bociczek Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Witam. mam mały problem z misją :lol2: nie mogę nigdzie wyjść czyli co mam czekać aż się wszystko uspokoi? Nazwa misji--ReckoningCO TO JEST? :lol2: bo nie wygląga jak Crysis, on nawet na moim starym 6800XT wyglądał lepiej na low... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Oto potega 8500gt. A na pytanie odpowiem krotko - uderz w drzwi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 (edytowane) Nie bijcie mnie za tego 85gt ...Screen tak wyglada bo jest w jpg. W grze obraz jest "ładniejszy" jeżeli można tak powiedzieć w rozdziałce 800x600 i detale srednio niskie... A z tymi drzwiami to najpierw trzeba przejść w tryb siły a tak to mogłem sobie walić... Edytowane 6 Lipca 2008 przez Sopel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Acha ależ to było skomplikowane , przecież aż się prosi aby z giro czagi w te drzwi przywalić ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 (edytowane) Skomplikowane nie.. Ale wczoraj wieczorem "odważyłem sie" w ogóle odpalić Crysisa na 85gt. przez ten czas kiedy doszedłem do tej jak się okazało ostatniej misji nie używałem trybu "siły" :lol2: . Edytowane 6 Lipca 2008 przez Sopel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielkiZly Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 A szkoda bo rzucenie we wroga żółwiem z ogromną siłą jest niezapomniane ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vicek Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Mam pytanie co do multiplayera. Czy na jednym CD-Keyu da sie zalozyc tylko jedno konto? Tzn. chodzi mi o cos takiego - ktos nie rejestrowal gry na EA, ale robil profil w grze (do gry online) - kupuje od niego gre - bede mogl zrobic sobie nowe konto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Może ktoś wie jak wyłączyć te czerwone 'kondomy' na przeciwnikach ? :) Skrin jest z lornetki, ale jak mam focus na przeciwnika tzn strzelam i trafiam w niego, to też jest taka czerwona poświata wokół niego :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronox55 Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 a przypadkiem ta czerwona poświata nie jest wtedy, gdy on do Ciebie strzela (i ofc. trafia) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Nie wiem może :) chodzi mi o pozbycie się tego :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrcin Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Kiedy zaczynasz gre i wybierasz poziom trudności to na dole ci pisze czym różni się on od reszty poziomów i właśnie w wyższych (albo tylko najwyższym) poziomach trudności nie ma tego podświetlenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Ja grałem tylko na Delcie więc się zdziwiłem co to ; p Tak na marginesie właśnie sobie włączyłem na chwilkę. Koło drzewa stał Koreaniec więc strzeliłem w drzewo dostał kawałkiem w głowe aż mu czapka spadła i się przewrócił xD jak dla mnie gameplay jest miodny kompletnie I polecam ten config http://www.crymod.com/thread.php?threadid=...er=0&page=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronox55 Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 (edytowane) jak zgaduje pewnie mod do lepszych kompów ? Edytowane 13 Lipca 2008 przez kronox55 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Dobry ten mod i nawet lata to wszystko ładnie na nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Heh... Pograłem troche i .... irytowałem się coraz bardziej, z misji na misje... Mówiłem sobie przebrnę tą misje (totalna sieczka), kolejna będzie już normalna, ciekawa, wciągająca. I po jednej z takich sieczek jak mi się pokazała misja z czołgiem to powiedziałem koniec. Tragedia te misje. Wmawiałem sobie cały czas no, ale ile można. I czemu znowu misja z czogłiem, bez kitu, czy w każdej fpp trzeba jeździć czołgiem ? Nie ma innych pomysłów ? :| Normalnie misje w FC1 były ciekawsze. Oczywiście nic nie ujmuje oprawie wizualnej, która jest prawdopodobnie najlepsza jaka była nam dana do tej pory i pewnie jeszcze przez jakiś czas tak będzie no ale litości w to się nie da grać!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 A ja tam się nie nudziłem zwłaszcza jazda czołgiem rozkręciła tę grę według mojej oceny. Jedyna beznadziejna misja to ta w kuli ;/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielkiZly Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Wszyscy mówią , że crysis to tylko grafika. Mi ta gra bardzo "podeszła" i czułem się jakbym oglądał jakiś film sensacyjny. Może to "zasługa" tego , że nie grałem w żadnego nowego od połowy 2007 oprócz cysisa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Wszyscy mówią , że crysis to tylko grafika. Mi ta gra bardzo "podeszła" i czułem się jakbym oglądał jakiś film sensacyjny. Może to "zasługa" tego , że nie grałem w żadnego nowego od połowy 2007 oprócz cysisa ;] Mi też bardzo podeszła :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurniczek Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Luuuudzie ta gra jest po prostu rewelacyjna. Gameplay cudowny, a grafika... po prostu szczeka opada. Byc moze moje podniecenie bierze sie z tego, ze moim poprzednim kompem byl piecoletni grat (celeron, radek9200) i z tego, ze gralem dopiero pare minut, ale mowie wam gra jest poprostu zajedwabiasta. EDIT Jakiego polecacie moda do poprawy jakosci grafiki w single palyer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuj Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 a ja właśnie przechodzę grę 3 raz i 2 pierwsze grałem na DX9 ale wtedy gra mi się już bardzo podobała pod względem grafiki, te wielkie mapy, cudo :D teraz jako, że mam viste grę mam na DX10 teraz to mi oczy wyłupało coś pięknego i dodatkowo odblokowały się bardzo wysokie ustawienia graficzne(a jestem dopiero na początku gry :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 teraz jako, że mam viste grę mam na DX10 teraz to mi oczy wyłupało coś pięknego i dodatkowo odblokowały się bardzo wysokie ustawienia graficzne(a jestem dopiero na początku gry :))No i co takiego pięknego widzisz w ustawieniach na viście - przecież to ściema :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 No i co takiego pięknego widzisz w ustawieniach na viście - przecież to ściema :blink: oj co sie czepiasz...chlopak widocznie nei w temacie i nie wie ze wszystko to co na viscie mozna miec na xp... no prawie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 To czym naprawde rozni sie Crysis pod XP w DX9 od Crysis pod Vista w DX10 wiedza tylko ludzie ktorzy pracowali przy tej grze. Sa na tym forum tacy ? DX11 zostal juz zapowiedziany oficjalnie. Czy nowy Crysis go obsluzy i w jaki sposob - pewnie niedlugo zaleje nas fala obietnic na temat niesamowitych efektow ktore ujrzymy dzieki niemu w kolejnych odslonach Crysis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 To czym naprawde rozni sie Crysis pod XP w DX9 od Crysis pod Vista w DX10 wiedza tylko ludzie ktorzy pracowali przy tej grze. Sa na tym forum tacy ? Przeciez Crysis pod DX10 to settings VH , gdy pod XP wystarczy zamienic pliki , dwa pliki , i juz masz VH na DX9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Ale nadal nie uzyskasz jednego efektu ktory jest na viscie z dx10 ;) mam na mysli rozmycie gwaltownie poruszajacych sie przedmiotow, np. przewracajaca sie palma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Że co???? Podmieniasz biblioteke dx9 na dx10 i zmieniasz nazwe także masz wszystko co masz na viscie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 a to przepraszam ;) nie wiedzialem. widocznie moja zabawa z crysisem skonczyla sie wczesniej niz to odkryto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 (edytowane) Przeciez Crysis pod DX10 to settings VH , gdy pod XP wystarczy zamienic pliki , dwa pliki , i juz masz VH na DX9. Że co???? Podmieniasz biblioteke dx9 na dx10 i zmieniasz nazwe także masz wszystko co masz na viscie :lol2: Wiem o tym, walkowane to bylo w tym temacie milion razy. Ale czy ktos z Was wie jakie funkcje oferuje boblioteka DirectX10 i ktore z tych funkcji znalazly zastosowanie w Crysis, a ktore nie ? Chodzi mi o profesjonalne podejscie, wynikajace z dokumentacji a nie z reklamy czy czczych obietnic. O takich rzeczach wiedza tylko programisci ktory pracowali nad ta "gra" . Reszta to albo spekulacje i domysly ( czyli ze nie ma kompletnie zadnych roznic po podmianie plikow ) , albo material od PiaRowcow. A na forum PPC nie spotkalem nikogo kto programuje w Direct X , a juz napewno korzysta z 10 wersji. dlatego traktuje te wszystkie opowiesci o mozliwosciach DX10, 11 ... itd jako nieznaczace fakty, to co widzialem w DX 9.0c pod XP jak narazie jest najwiekszym dorobkiem jesli chodzi o tworzenie grafiki 3D dla takiego szarego gracza jak ja. Moze dlatego ze nie uwierzylem M$ i na moim dysku w dalszym ciagu siedzi XP a nie Vista. Edytowane 23 Lipca 2008 przez satou Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 (edytowane) oj dobra satou daj "se" spokoj. profesionalne podejscie....kogo to obchodzi, liczy sie to co jest widoczne. po podmianie plikow nie widac roznicy wiec po co ta dyskusja ps. idz sobie zrob murzynka w 5min a nie bedziesz biblioteki dxa analizowal ;) Edytowane 23 Lipca 2008 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Wiem o tym, walkowane to bylo w tym temacie milion razy.Ke??? Jak ten sposób podałem miesiąc temu , także chyba cosik ci się pomyliło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...