makak_ Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2012 A tak z ciekawości, to który poziom gry pod względem zaprojektowania/graficznym wam się podobał? Mi najbardziej podchodzi Halls of Agony oraz bardzo przyjemne są kanały z aktu II. A najmniej trawię początek aktu IV. Zupełnie nie podchodzi mi graficznie. Lepiej jest dalej. No i ruiny z aktu II też są takie średnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2012 Tower of the Damned i Tower of the Cursed. Te gigantyczne skrepowane "The Flayed" sa genialne i w sam raz pasuja do tych klimatycznych poziomow. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2012 Fakt, świetnie im wyszły te "piekielne" poziomy. Też bardzo mi się podobają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2012 Witam. Szukałem ale nie znalazłem informacji na temat identyfikacji przedmiotów. POjawia się ona w jakimś akcie (jestem w II, chyba na końcu) czy wogóle jej nie ma? Mam kilka przedmiotów które chętnie zidentyfikuje ale nie wiem jak ;) Dzięki 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2012 OMG nie wierze co za pytanie :P wystarczy kliknąć prawym na przedmiocie i się identyfikuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2012 Pytanie jak najbardziej na miejscu - jakby nie można tego napisać w manualu, tylko drukować w nim jakieś ciach!ły. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2012 A nie ma tooltipa po najechaniu na przedmiot? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2012 Jest podpowiedź na ekranie ładowania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2012 Panowie luz. Nie zauważyłem. Inna sprawa że szukałem raczej kogoś kto to robi bo skoro moge to sobie zrobić sam to po co wogóle jest opcja identyfikacji i nie robi tego z automatu? Gram równolegle w D2 i stąd może moje nastawienie ;) Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2012 (edytowane) też mnie to zastanawiało. Skoro mogę sam to po w ogóle się wypinać ..... Może dla podkreslenia wyższości żółtych. Chwili niepewnosci i nadziei, przed przekonaniem się co za crap wyskoczył .... Żółte w d2 cieszyły, w d3 jedynie frustrują i wq .... Edytowane 8 Lipca 2012 przez Conti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2012 (edytowane) Ja się cieszę, że w końcu daje rady w akcie 2 i znalazłem odpowiedni build. Teraz mogę się przerzucić z farmienia Butchera na Zoltana :) Edytowane 8 Lipca 2012 przez twistet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 Pobiłem rekord....1h spear za 58mln się sprzedał:) 1200dps +socket i inne ciach!ły Dzieki temu ubrałem się po zęby i przy 50% crit chance /322% crit dmg wyciągam dh 85000dps...(bez ss) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 Mój rekord 500k wypada trochę blado w porównaniu. ;) Ciekawe ile mogłeś wyciągnąć za to na rmah. Jak wygląda teraz drop na wyższych aktach inferno, lepsze rzeczy wypadają niż w akcie 1 czy tylko więcej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 Ciężko porównać TEORETYCZNIE takie same, tylko więcej. Praktycznie CAŁY stuff wartościowy który miałem/noszę wydropiłem na akcie 3. Monk, barb i wizz z party, przed 1.0.3 farmili akt 1-2 nie mieli takich rezultatów Teraz gramy w party 4 osoby akt 3/4 (ponyland) i oni mają także zauważalnie lepszy drop. Jednogłośnie wszyscy wolimy akt 3 niż niższe. Głosy bywają jednak odmienne, zresztą w tym temacie także parę osób radziło farmić akt 1-2 . Gdy gramy solo (ja akt 3/4 oni 1-2) nie spotkałem się ze spektakularnym dropem u nich. Owszem bańkami operują, ale w ogólnym rozrachunku wypadają blado gdy porówna sie statysyki: Ilośc zabitych elit: mają 2-3x WIĘCEJ NIŻ JA, a mimo to gorszy drop. Wniosek dla mnie oczywisty. Skoro zabiłem 2-3x mniej elit (bo trudniejsze) a mimo to lepszy loot dostałem to coś musi być na rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 Obecnie jestem w 2 akcie inferno wd narazie jedynym slusznym buildem na ta klase, czyli tankiem. Meczace sa walki z elitami bo ginac nie gine, ale dluga walka powoduje ze pojawia sie czaszeczka nad glowa i o ile w pierwszym akcie dalo sie z nia latac to w drugim mnie zabija dosyc szybko. Wiec im dalej w las to coraz bardziej zaczyna mnie meczyc ta postac. Wysłane z mojego XT910 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 Ciekawe ile mogłeś wyciągnąć za to na rmah. 350-400zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 Ilośc zabitych elit: mają 2-3x WIĘCEJ NIŻ JA, a mimo to gorszy drop. Wniosek dla mnie oczywisty. Skoro zabiłem 2-3x mniej elit (bo trudniejsze) a mimo to lepszy loot dostałem to coś musi być na rzeczy. Pochwal się ile masz tych elit zabitych, że łapiesz takie dropy... :) Ja przez weekend miałem z 250 żółtych itemów z czego na AH nadawało się może z 10 i to w cenach max. 300-500k (i może ze dwa do 1M). Farmię akt 1. i 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 Wrócę sprawdzę, przy okazji zrobie screena ze statsami i stuffem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 (edytowane) Jak ktoś szuka najszybszej postaci, to polecam barba w sprint z tornado, do czasu aż będzie nerf, obecnie to jest bezkonkurencyjne. Z odpowiednim gearem, można wyczyścić cały a3 poniżej godziny (wszystkie dodatkowe poziomy, wszystkie elite packi w całym akcie). Co ciekawe można też zrobić to w grze na 4 graczy, dużej różnicy nie ma.. będzie tylko nieco wolniej. Ogranicza nas w zasadzie tylko jak szybko przemieszczamy się od jednego do następnego elite packa. Edytowane 9 Lipca 2012 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 i jakbyś napisać jak gra ten wizz w twoim party (jakie skille i na co nastawione staty [crit/ias czy coś]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 (edytowane) To screeny o ktorych wspominalem: http://img507.images...062/statsym.jpg http://img838.images.../7707/geare.jpg Ze statystyk, wynika że ubiłem 4800 elit, tak jak wspominałem 2-3x mniej od znajomych Wizz gra takim buildem: http://eu.battle.net...QjSO!XdY!bYZYZY Edytowane 9 Lipca 2012 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość geek.1992 Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 Pytanie. Ile wam średnio zajmuje przejście gry? Poza tym słyszałem, że jednak czasami wieje nudą i absurdem w D]I[. Więc jak to jest? Proszę o odpowiedź głównie użytkowników grających w oraz pamietających D1 i D2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 Heathen, neck i glovsy bez dexa sa gorsze niz takie z i mniejszym crit/critdmg/haste przy twoim gearze, roznica powinna byc spora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 haste mnie nie interesuje wogole... bo to sztuczne zawyżanie DPS No ale najważniejsze to nie jest BIS:) więc jeszcze dużo golda przedemna:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 (edytowane) Myślę, że nie doceniasz attack speedu tylko przy naprawdę szybkich elitkach mamy czas jedynie na 1 strzał. Do tego jeżeli idziemy w cryty, to więcej strzałów automatycznie oznacza większą szansę na kryta... btw, goły strzał i tak będzie marny, pomyśl nad zmianą kuszy, na taką z dodatkiem critt dmg + slot :] to +50% critt dmg vs +150% critt dmg z samej kuszy, nawet kosztem mniejszego "białego" dps Edytowane 9 Lipca 2012 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar1125 Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 (edytowane) Ja nie wiem gdzie Wy dropicie te itemy za grube miliony. Mi nie lecą nawet takie za 500 tys. w I i II akcie. Nawet jak wyskoczy jakiś ilvl 63 to po identyfikacji śmiech człowieka ogarnia. Moim mnichem czasami muszę dłuuuugo tłuc jakiegoś unikata i nic kompletnie nie leci... Zaczynam się poważnie zniechęcać do tej gry. Oto dowód sprzed chwili: Edytowane 9 Lipca 2012 przez cezar1125 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 (edytowane) Myślę, że nie doceniasz attack speedu tylko przy naprawdę szybkich elitkach mamy czas jedynie na 1 strzał. Do tego jeżeli idziemy w cryty, to więcej strzałów automatycznie oznacza większą szansę na kryta... btw, goły strzał i tak będzie marny, pomyśl nad zmianą kuszy, na taką z dodatkiem critt dmg + slot :] to +50% critt dmg vs +150% critt dmg z samej kuszy, nawet kosztem mniejszego "białego" dps attak speed musi byc:D, gdybym jednak na niego szedł wzialbym łuk:P i pierscienie z IAS.... O to mi chodziło gdy pisalem ze mnie attak speed nie interesuje (ba mialem ponad 3 grajac na 2x 1h xbow) Atak 1.1 mnie nie interesuje...stąd np glovsy z attak speedem, za to bacon saila (klata legenda) olalem mimo iz mial 5% attack speed, tak samo inne buty, dzieki tym 2 z natali przedmiotom skoczyl mi dps po mimo spadku attak speed o 5% W pogrubionym texcie sie mylisz. Szansa jest taka sama, ot atakujac szybciej wiecej critow walniemy w jednostce czasu przy danym crit chance. Co do kuszy oczywisice ze do wymiany, narazie nie bylo mnie stac na nic lepszego:) (jak widać 6 mln za to to moge sobie conajwyzej potiony kupowac:) a goly dps jest istotny wiec teraz jedynie musze dorwac kusze: 950 do 1400 i socket;) a to troszke kosztuje;) ale moja i tak ma 59% crit dmg wiec tu nawet krysztal za 20mln da mi tylko 40% crit dmg wiecej. Cezar1125 tak jak pisałem akt 3/4;) Edytowane 9 Lipca 2012 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 AH z jakiejś wczesnej alfy, screen z blizzcona. Widać w finale zrobili krok naprzód :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar1125 Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 Cezar1125 tak jak pisałem akt 3/4;) heh, trzeba mieć się za co ubrać. A zresztą ilvl63 z aktu I i ten sam z aktu III powinien mieć jednakowe szanse na stanie się dobrym przedmiotem. Dobrze gdzieś wyczytałem, że w grze w teamie NV się sumuje? Czyli wtedy jest kilkaset % mf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 Ja poszedłem w DEX i VIT'a, (czasami mam więcej niż "TANeK"), z włączonym SS mam 140k DPS, dla porównania przy 50% CRIT: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...