marco Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Nowy wygląd Waszego ulubionego ;) portalu nadchodzi wielkimi krokami. Teraz i Ty możesz dołożyć cegiełkę do budowy nowego, ładniejszego wyglądu strony poprzez udział w beta-testach nowej odsłony witryny. By dostać się do wersji beta wpisz w swoją przeglądarkę http://beta6.purepc.pl Wszystkie napotkane błędy zgłaszaj w Flyspray'u dostępnym pod adresem http://flyspray.purepc.pl/index.php?project=2&do=index Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 czymże było pierwotnie tło gornego logo, chodzi o element po lewej stronie :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 czymże było pierwotnie tło gornego logo, chodzi o element po lewej stronie :) ? Szczerze mówiąc to nie mam zielonego pojęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 (edytowane) Muszę przyznać, że mi sie bardzo podoba :) nie jak ta kupa co jest "teraz" ;) Popularne wątki na forum po czym to łapiecie - ilość odwiedzin/postów w danym dniu ?? Popularne strony - jw / co będzie się tu znajdować Od zawsze: - jw Edytowane 14 Marca 2008 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Jak na moje to strona słabo wygląda w rozdziałce 1024 i niższych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Jak na moje to strona słabo wygląda w rozdziałce 1024 i niższychNie jest idealnie ale da się przeżyć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Popularne wątki na forum po czym to łapiecie - ilość odwiedzin/postów w danym dniu ?? Popularne strony - jw / co będzie się tu znajdować Od zawsze: - jw a) tajemnica. algorytm jest równie skomplikowany co przeliczanie realuserów przez gemiusa. Wiesz, współczynniki z księżyca i te sprawy. A tak na serio. Temat, żeby się tam znaleźć musi spełniać 2 warunki: ostatnia wiadomość w ciągu 24 godzin oraz największa ilość odwiedzin tematu w ciągu ostatnich xxx minut (gdzie xxx jest na tyle nieregularne, że nie odważę się powiedzieć ile dokładnie ;) b i c) to samo co w tej chwili - najchętniej czytane elementy portalu. Nie ukrywam, że nie wiem czy to zostanie czy zostanie zastąpione w bliższej przyszłości czymś innym ;) Jak na moje to strona słabo wygląda w rozdziałce 1024 i niższych Czy możesz zdefiniować co oznacza słabo? Jest przygotowana pod 1024 i w górę, mniejsze rozdzielczości stanowią w tej chwili błąd statystyczny w naszych badaniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Portal naprawdę fajnie wygląda ;] Mam nadzieje że z nowym portalem będzie wiecej newsów i testów :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 (edytowane) Portal jest poświęcony stricte OC to może dorzucicie Hwbota na główną: edit Po "Podgląd odpowiedzi" Edytowane 14 Marca 2008 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Jestem zaciętym konserwatystą, ale w tej sytuacji muszę się zgodzic, ze nowy wyglad jest lepszy (a rzadko mi sie to zdarza :wink: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 (edytowane) Czy możesz zdefiniować co oznacza słabo? Jest przygotowana pod 1024 i w górę, mniejsze rozdzielczości stanowią w tej chwili błąd statystyczny w naszych badaniach.1024 Chodzi mi o to że takie to ściśnięte i ten pasowy układ . Wolałbym już aby jeden pasek był z lewej a drugi z prawej , symetria musi być ;) Ale może się czepiam bo jestem zmęczony .... EDIT hwbot +1 Edytowane 14 Marca 2008 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Portal jest poświęcony stricte OC to może dorzucicie Hwbota na główną: Pomysł mi się podoba, na pewno będziemy myśleć nad nim - kwestia tego jakie dane z hwbota da się wyciągnąć i jak przetworzyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Pierwsza rzecz do zrobienia z hwbotem to imho powinien byc powrot czolowego polskiego overclockera :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Całkiem ładnie :] Na pewno lepiej niż jest teraz. Pierwsza rzecz do zrobienia z hwbotem to imho powinien byc powrot czolowego polskiego overclockera :P To wracaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 (edytowane) @MaSell kogo masz na myśli ? (nie chce strzelać w ciemno). Odnośnie portalu. Mnie się nie podobają te trzy "Popularne wątki", "popularne strony", "Ostatnie Posty", tzn nic do nich nie mam, ba nawet się przydają ale chodzi mi głównie o ich długość. Niby krótkie jak tak po patrze ale zaraz mi trącają, że za długie. @Kszonek a masz Ci los, nie zrozumiałem ocb ;) myślałem o kimś innym, zmyliło mnie to, że MaSell pisał coś o tym, że pomoże OPB czy coś w tym stylu (chyba nie plote 3 po trzy, sorry lekka gorączka - marne 37.5 Edytowane 14 Marca 2008 przez FatAlbert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 @Kszonek a masz Ci los, nie zrozumiałem ocb ;) ocb MaSell'owi to raczej nadal nie rozumiesz :lol: A co do wyglądu portalu, no lepiej niż tera, ale jakoś średnio mi podchodzi, ale co kto lubi, mi się jakoś tak kolorystyka nie zgrywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 ocb MaSell'owi to raczej nadal nie rozumiesz :lol: (...) o rybę ? eot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 o rybę ? eot http://hwbot.org/user.do?userId=6484 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 o rybę ? eot Przecież nie ma szans, żeby ryba wrócił, bo TUTAJ to nikt sobie nie pomaga, wszyscy są niegrzeczni, wywołują kłótnie... W dodatku, nawet nie pożyczają sobie 3dmarków, że niby 'bo konkurencja' - no makabra, kto by chciał być w takim teamie. Co do portalu - jak tam prace z jednym loginem dla forum i portalu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Z góry sympatycznie ostrzegam, że jeszcze jeden OT o jakimś teamie w jakimś rankingu i jakiś osobach biorących w tym udział i będę bardzo, bardzo smutny i zmuszony kasować posty. Zróbcie sobie osobny temat a nie w moim ;) Co do długości "z forum" i innych elementów - taka a nie inna została dobrana jako optymalna. Nie ukrywam, że w przyszłości możemy rozważyć customizacje tego elementu. Co do integracji - na chwilę obecną jeszcze nic w tej kwestii ciekawego nie mam. Na pewno jest na liście TODO, ale na chwilę obecną absolutny priorytet ma wdrożenie nowego layoutu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Moim jedynym marzeniem jest to by redaktorzy podpisywali się imieniem i nazwiskiem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Szansa na wersje 16:10? Nikle czy tuz przed zerem? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 A co do wyglądu portalu, no lepiej niż tera, ale jakoś średnio mi podchodzi, ale co kto lubi, mi się jakoś tak kolorystyka nie zgrywa. Mam takie same zdanie, raczej nadal nie bede wchodzil na portal tylko od razu na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Szansa na wersje 16:10? Nikle czy tuz przed zerem? :cry:No przeciez jest 1024:640 :D Strony podaje sie w szerokosci :) Ze 200px by sie jeszcze przydało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 mnie sie podoba, na pewno lepszy niz poprzedni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 (edytowane) ech. ten nowy layout. Detale "w miarę" dopieszczone, ale ta podziałka przez sam środek ekranu!!- razi. wolałbym "artykuły i aktualności" na środku, "popularne strony", "reklama" po lewej, a linki do forum po prawej. Cieszy mnie szacunek do Języka Polskiego. "Aktualności" - zamiast "news", itp. - tak trzymać. edit: dodam, że taka poprawka to minutka grzebania w pliku z css. Edytowane 15 Marca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Układ jest taki jaki jest bo taki miał byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 A mi się tam podoba ;] IMHO zmiana na duży plus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 wg mnie cacy ;] bardziej przejrzyste niż chociażby na pclabie gdzie trudno cokolwiek znaleźć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Jeżeli mam być szczery, to na PCLabie mi latwiej znalezc wszystko niz tu, ale nvm bo nie bedziemy sie teraz sprzeczac o funkcjonalnosc serwisow. Zmiana jest jak najbardziej na plus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...