twistet Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 nowe info ze strony diabełka :) współdzielona skrzynka: Dzielenie się łączy: współdzielona skrytka - Diablo III Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 (edytowane) Mi osobiście brakuje siepacza z prawdziwego zdarzenia...barb to taki hardcore....oj będzie mi brakowało palladyna z tarczą (smiter):) który jako jedyny solo w UT sobie radził :razz: Edytowane 13 Września 2011 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Monk może być niezłym hardkorowcem. Lżej opancerzony od Paladyna, ale można z niego zrobić niezłego zealota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 (edytowane) troche szokujace: Teleport Utility Cost: 15 Arcane Power Cooldown: 16 seconds moze da sie tak nawsadzac run zeby to zminimalizowac jak np wormhole effect, ale w standardzie to kiszka Alabaster Wormhole After casting Teleport there is a 2.0 second delay before the cooldown begins. ciekawe czy to bedzie sie zapetlalo, jesli rzuce raz tele mam 2 sekundy na rzucenie drugi raz i potem nastepne 2 na nestepny raz itd. wtedy za jednym pociagnieciem mozna by leciec az mana sie skonczy Edytowane 13 Września 2011 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 (edytowane) Będzie się "zapętlało", jest z tego nawet filmik gdzieś na youtube. Jak dla mnie to bardzo dobrze, bo ten skill był strasznie przegięty w d2. Edytowane 13 Września 2011 przez blasphemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortally Insane Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Świetna sprawa ten kalkulator :D zrobiłem już 2 posty: Barbarian Demon Hunter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 (edytowane) Ja póki co wymyśliłem taki support build dla WD, czyli sporo summonów, slow i spam fire bomb. Nie wiem jak będzie z utrzymaniem many na odpowiednim poziomie (full mana z soul harvest co 15 sek), jeśli będzie spadać za szybko, to trzeba by dobrać jeszcze jeden skill z odzyskiem many. http://us.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#fhZgYQ!dbX!ZZabcZ Edytowane 13 Września 2011 przez blasphemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 (edytowane) coś takiego sobie ułożyłem dla DH ale pod pvp Łowca demonów - Gra - Diablo III Edytowane 13 Września 2011 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krudki Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Co do samego D3, to jakie by nie było, to i tak "każdy kupi" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2011 (edytowane) coś takiego sobie ułożyłem dla DH ale pod pvp Łowca demonów - Gra - Diablo III Zauważ że w ogóle nie masz obrony :) Jedno trafienie i padasz. Trzeba dołożyć jakąś dobrą umiejętność która konkretnie zwiększy armor. edit: Jest w ogóle jakaś umiejętność zwiększająca obronę? edit2: Jest u barbarzyńcy :) Edytowane 14 Września 2011 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZipQ Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2011 (edytowane) Link do mojego builda dla WD: http://us.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#cidPhU!bdU!aYccYa Zastanawiam się w nim nad zmianą run dla: Spirit Barrage (z Indigo na Alabaster), runy dla Spirit walk'a na odzyskiwanie many i ewentualnie pasywa z lepszej regeneracji many na Rush of Essence. Reszta całkowicie mi odpowiada ;) Edytowane 14 Września 2011 przez ZipQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2011 ten mój build dla dh to typowy nuker. czyli za bardzo do przodu się pchać nie będę a w razie czego vanish i mnie nie ma ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortally Insane Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Zdjęcia textur z bety, zawierają portrety postaci, itemy, itp. <-------------------SPOILERY Gold Auction House http-~~-//www.youtube.com/watch?v=ab3Akryrnhc&feature=player_detailpage Przegląd skilli: Monk http-~~-//www.youtube.com/watch?v=xb8UAA5Sd1M&feature=player_detailpage Witch Doctor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Category:Diablo III NPCs - Diablo Wiki Modele NPCów/mobów w 3d. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 co-op z bety, demon hunter + wizard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 (edytowane) słowa jednego z pracowników blizzarda: We are radically changing the resources management for the Demon Hunter, including changes to unlocking skills, resources management and more. wygląda na to że na betę jeszcze trochę poczekamy... Edytowane 16 Września 2011 przez zal0st Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 wy ty gadu gadu a w chinach juz grają w "piątke" :lol: 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2011 W piątek udostępniono AH dla beta testerów, szczegóły pod linkiem. Open beta coraz bliżej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2011 (edytowane) Na oficjalnym forum az wrze. Wiekszosc spodziewa sie OB CB.. jutro :| EDIT: @Down Ojtam Ojtam :P Edytowane 18 Września 2011 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2011 Jaka OB jak jeszcze closed bety nie bylo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2011 (edytowane) datę wyjścia bety wywróżyli z run z diablo 2 i układu planet Edytowane 18 Września 2011 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2011 jakby ktoś chciał zobaczyć trochę gameplaya z bety: own3D.tv - CLGaming.net - HotshotGG - Livestream own3D.tv - Athene - Livestream Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2011 jak beta się zacznie to pójdzie oficjalne info, na razie pozostaje nam grzecznie czekać a wszelkie przypuszczenia co do daty radzę włożyć między bajki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortally Insane Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 Logowanie można pominąć bez instalowania żadnych programów. Robimy skrót Diablo III.exe i w ścieżce dopisujemy -launch -auroraaddress battle4free.com:1345 wchodzimy do gry i w ekranie logowania wpisujemy byle co. P.S. Po co spekulujecie o dacie CB skoro i tak wiadomo że będzie we wrześniu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 Do czego ma ten sztandar służyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortally Insane Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 Jak chcesz dołączyć do kogoś to klikasz na jego sztandar, poza tym na sztandarze ma być widoczny poziom trudności jaki gracz ukończył, czy gra więcej pvm czy pvp itp. Jak dla mnie mogły by zostać TP, ale zapewne wielu spodoba się sztandar i malowanie na nim znaczków, zmienianie kolorów itp. Tu masz przykład jak działa sztandar: http://www.youtube.com/watch?v=tR0iKUxxWes&feature=player_detailpage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 CB już się zaczęła i Blizz aktywował parę kont. Wczoraj na YouTube pojawiły się nowe filmiki z bety od ludzi, którzy wcześniej dostępu nie mieli. Jak chociażby na kanale: BlueXephos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortally Insane Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 Nie CB się nie zaczęła. Zaproszenia do bety F&F są rozsyłane w falach stąd nowe streamy i filmy na youtube... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 Nie CB się nie zaczęła. Zaproszenia do bety F&F są rozsyłane w falach stąd nowe streamy i filmy na youtube... Jak tak to sorry, mój błąd :) swoją drogą ciekawe jak Blizzard określa sobie kto się zalicza do "Friends" ;p może mnie uwzględnią jak mam parę gier zarejestrowanych na b.necie :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 Jak tak to sorry, mój błąd :) swoją drogą ciekawe jak Blizzard określa sobie kto się zalicza do "Friends" ;p może mnie uwzględnią jak mam parę gier zarejestrowanych na b.necie :huh: Ja mam wszystkie gry Blizzarda zarejestrowane na koncie Battlenetowym, i do bety Starcrafta 2 sie nie dostalem reszty sie domysl. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...