pmp Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=379953 To ten sam "zdechły" E8500 :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 heh moze sie wymienimy,moj nie jest zdechly :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maax990 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 napisz ile zdechlakowi i innym podzespolom walisz w dupke v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) Jeżeli chodzi o FSB to VNB=1.42V wystarczyło + różne modły. No to gonimy Commando hehe :D Przynajmniej na megaherce :D Płytka zupełnie nieprzygotowana, nie zaizolowana, F1 nawet bez mocowania - tylko postawione :blink: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=379965 Edytowane 24 Czerwca 2008 przez pmp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StormBringer Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 A jak się płytka sprawuje z modułami pamięci 4*1GB (chciałbym OCZ Platinum REV.2)? Próbował ktoś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) F1 nawet bez mocowania - tylko postawione :blink:Najlepiej sie reka dociska, bo mozna potem odpuscic, zeby cb nie zlapac po skonczeniu np spi i zimnym kontererze. Uwaga - nie moga trzasc sie łapy i nie dziala poprawnie z amd :lol2: Edytowane 24 Czerwca 2008 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maax990 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 pmp powiedz no co tam masz za ramki bo teraz gdzies czytalem ze plytka sie pulta z OCZ 2x2GB 1600 DDR3 CL7-7-7-20,a niechce mi sie ich odsylac wolalbym zeby to byla plotka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 pmp na jakim biosie te wyniczki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) tu jakies wyniczki były?zobacz czy cos policzy ,chociaż 9,5x600,wynik nie istotny :D Edytowane 24 Czerwca 2008 przez Gemmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) Najlepiej sie reka dociska, bo mozna potem odpuscic, zeby cb nie zlapac po skonczeniu np spi i zimnym kontererze. Uwaga - nie moga trzasc sie łapy i nie dziala poprawnie z amd :lol2:Korzystając z okazji zupełnego braku CB do -145 :rolleyes: próba zdjęcia potka przy -130 kończy się zwykle zdjęciem go razem z socketem :lol2: Więc z tym zdejmowaniem po spi to chyba w teorii - a czyjej ? haha pmp powiedz no co tam masz za ramki bo teraz gdzies czytalem ze plytka sie pulta z OCZ 2x2GB 1600 DDR3 CL7-7-7-20,a niechce mi sie ich odsylac wolalbym zeby to byla plotka :)A to niechęć X38/X48/P45 do gęstych kości - chyba o tym mówisz - owszem możesz mieć przy 1:1 i wysokich FSB pewne zonki... ;-) pmp na jakim biosie te wyniczki ?0704 tu jakies wyniczki były?zobacz czy cos policzy ,chociaż 9,5x600,wynik nie istotny :D1M policzył, może nawet coś więcej, się obada. Gemik mały podjudzacz zaciera rączki bo pierwszy hahha :) Edytowane 24 Czerwca 2008 przez pmp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 dorwal pmp asusa i szaleje z fsb :) ja rowniez czekam na pogladowa jedynke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 dorwal pmp asusa i szaleje z fsb :) ja rowniez czekam na pogladowa jedynke Zdziwilbym sie, gdyby w pracy mial cos innego jak asusa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zdziwilbym sie, gdyby w pracy mial cos innego jak asusa ;]Zdziwiłbym się, gdybyś okazał się inteligentny i wniósł do wątku cokolwiek pożytecznego, cokolwiek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 ok pimposzku, niech ci bedzie. Dla fanow liczb: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=379760 Oczywiscie wszystko zrobione przez "wujka oszusta". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 FSB przyjemne jak na Quada... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 WR jakby ktoś nie wiedział :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 ja rowniez czekam na pogladowa jedynkeHahah no to masz :) POGLĄDOWĄ haha :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Hahah no to masz :) POGLĄDOWĄ haha :) a czemuż pamięci tak biednie ustawione ?? Nie wydało choćby na szóstkach ? Ciekawe, że większość wysokich fsb to z DDR3 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Bo miała być poglądowa :D Zauważ, że to 2x2GB... może za chwilę poglądowo wyskoczy coś z kościami do benchowania a nie Visty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 co z biosem 0801 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 co z biosem 0801 ? chyba nie do tego mobo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zalezy od BIOS, do buildów 0703 wstaje bez kasowania CMOS, 0704 lub psuć CMOS, 0801 znowu poprawnie wstaje. myślałem ze do P5Q Deluxe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 co z biosem 0801 ?Cierpliwość uszlachetnia. chyba nie do tego mobo :PDo tego, do tego... myślałem ze do P5Q DeluxeNo i dobrze myślałeś, bo dobrze przeczytałeś co napisałem :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maduk1 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ja juz sie pogubilem w tych plytach. Na komputroniku podaja ze wszystkie plyty P45 sa na ddr2 a wy tu walicie zdjecia z ddr3. Ktos mi odpowie o co tu chodzi ? Chce sobie kupic plytke p45 na ddr2 i nie chce miec sytuacji ze mi przysla z ddr3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew9 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ja juz sie pogubilem w tych plytach. Na komputroniku podaja ze wszystkie plyty P45 sa na ddr2 a wy tu walicie zdjecia z ddr3. Ktos mi odpowie o co tu chodzi ? Chce sobie kupic plytke p45 na ddr2 i nie chce miec sytuacji ze mi przysla z ddr3. Z tego, co wiem, to jeden z najwyższych modeli (P5Q Deluxe czy Premium WiFi) jest na DDR3. Chyba też jeden z pośrednich z oznaczeniem S na końcu, ale tego nie jestem już pewien. Kilka (naście) postów temu dawałek link do strony Asusa, na której była tabelka, gdzie można było to sprawdzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maax990 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 3 na koncu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 (edytowane) Asus P5Q3 Deluxe/WIFI-AP typ obsługiwanej pamięci DDR3-2000 (PC3-16000) DDR3-1600 (PC3-12800) DDR3-1333 (PC3-10600) DDR3-1066 (PC3-8500) reszta DDR2 Edytowane 25 Czerwca 2008 przez marcin255A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 no ,właśnie dajcie tą tabelke,na tej str.jeszcze jej nie było :lol2: takie dośc spore to Vcore-pewnie dane z zapasem?niby pocieszające ,ze działa mobo z 2V na cepie-kuknijcie z mierniczka jak jest w realu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlywiN Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 zobaczcie pomiary napięć na XS LINK! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 co z biosem 0801 ? a masz juz mobo :D ?? Co do napiec to ustawienie najnizszych wartosci jest gorsze niz auto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...