jonathan Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Wszystkie marudy poczekaja na moda dodajacego czupryne i hawajska koszule, badz skorzana kurteczke Boze co za banda marud ;/ Guzik mnie obchodzi jak wyglada postac. Moze to byc nawet stara Maxa. Najbardziej mi zalezy na tym by ta czesc takze oplywala miodem jak poprzednie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 panowie, czy w poscie 46 gdzie sa screeny "payna" na ostatnim starym zdjeciu to nei czasem Remi :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Remi Gaillard? Tam ktoś wcześniej pisał, że przecież i tak będziemy oglądać plecy bohatera, ale te cut-scenki ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Cały czas miałem nadzieję, że to jakaś pomyłka, inna gra. Jednak znalazłem potwierdzenie, że właśnie tak będzie wyglądała trzecia odsłona Max Payne. http://www.rockstargames.com/maxpayne3/downloads/ - na tapetach widać wyraźnie, że Max wygląda tak jak na prezentowanych tutaj skanach. Nie potrafię sobie wyobrazić gry na tę chwilę - akcja w slumsach Sao Paulo, Max w podkoszulku i z szelkami na pistolety wygląda jak John McClane z Die Hard. Zobaczymy co z tego wyjdzie, ale póki co jestem zniechęcony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 wyglad twarzy ma na tych tapetach, jakby zaraz mial sie rozplakac......;]lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 :lol2: jaka szrama koło lewego oka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Prawego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Qroń=- Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 (edytowane) Prawego ;) Hymh, właśnie... Na zrzutach dobra, dajmy spokój... artach z gameplay'a ma tę szramę koło prawego, a na tapetach koło lewego :| Edytowane 24 Czerwca 2009 przez -=Qroń=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zależy jak kto patrzy. Źle nie wygląda, teraz czekamy na jakiś gemplej :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 A ja mam pytanie. Co ta gra ma wspólnego z serią MaxPayne? Postać? Nie bardzo. Miejsce akcji? Absolutnie nie. Klimat? Nic na to nie wskazuje. Fabuła? No tutaj nic nie wiadomo ale nie wiem jak by mieli to zrobić przy całej reszcie zmienionej. Słowem z tego co widać/wiadomo to będzie kolejna gra która wykorzysta znany i lubiany tytuł wyłącznie w celach marketingowych. I z dużym prawdopodobieństwem go zeszmaci :( :angry: Ehhh. Najpierw Fallout, teraz Maxiu i pewnie jeszcze dobiją mnie DeusEx. Jedno Diablo które daje nadzieję. Oj niedobre to czasy niedobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Max Payne w dzień?? I to w jakimś Meksyku?? Dobrze to nie wygląda. :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieger69 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Ważne, żeby była dobra strzelana :) Widać, lubią widziwiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Słowem z tego co widać/wiadomo to będzie kolejna gra która wykorzysta znany i lubiany tytuł wyłącznie w celach marketingowych. I z dużym prawdopodobieństwem go zeszmaciTak samo jak z FarCry2? Poczekam, zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Ważne, żeby była dobra strzelana :) Widać, lubią widziwiać.W Maxach ważne było wiele rzeczy, ok bullet time'a, przez klimat noir i fabułę po dużo dobrej akcji. Postać Maxa też była ważna. Tutaj miejsce i klimat pewnie kompletnie inny bedzie, postać nijak ma sie do Maxów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieger69 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Owszem, zgadzam się, no ale cóż, chyba zaplanowali zmienić wizerunek gry i albo choć trochę wynagrodzi to sama grywalność, albo będzie jeszcze większa kicha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 to ma byc Max Payne? to jest jakas pociach!lka a nie Max Payne, znowu palmy, znowu brak fabuly i klimatu ktory ciagnal poprzednie czesci, alez to wszystko zeszlo na psy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 alez to wszystko zeszlo na psy Zgadzam sie w 100% , rynek gier schodzi na psy bo konsumeci coraz mniej wybredni , ech och itp za duzo tego a stanowczo za malo krytyki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Dla mnie to komputerowa wersja "Człowiek w ogniu". Jeśli klimat będzie podobny to czemu nie, gra może będzie fajna ale to nie jest MAX PAYNE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgadzam sie w 100% , rynek gier schodzi na psy bo konsumeci coraz mniej wybredni , ech och itp za duzo tego a stanowczo za malo krytyki . Od kilku lat tak jest , pojawia się cała masa gier w ciągu roku , ale dobre tytuły można policzyć na palcach jednej dłoni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Znacie juz cala fabule? Graliscie juz? Nie wydaje mnie sie... A moze po tych kilkunastu latach, kilku wypadkach, kilku akcjach i wyladowaniach w szpitalu Maxiu wyglada wlasnie tak. Moze przeszedl operacje plastyczna bo byl kluczowym swiadkiem, moze cala historia siegala dalej... niestety nie udalo sie zalatwic tego w sposob zgodny z prawem, i zalatwia to teraz na wlasna reke, zapierdzielajac za bandziorami po calym kontynencie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Trafne jak diabli! A może to jest zamaskowane GTA 5? Klimatem by pasowało :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Na jakim to silniku? Wygląda to mi jakoś tak podobnie do GTA 4 :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 bo to est silnik gtaIV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Oby tylko optymalizacji nie spieprzyli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 a mnie się Max przypomniał ostatnio, jak oglądałem film Spirit - doszedłem do wniosku, że Spirit jest bardziej Maxem Paynem niż tytułowy bohater filmu grany przez Marka Wahlberga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Post #111 wyraża wszystko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Oby tylko optymalizacji nie spieprzyli.Optymalizacja to proces, który należy mieć na względzie od samego początku tworzenia. Nie da się z dnia na dzień gry zoptymalizować. Optymalizację ktoś musi pieprzyć nawet celowo żeby nVidia miała coś do roboty :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 (edytowane) Optymalizacja to się wprowadzana zazwyczaj , po skończeniu praktycznie gry. Poza tym m.in Nvidia udostępnia soft , który ułatwia optymalizacje :wink:. Bo niestety w coj 2 to nie ma mowy o jakieś super optymalizacji , tylko po prostu skroi grafike - 16bitowe efekty , mapy bitowe w oddali , brak hdr , kiepskie textury. Edytowane 3 Lipca 2009 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Bardziej się na tym znasz ;) OK, ale w CoJ2 HDR jest - tak mi się wydaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...