slavok Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 (edytowane) Pancerwagon LPG poweredten jeszcze ujdzie, zmienić tylko końcówkę wydechu i było by ok, nawet estetycznie to wygląda. Edytowane 18 Grudnia 2007 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Uszedł by też ten drugi, ale po zdjęciu tego całego chromu i zmianie felg estorilla na coś sensowniejszego (tzn. z polerowanym rantem lub klasycznych vw lub Ronali R10). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 MaSell - na 99% to jest Citroen DS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 MaSell - na 99% to jest Citroen DSnie citroen ale warczyburg, z tylu ma swiatla od nowej meganki - gdzies widzialem fotki tego cuda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 nie wiem czy kwalifikowac to pod tuning http://www.allegro.pl/item286172044_zasila...c_naprawde.html ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Cudowne ;) "Średnie spalanie to oloło 100 kg suchego drewna na 100 km" "Zasada działania jest bardzo prosta lecz odpalenie takiego samochodu trwa do 20 minut" Aż chyba dam przerobić swojego turbognoja na napęd drewnem, koniecznie świerkiem, by było świątecznie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zawsze możesz nazbierać drewienka i dalej pojedzie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 w koncu warszawa :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koko_ Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 (edytowane) to zdjecie z maluchem to nie jest przypadkiem fotka sprzed przedszkola przy polach mokotowskich;)? heh:) Edytowane 25 Grudnia 2007 przez Koko_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 ciach!iarz dostał fure od starych i wyrywa lachony w przedszkolu. Prawie jak poca ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 to zdjecie z maluchem to nie jest przypadkiem fotka sprzed przedszkola przy polach mokotowskich;)? heh:) wyglada jak fotomontaz (oswietlenie wozu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 To folia aluminowa ;] Prawie jak body_kit ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 (edytowane) Na moje ferrari to fotomontaz. Juz nie mowie tu o wspanialej mieszance chromu z lakierem xD oraz o tylnym spojlerze wycietym zywcem z nfs. Glownie chodzi o to czy istnieje na ziemii idiota, ktory zeszpecil by w ten sposob taki wozek? Edytowane 25 Grudnia 2007 przez martian1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 IMHO tez fotomontaz - za bardzo sie swieci w porownaniu z cala reszta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koko_ Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 (edytowane) moze to cos ala bmw m3 z fotek ponizej;) ps. mi sie to bmw podoba;P Edytowane 25 Grudnia 2007 przez Koko_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 No no, tylko imo to nie jest już wiejski tuning... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 (edytowane) dokladnie, powoli doczepiacie sie do wszystkiego co nie jest w wersji fabrycznej. Edytowane 25 Grudnia 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Koko_ Krotka prosba :arrow: Ogranicz ciach!lenie do swojego malego dzialu Nowosci. Dziekuje za uwage. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 http://englishrussia.com/?p=1496#more-1496 Warto zaglądnąć :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 (edytowane) Koko_ Krotka prosba :arrow: Ogranicz p.i.e.r.d.o.l.e.n.i.e do swojego malego dzialu Nowosci. Dziekuje za uwage. specjalnie dałem kropki pomiędzy literkami bo mnie cenzura dotyczy... Punktacja systemu ostrzeżeń Celowe unikanie cenzury i nadużywanie wulgaryzmów - 10% +5 dni ZPP. :lol: :lol: dlaczego cenzura nie działa w sosunku do moderatorów ?? :blink: Edytowane 25 Grudnia 2007 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Dotyczy. Tylko szczerze mi odpowiedz czy M3 na polerowanej aluminiowej karoserii nalezy do kategorii Wiejski tuning :?: Idac dalej takim tokiem myslenia nalezaloby karac wszystkich za to ze jezdza innym niz posiadane auto. Ale jak chcesz jestem gotow sobie strzelic ZPP zebys poczul sie szczesliwy w swieta. Pozatym ja nie omijam cenzury. Swiatecznie mowie prosto z mostu ze irytuje mnie cos takiego. 3 dni w roku mozna byc szczerym, prawda? Szczegolnie wobec wielokrotnie banowanego uzytkownika ktory popycha wielce zwiazane z tematyka forum nowosci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koko_ Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Tylko szczerze mi odpowiedz czy M3 na polerowanej aluminiowej karoserii nalezy do kategorii Wiejski tuning ono jest chromowane nie malowane... poza tym nie doczytales do czego odnosi sie fotka z bmw ale coz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 No sorry - edycja posta o 17:51 a samo re: z 17:27. No tak, mea culpa. Wsadzasz zdjecie przyjemnego samochodu do tematu o kadetach gsi "wiecej plastiku niz mocy". Mozna lekko sie poirytowac na posty bez zwiazku z watkiem. EOT z mojej strony. Moze nawet wyedytuje swoj post. Nie chce mi sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 icon_question.gif Idac dalej takim tokiem myslenia nalezaloby karac wszystkich za to ze jezdza innym niz posiadane auto.nie wiem do czego się odnosisz bo w poście Koko_ napisał, że mu się podoba, widocznie edytował tak jak piszesz więc nie wiem co tam wcześniej pisało, w każdym razie to bmw jest ok. Ale jak chcesz jestem gotow sobie strzelic ZPP zebys poczul sie szczesliwy w swieta.zapytałem tylko dlaczego cenzura nie działa i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 slavOK Ten post był edytowany przez Koko_: Wczoraj, 17:51 Spojz z ktorej godziny sam post a kiedy pojawila sie edycja z dopiskiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 (edytowane) to zdjecie z maluchem to nie jest przypadkiem fotka sprzed przedszkola przy polach mokotowskich;)? zrobione niedaleko Wola Parku, nie znam dobrze wawy wiec dokladnie nie powiem Edytowane 26 Grudnia 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanx Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 mają ludzie pomysły jak oszpecic ładne autko :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) Trzeba troche ozywic temacik ;). Podrecznikowy niemalze przyklad wiejskiego tuningu ;) Zauwazcie, ze ten maluch ma prawei identyczny body kit (a wlasciwie progi) co wstawiony wczesniej przez MaSella. Ktos widac niezle zarabia na tym hehehe. Pozdro. Edytowane 7 Stycznia 2008 przez martian1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 http://img128.imageshack.us/my.php?image=gocountryua1.jpg jak zobaczyłem to zdjęcie padłem na miejscu, który wg Was jest najbardziej pr0 i tró??? :lol: ja stawiam na omegę :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Hahaha... mistrzostwo. Omega wedlug mnie nr 1 chociaz pozostale wozki depcza jej po pietach :zonk: ...Co do samego zdjecia to widac czlonkowie jakiegos moto-gangu osiedlowowego sobie zrobil fotke na pamiatke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...