Skocz do zawartości
Macho

Jakim wozem jeździsz? - motoryzacja

Rekomendowane odpowiedzi

Heh, muszę się jeszcze pochwalić - w Szczecinie byłem po skórzane fotele (przód i tył) do tego autka. Cena (z allegro) UWAGA UWAGA - 800 zł 8O 8O 8O

Tylko czeka je czyszczonko i będzie "skóra fura i komóra" heheheh :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, muszę się jeszcze pochwalić - w Szczecinie byłem po skórzane fotele (przód i tył) do tego autka. Cena (z allegro) UWAGA UWAGA - 800 zł 8O 8O 8O

Tylko czeka je czyszczonko i będzie "skóra fura i komóra" heheheh :lol: :lol: :lol:

800zł to bardzo mało za sore a jaki kolorek sobie doberzesz? jakis agresywny np.czern z pomarancza.Widziałem tak zrobina omege i jeszcze jakis samochod wypas:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoda Forman 1.3 - 75KM :) (Dla tych co nie znaja - Favorit Combi)

Bujalismy nia poa A4 kolo Krakowa - 170km/h i chciala wiecej.

Calkiem dobre auto :)

W tej chwili bedzie tuning :)

Moze bedzie z 90KM :)

Swojego w chwili obencej brak.

Ja z 4-5 lat temu - jechałem z Łodzi do Krakowa Favoritką (starszych) właśnie A4 - zamknąłem budzik - 185km/h też 1.3 (wkręcał się do 7000RPM) - ale one nie mają 75KM tylko coś ok. 55-58KM (chyba że jest po tuningu) a dopiero 1.3 na wstrysku miały 68KM. Autko miało 12.5s do 100 - mierzone na Bora Komorwskiego w kierunku huty.

Teraz Felicja 1.6 Perfect (po chipie i wałku) 103KM - do setki - cieżko dokładnie podać, na 1, 2 i czasami na 3 brak przyczepności - wg. Vtechu ma być coś ok. 9-10s. Vmax jaki jechałem tym tylko 195km/s (a widać że auto chce więcej) bo opony na razie 165/70R13 z indexem do 170km/h :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Starsza myka Citroenem Xantią 1.9 TD 2000 r. coś poniżej 100 koni max 205 KMH. Natomiast starszy ma Citroena Xm 3.0 V6 24V 1995 r. 200 Koni max 245 KMH (jechane) :). Ja jak narazie nie mam nic czekam na prawko jescze rok:( ale na 18-stkę mam obiecane że od dziadka dostanę jego wóz tesh Citoren Xsara 1,4 2001 r. :) Rodzina moja to maniacy Citroenów :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest Hyundai Accent 1.3 83KM rocznik 2000

-Vmax = 186 km/h (Austria)

-400m = 18.8s (moj rekord zlot Tuning.pl w Rudnikach)

To jest fura starszych.

Bedzie, obiecane, zaklepane, wiec batowo bedzie wrzesien-pazdziernik. Uwaga Uwaga, jedyne i niepowtarzalne Audi 200 2.3 20V Turbo Quattro '91

-230 KM

-full opcja (grzane siedziska, szyba przednia, fullelektryka, klimatronic)

-spalanie 12-13 /100

-Vmax = ???? (na blacie 26 0km/h)

-400m = 15.2s (na zlocie widzialem)

Jezdzilem kiedys ze starym czyms podobnym 80 z tym silnikiem, naped na 4 to jest masakra, sprawdzalismy wtedy przyspieszenia to bylo 7.1 do 100 z blokada obrotow na 5.000 obrotow, bo to _FIRMOWA_!!!!! fura byla.

Juz sie nie moge doczekac :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest fura starszych.

Bedzie, obiecane, zaklepane, wiec batowo bedzie wrzesien-pazdziernik. Uwaga Uwaga, jedyne i niepowtarzalne Audi 200 2.3 20V Turbo Quattro '91

-230 KM

-spalanie 12-13 /100

Jezdzilem kiedys ze starym czyms podobnym 80 z tym silnikiem, naped na 4 to jest masakra, sprawdzalismy wtedy przyspieszenia to bylo 7.1 do 100 z blokada obrotow na 5.000 obrotow, bo to _FIRMOWA_!!!!! fura byla.

Juz sie nie moge doczekac  :twisted: :twisted:  :twisted:  :twisted:

Heh, zajebista fura. Kiedyś w nocy jechałem przez miasto (koło Hali Olivii) 200km/h a gościu (tak 40 lat) mnie wyprzedził takim czymś.... 8O 8O 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj mialem okazje jechac furka od kuzyna z Austrii: VW Golf III VR6 Synchro 2,9l.....194KM + Chiptuning + Przerobki filtra pow. (TWISTER) czyli +20% mocy wiecej :twisted:

Nie powiem ze przy 5tys obrotow wgniata w fotel niemilosiernie. Na trasie Beskidzkiej (Katowice - Bielsko) jechalem 235km/h :D Tylko niestety rzucalo autem na lewo i prawo (ehhh te polskie drogi...).

Wrazenia niesamowite, tylko na kazdej dziurze musialem zwalniac i to ostro bo zawieszenie obnizone (KONI) + felgi 17'' 245/35 :D

Szczerze mowiac autko jak dla mnie full wypasik - tylko NIE NA POLSKIE DROGI :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest fura starszych.

-230 KM

-spalanie 12-13 /100

Juz sie nie moge doczekac  :twisted: :twisted:  :twisted:  :twisted:

no kuzyn tez mial takiego audika no fajna fura niezle sie rozpedzala... :P

o czego to kuzyn nie mial....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niby fajnie, ale podróż Gdańsk-Szczecin-Gdańsk kosztuje jakieś 350 zł 8O. Spalanie na trasie 11,5l/100km :( to już nie jest takie fajne...

A ten Golf II GTI to musiałbyć jakiś kosmiczny 8O. Wersja 115KM (taką miałem) jechała 193km/h a wersja 139KM to max 205, może 210km/h.

No ale jak zrobisz 250KM to kto wie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niby fajnie, ale podróż Gdańsk-Szczecin-Gdańsk kosztuje jakieś 350 zł 8O. Spalanie na trasie 11,5l/100km :( to już nie jest takie fajne...

A ten Golf II GTI to musiałbyć jakiś kosmiczny 8O. Wersja 115KM (taką miałem) jechała 193km/h a wersja 139KM to max 205, może 210km/h.

No ale jak zrobisz 250KM to kto wie...

Aka = Na podnośnikach :wink:

Czysta głupota... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jeżdze VW Polo Classic 1.4 (60KM) i jak na tak slaby silniczek autko radzo sobie bardzo dobrze. Do setki rozpedzilem go w 14sekund a max. predkosć :D jeszcze nie wiem:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jeżdze VW Polo Classic 1.4 (60KM) i jak na tak slaby silniczek autko radzo sobie bardzo dobrze. Do setki rozpedzilem go w 14sekund a max. predkosć :D jeszcze nie wiem:D

To trzeba to v max ustalic .Tlko nie traf na ploicje przy testowaniu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

starzy kupili kilka dni temu fiata brava 1,2 16v 12.99 rocznik :P

80km dane katalogowe 0-100 13s z ulamkiem :)

vmax 173

czekam tylko az bedzie mozna odebrac (rejestracja) i powiem ile jest wart ten wozik

kolega golfem 2 2litrowym w nocy wiejksa nieoswietlona drogaa jechal 200 krecili filmik ale na wybojach kamerzysta tak latal ze ledwo bylo cos widac :)

Inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly jakie robili tym autkiem to wkrecanie sie na takie obroty na jedynce ze skali na obrotomierzu brakowalo - jak ktos ma kase to stac go na takie glupoty :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

starzy kupili kilka dni temu fiata brava 1,2 16v 12.99 rocznik :P

80km dane katalogowe 0-100 13s z ulamkiem :)

vmax 173

czekam tylko az bedzie mozna odebrac (rejestracja) i powiem ile jest wart ten wozik

kolega golfem 2 2litrowym w nocy wiejksa nieoswietlona drogaa jechal 200 krecili filmik ale na wybojach kamerzysta tak latal ze ledwo bylo cos widac :)

Inne <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jakie robili tym autkiem to wkrecanie sie na takie obroty na jedynce ze skali na obrotomierzu brakowalo - jak ktos ma kase to stac go na takie glupoty :/

Debil i tyle...

Powiedz mu, żeby dwójkę wrzucił przy 130 km/h :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...