ZielonyTBG Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 Mam właśnie to samo co kolega Pawelekmal tylko źle to troszkę opisałem.Kliknę żeby przybliżyć to obraz przechodzi na widok przez lunetę,obraz jest przybliżony i po paru sekundach znów się oddala mimo że dalej jest tryb zbliżenia,czyli patrzę przez lunetę. No i jeszcze prawie cały czas mam napis "przeładuj" nawet jeżeli nie oddałem jeszcze ani jednego strzału :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 Mam dwa problemy: 1-wyszukiwarka pokazuje mi wszędzie ping 999 :angry: Czy da się coś z tym zrobić?? Na 99% wina antywirusa. Miałem to samo.Masz Eseta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 Mam oba te same problemy. Z zoomem ale tylko jak się odrodzę i z pingiem wszędzie 999 (mam ESET) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 U mnie to samo. Też mam ESET. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 Z zoomem to zwykły bug, też to mam (nie mam ESETa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 1-wyszukiwarka pokazuje mi wszędzie ping 999 :angry: Odpal grę w trybie administratora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 Mam oba te same problemy. Z zoomem ale tylko jak się odrodzę i z pingiem wszędzie 999 (mam ESET) U mnie to samo. Też mam ESET. Wejdźcie w opcje zaawansowane (klawisz F5), następnie proszę wybrać sekcję Zapora osobista - IDS i opcje zaawansowane. Po czym proszę odznaczyć opcje: -wykrywanie ataku przy użyciu protokołu ICMP -wykrywanie przeciążeń protokołów TCP Przerabiałem temat z supportem Esesta i mi pomogło. Ping wrócił jak należy. U znajomego też zadziałało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2011 (edytowane) Chwaliłem wcześniej nowe bety dla Nvidii, a teraz coś mi się sypie :( Jak tylko ustawie AA powyżej 4x (8,16,...) to gra w ciągu 5-25min wywala biały ekran i/albo sterownik karty się wywala. Przy AA 4x i niżej niema problemu. Ktoś miał coś podobnego i sobie poradził ? pzd Ok, sam sobie poradziłem. Wina nowych sterowników. Podobno nvidia pracuje nad tym ;) Edytowane 18 Stycznia 2011 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian1024 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2011 Idzie w którymś z plików cfg. ustawić wielkość ognia z lufy dla broni?Taki xm22 całkiem ok czasami jest ,ale nic nie widać na przybliżeniu przy serii;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2011 W multiplayu mają być równe szanse, a nie, że ktoś sobie "ułatwia". Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 Pogrywa tu ktos w vietnama?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 Raz na tydzień :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag102 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 Mam właśnie to samo co kolega Pawelekmal tylko źle to troszkę opisałem.Kliknę żeby przybliżyć to obraz przechodzi na widok przez lunetę,obraz jest przybliżony i po paru sekundach znów się oddala mimo że dalej jest tryb zbliżenia,czyli patrzę przez lunetę. No i jeszcze prawie cały czas mam napis "przeładuj" nawet jeżeli nie oddałem jeszcze ani jednego strzału :blink: Jeśli chodzi o napis "przeładuj" to zmień w pliku GameSettings.ini ToolTips na 0 albo na 1 , powinno pomóc (ja mam np. 1 i problem z napisem nie występuje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathray Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 (edytowane) ktoś mi może wytłumaczyć, dlaczego tak dziwnie mi zapisuje statsy z poszczególnych broni? daję screen dla przykładu (nie dotyczy to tylko m416, ale większości broni). http://i55.tinypic.com/2uze73o.jpg Edytowane 10 Lutego 2011 przez Deathray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 (edytowane) Jak wywali z gry to kille się liczą, ale nie pokazuje ich w polu "zabici". A przynajmniej tak było spory czas na początku, przy kilku broniach tak mam. Poza tym to miniaturka się kłania. Edytowane 10 Lutego 2011 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 Zaraz mnie cos trafi ;/ Od rana nie moge popykac w vietnama, non stop wywala mi blad z siecia. W zwyklego BC nie ma problemu WTF?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 Zaraz mnie cos trafi ;/ Od rana nie moge popykac w vietnama, non stop wywala mi blad z siecia. W zwyklego BC nie ma problemu WTF?????? jonathan jaki masz nickname, dodam cie do znajomych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 Zobacz na pierwszej stronie tematu, pierwsza pozycja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 jonathan ;] Dajcie mi jakies rozwiazanie tego glupiego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 No comment - Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 (edytowane) Heh, ostatnio robiłem złote gwiazdy dla każdego z shotgun'ów i to dokładnie na tej mapie z uwagi na brak pojazdów (Rush-PC). Często ginąłem owszem, ale banan na twarzy i tak był :) Miło było patrzeć jak kolesie fruwali od 1-2 strzałów :) UCAS dość szybkostrzelny ale i tak wolę 870'tke + naboje kulowe + magnum...celowanie w głowę wydaję się być zbyteczne w tym przypadku :D pzd Właśnie przekroczyłem 1mln punktów ^^ Edytowane 13 Lutego 2011 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 Ja gram obecnie tylko sajga , w close combat z kilkoma wrogami jest the beściak. Mam za nią platynę i ponad 2.3k kili. Mój nick Ulgix Wzdecia :D Grał ktoś może na polish hussars serwie?? Myślałem ,że jest ok ale jak dostałem bana od admina za to ,że go zabiłem 3x pod rząd to zmieniłem zdanie!! Jak dla mnie porażka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 Banują każdego kto ich zbytnio zabija. Niektórzy, jeśli czasem wyjdą ze swojej bezpiecznej piaskownicy, to jeszcze zaczną cię bluzgać na innych serwerach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathray Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 Ja najbardziej preferuję tryb tdm na mapie isla innocents, jeszcze na serwerze bez czołgu i do 100fragów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 Podpowie mi ktos co z tym vietnamem? czemu mi wywala bledy z siecia... skoro ich nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 Podpowie mi ktos co z tym vietnamem? czemu mi wywala bledy z siecia... skoro ich nie ma Nie wiem czy o tym samym piszemy ale jak mnie tak wywalało to się wylogowywałem i zalogowałem ponownie i było ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 probowalem i dalej wywala ze utracono polaczenie.... ble ble ble Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 Witajcie drodzy gacze mam mały problem z ta grą i dodatkiem Vietnam gram i po minucie gra się zetnie i wyskakuje biały ekran i dalej nic spotkał się ktoś z takim problemem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2011 zainstaluj nowe drivery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 to właśnie mi sie dzieje na nowych sterach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...