Liczy się gameplay. Rozbudowywanie jednostek, a potem atakowanie. Ja w przypadku RTS'ów miałem zawsze ten problem, że jestem dość mało cierpliwy i zawsze atakowałem za wcześnie. Ale przynajmniej była większa frajda jak mimo przewagi liczebnej udało mi się szybko zaatakować bazę wroga i zburzyć ze 2-3 elektrownie i coś tam jeszcze ważnego jak się da, a potem odwrót do bazy z niedobitkami i ponowna rozbudowa jednostek. Gorzej jak tamci zaatakowali ;) Ale co się dziwić. W tamtych czasach więcej wtedy grałem w FPS'y niż w RTS'y. ;)

Co prawda z SC nie miałem do czynienia, ale sporo grałem w C&C , Red Alert oraz oczywiście Warcraft II no i najlepsza z tego wszystkiego Dune 2 (Polanie LOL). To IMO jedne z moich ulubionych gier RTS w jakie grałem. Myślę, że po SC II sięgnę jak będzie jakaś promocyjna cena na Steam'ie. Pewnie sobie poczekam, ale myślę, że chyba warto. Czekam na relacje z trybu SP ;)

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 26.07.2010 o 21:26, Devil napisał(a):

Myślę, że po SC II sięgnę jak będzie jakaś promocyjna cena na Steam'ie. Pewnie sobie poczekam, ale myślę, że chyba warto.

raczej sie nie zdarzy

maja swoj sklep online

i maja battlenet

dlaczego innych tytulow blizzarda - starych przeciez - nie ma na steamie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po jakichś 4h gry można powiedzieć, że gra jest dobra ;)

przeszedłem 3 misje i troche nudno sie robi, ale fajnie popatrzeć na jednostki medic, firebat.

są też bugi, znikające textury i czasami problemyz grami ledera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 27.07.2010 o 04:36, kkNd! napisał(a):

na jakim poziomie trudnosci trzeba grac zeby sprawialo troche przyjemnosci jezeli ktos pocinal w multi?

sądzę, że na najwyższym. ja tam spec od rtsów nie jestem a spokojnie sobie radzę w pierwszych misjach na trudnym. a też dawno w nic nie grałem oprócz Supreme Commandera 1 i przyzwyczajam się do interfejsu ;)

swoją drogą jest to chyba pierwsze spolszczenie, które mi nie przeszkadza. głosy dobrane są całkiem nieźle. no ale nie sprawdzałem wersji angielskiej a wypadało by.

Edytowane przez DuG1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 27.07.2010 o 04:36, kkNd! napisał(a):

na jakim poziomie trudnosci trzeba grac zeby sprawialo troche przyjemnosci jezeli ktos pocinal w multi?

ja na medium gram, ale nie chodzi o to że łątwo sie gra, tylko troche nudno

ale w tej grze chodzi o multi!

this is STARCRAFT !!!!!!!! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi