rezo_ Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 (edytowane) 30 Amuletów, 40 naramienników i 30 karwaszy - wszystko syf, przy moim leciwym gearze, nie ma lekko... Edytowane 15 Lutego 2013 przez rezo_ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 To chyba najlepsze co wyszlo: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 Za trzecim razem udało mi się stworzyć takie shouldersy: Armor: 353 299 Dexterity 162 Intelligence 57 Lightning Resistance 58 All Resist 6% Life Całkiem niezłe dla mojego monka, zwłaszcza że resisty opieram na lightning. Gdyby tak zamiast intelligence było vitality... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 (edytowane) Pierwsza próba dla przyszłego barba Co do naramienników, to trafiły mi się... też jeden z pierwszych craftów. Edytowane 16 Lutego 2013 przez c45per Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanko Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 Ja cie pierdziele. Zarąbisty amulecik. Mój barb chce podobny. 70 craftów amuletu do tej pory. 2 średniaki, reszta totalne dno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 Ma ktoś sposób na WD w duelu? Gram barbem i ubicie takowego do łatwych nie należy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lano Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 No amu pierwsza klasa mi cały czas wychodzą crapy które nie mogą przebić mojego za 15kk, naramienniki to jeszcze łatwiej przebić bo moje mają tylko sile i wit a mimo to jeszcze trochę to za kasę która poszła w craft kupie sobie lepsze^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 Ma ktoś sposób na WD w duelu? Gram barbem i ubicie takowego do łatwych nie należy. Dużo ehp, regeneracji życia i dość obrażeń, żeby położyć go 1 rendem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 Pytanko czy wszystkie skille zaleza od calego dpsu wlacznie z crit dmg ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 nie od dps'u tylko od weapon dmg jak wejdzie crit to oczywiscie jest odpowiednio przemnozony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2013 Chłopaki, co najlepiej wymienić w doktorku żeby móc nieco lepiej farmić na mp2 ? Teraz jakoś idzie ale za wolno ... http://eu.battle.net...62/hero/5268089 @BLANTMEN - pas, na godzinę wiedźm (the witching hour). Zmienione. Zastanawiam się jeszcze czy nie warto wymienić zbroi na Zuni Marrow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2013 Ten crafting to fajna sprawa. Wymieniłem naramienniki, nadgarstki, rękawice i amulet: -naramienniki 288 dex, 37 vit, 68 all res, pickup radius. -rękawice 226 dex, 87 vit, 74 all res, 9% AS, 10% CC -nadgarstki 207 dex, 86 vit, 78 all res, 6% CC -amulet 26-44 dex, 269 dex, 152 vit, 42% CritDmg, 10% CC. W sumie poszło 120 esencji, w tym ponad 80 na amulety. Teraz chyba pora na poprawę naramienników i liczyć na więcej witalności. O ile dobrze liczę, to na amulecie 6 użytecznych affixów, na nadgarstkach 4, max CC, na rękawicach 5, max CC i AS. Chyba ciężko będzie coś poprawić w sensownej liczbie prób nie tracąc vit i all res. Do tego wypadła Godzina Wiedźm z 70int która poszła na AH. Za tą kasę udało mi się kupić taką z 70dexem, 9AS, 42%CritDmg za 6mln. I to bez zabawy w licytację. Patrząc teraz na AH podobne zaczynają się od 15mln. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) Ciekawy jestem jak to się odbije w dalszej perspektywie na ah. Żeby się nie okazało, że niedługo nikt nie będzie nawet podnosił amuletów czy karwaszy. Wychodzą lepsze od legendarnych, więc napewno należy się spodziewać spadku wartości. Dzisiaj np dołożyłem naramienniki. Gdybym chciał kupić podobne, musiałbym wyłożyć z miliard :P Chociaż z 2giej strony wiele od farta zależy, niektórym setki crapów wychodzą nie będę wskazywał palcem, ale wyobraźcie sobie, że można zrobić 200 amuletów i na żadnym nie mieć critt dmg w połączeniu z critt chance xD Edytowane 17 Lutego 2013 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 No ja wczoraj w końcu karwasze drapnąłem. I porządne naramy (+4k h. +8k DPS), jednak na naramach nie chce tracic all ress wiec bede dalej walczyl na lepszy roll Na szybko sprzedałem swoje stare Strongman bracers...poszły za grosze....widzę już delikatny spadek cen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Chociaż z 2giej strony wiele od farta zależy, niektórym setki crapów wychodzą nie będę wskazywał palcem, ale wyobraźcie sobie, że można zrobić 200 amuletów i na żadnym nie mieć critt dmg w połączeniu z critt chance xD Jakbym widział moje wczorajsze próby craftu amuletu .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 @kkNd!, zaczynam się wku...(czyt. zazdrosny), patrząc na Twój "craft" - jak na razie około 25-30kk w plecy, jak by się dało dałbym Tobie abyś dla mnie "krafcił" .:) Tak w sumie to pożycz mi Twojego kowala na dzień lub dwa, bo mój ma dwie lewe ręce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Za pierwszym podejściem Dalej nie kuje bo o lepsze może być trudno; teraz zbieram materiał na rękawice - będę kuł aż wpadnie ias,cc,cd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Dzisiaj z nudow postanowilem dla zysku wycraftowac perfect gema z critem do broni - przy braku skladnikow w wystarczajacej ilosc z skrzyni (~2500 ksiag i tyle samo gemow) padlo na zakup ich na AH. Przy srednim campieniu w nocy na lepsze ceny - 1kk do przodu po sprzedazy. Prawie 1h zabawy, malo ciekawe. Jak ktos ma wiecej cierpliwosci, to mozna by kilka baniek wiecej zarobic - imho 10kk przy dobrych wiatrach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Na rękawicach i amulecie ciężko dość trifecte trafić. Trafiłem na rękawicach, ale w stylu 6/20/5... Następna pewnie za kilkaset esencji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Rekawice sa duzo latwiejsze (teoretycznie) do craftowania od amuletu ze wzgledu na ilosc mozliwych affixow - 25 vs 35 albo jakos podobnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 (edytowane) Anyway prawdopodobieństwo to dziwka i jeden może za pierwszym razem wypasione trafić, a 2gi w ogóle ;p ja ze 200 par już zrobiłem i nie było żadnej trifecty. Edytowane 19 Lutego 2013 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Postanowilem obczaic ten 1.07, nie gralem w D3 gdzies z rok. Generalnie nie wiem ocb z tymi esencjami, archonach i nowych craftach. Gdzie mozna o tym na spokojnie poczytac, oprocz tego jakie buildy dla barby sa teraz popularne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 1.0.7 release notes sa tu: http://eu.battle.net/d3/en/blog/7287192/ mysle ze to powinno wystarczyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Co mi z release notes jak nie wiem gdzie/co farmic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pwael Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Naprawili moze DC podczas gry z WW? Albo czy chociaz NV nie znikaja po takim DC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Co mi z release notes jak nie wiem gdzie/co farmic Bo wlasnie tam jest napisane gdzie co wypada Naprawili moze DC podczas gry z WW? Albo czy chociaz NV nie znikaja po takim DC? DC przez ww? brzmi jak temat z zeszlych wakacji, dawno nieaktualne. a NV nie znika przy grze w grupie jesli dostaniemy dc, ale to tez z wczesniejszego patcha. W tym patchu dodatkowo NV zostaje przy grze fabularnej, przez akty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Raczej mu chodziło o rubber banding Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Jest sens zgłaszać scammerów? Zrobiłem kilka screenów, ale za bardzo nie wiem co dalej z tym zrobić. Na stronie ani w grze nie mogę odnaleźć odpowiedniej zakładki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Nie ma sensu, blizz nic z tym nie robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 W końcu coś przyzwoitego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...