bartek46op Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) Otóż co chwile w co niektorych tematach jakies dzieci NEO kasują tagi na temat zawierające np. sprzętu i wstawiają różne rzeczy nei na temat: anal [x] oral [x] <<< dzisiejszy przykład z wątku o procesorach E8xxx. W związku z tym proponuje wprowadzenie czegoś, co utrudni życie takim cwaniakom.... albo jakiś filtr kontrolujący tagi. Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez bartek46op Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) Najgorsze jest to, jak ktoś nawpisuje porządne tagi a później ktoś je usuwa :mad: Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez Rikki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Ja chodze w hardware i uzupełniam ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 A mnie się często myli pole do wpisywania tagów z szukajką w temacie... zdarzyło się komuś jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) Jasne, że się zdarzyło ;) Mam pomysł jak ten "problem" rozwiązać - tabela z tagami w postaci do zwinięcia tak jak fora na głównej. Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez Rikki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Nie raz, nie dwa... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 a ja tak zapytam, czy one wogole cos dają ? zdarza sie, że czegoś szukam ale jakos chyba nie miałem okazji z nich korzystać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Te tagi są od MinervaSEO- w panelu można je wyłączyć albo ustawić żeby tylko określone grupy mogły dodawać lub usuwać tagi. Można by zrobić jakąś grupe "Tagowiczy" żeby tagowali, albo wyłączyć userom możliwość usuwania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Teoretycznie powinno to bardzo ułatwić wyszukiwanie czegokolwiek na forum, w praktyce widać jak to działa tj. w ogóle nie działa, bo ludzie wpisują tam bzdury i jest tak jak jest ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Tagi z tego tematu: stara [x], taga [x], haahhaha [x], ktos [x], zaszalal [x] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) I potem mowia zeby w szukajce szukac... jak ludzie takie tagi dają to sie w 90% nic na TEMAT nie znajdzie. Wg. mnie tagi powinien przypisywać autor tematu. Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez bartek46op Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Wg. mnie tagi powinien przypisywać autor tematu.Zły pomysł. Gorzej ze jakies debile usuwają najbardziej wartosciowe tagi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 "Grupa: Stały użytkownik" Na początek starczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 "Grupa: Stały użytkownik" Na początek starczy Bullshit. Jest za maly prog na stalego uzytkownika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) tagi anal oral regularnie pojawiaja sie tez w temacie o hd4850, mam grafe wiec czytam ten temat i wywalam stamtad te tagi do tego pelno jest nic nie dajacych tagow typu: i, nie, czy, sie itp., bo ludzie wrzucaja cale zdania da taga, przykladem jest chociazby ten temat Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez teraw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 IMHO wyjsciem byloby pokazywanie tagow przy +10 takich samych wyrazach z roznych IP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Albo możliwość podglądu kto wrzucił danego taga (przed moderacje ofc) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Ciekawe czy administracja coś z tym zrobi... to już przestaje być zabawne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Ciekawe czy administracja coś z tym zrobi... to już przestaje być zabawnePewnie coś zrobi, ale oni także mają życie osobiste (chyba?) i PPC nie jest całym światem (ponownie - chyba?). Przestań usuwać bo i tak bzdurne tagi wrócą, poczekaj na jakieś rozwiązanie problemu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Ja mówiłem ogólnie, nie że teraz. Czy w ogóle kiedyś weźmie to pod uwagę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 A może by tak dać możliwość akceptowania tagów przez moderację i takie tagi byłyby nieusuwalne dla userów ? do tego akcja tagowania -> podmiana głównej strony przez tydzień - dwa z pytaniem czy chcesz pomóc i każdy user np 5-10 losowych tematów do potagowania, takich powyżej 1 str postów bo innych nie warto tagować raczej. Do tego możliwość dodawania tagów przez zakładającego temat - też nieusuwalnych przez userów. Takie rozwiązanie powinno "zrobić robotę". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Albo możliwość podglądu kto wrzucił danego taga (przed moderacje ofc)To jest dobry pomysł, po paru banach znudzi się neodzieciakom.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Jeśli tylko jest taka techniczna możliwość, to jestem za wprowadzeniem podglądu dla moderacji - pomysł Kretfr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 po 1 to zmieńcie miejsce tego panelu, bo mi się myli, a jak patrzę czasem na to co ludzie wpisali jako tag a ewidentnie wygląda jak coś czego ktoś szukał w temacie, to myślę że nie jestem sam. po 2 wywalcie możliwość usuwania taga przez byle kogo a z resztą problemów sie uporajcie sami. ;-) ps. sama szukajka też moim zdaniem ostatnio kiepsko działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 po 1 to zmieńcie miejsce tego panelu, bo mi się myli, a jak patrzę czasem na to co ludzie wpisali jako tag a ewidentnie wygląda jak coś czego ktoś szukał w temacie, to myślę że nie jestem sam.Jakiś czas temu pisałem o tym w "problemy z forum", bez odzewu. Sam tam wpisuję często rzecz do wyszukania... :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 (edytowane) ja ostatnio tylko widzę bluzgi w tagach. Dobrze że każdy może je usuwać. Ew. wprowadzić zarządzanie tagami dla osób powyżej 999 postów. Edytowane 6 Września 2008 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...