zzizzy Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2010 Doujin Work też jest podobne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2010 Grobel Pierwszy odcinek HOTD jest spoko, co prawda kilka sytuacji wywołuje drwiący uśmiech, ale sakura i zombie? To chciałem zobaczyć :D Do 5 odcinka jest spoko, potem jest tylko gorzej :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2010 (edytowane) Właśnie widzę :D 9 epek zaczynam zaraz i muszę odwołać moje wcześniejsze słowa. Tylko cycki i zombie, nic więcej tu nie ma... no i kwitnąca sakura, ale o tym już pisałem [; ___________________________ Zakończenie... to nie jest zakończenie, ale przynajmniej można zrozumieć że oglądało się poczynania niezłych nak%%wiaczy :lol: Jako anime typowo rozrywkowe, z mózgiem odłożonym daleko w przedpokoju jestem skłonny ocenić na 8 :D Edytowane 22 Września 2010 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2010 (edytowane) zzizzy, Doujin Work już dawno temu widziałem :P Edytowane 22 Września 2010 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2010 (edytowane) Nadrobiłem trochę zaległości, Code geass zarówno pierwszy jak i 2 sezon oceniam na 8. Edytowane 22 Września 2010 przez master4life 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 Tylko 8? Słabo coś... Hmm ostatnie "normalne" anime jakie oglądałem to Eve no Jikan, od tego czasu psuje sobie psychikę i tak na dzisiaj trafiło się Nyan Koi! Gość zastraszany przez koty, w dodatku mający na nie alergię :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 Też omsknąłem się o Nyan ale nie mogę tego przetrawić, nie ten klimat :( Podobnie Omamori Himari, 4 epki i mam dość. Chyba wrócę do bleach'a, jestem już w tyle z jakieś 100 epków... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 Też miałem jakiś czas temu do ogarnięcia 100 epków Bleacha. Idzie na raz, pomijając miejsca gdzie nie ma akcji itp to zaraz nadrobisz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 Nic nie stracisz, nie oglądając Bleacha ;) Ciągle fillery i fillery - pociąć się można. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 Już nie gadaj... Jak się Bleacha umiejętnie ogląda to cały czas są walki, a fillerów w ogóle nie widać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 (edytowane) Umiejętnie = wcale. ;) Wolę mangę czytać, przynajmniej nie marnuję tyle czasu i nie muszę patrzeć na tą budżetową animację. I na dodatek anime jest ocenzurowane. Edytowane 24 Września 2010 przez borsuczy_król 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 Już nie gadaj... Jak się Bleacha umiejętnie ogląda to cały czas są walki, a fillerów w ogóle nie widać :D Chyba miałeś lepszą wersję niż ja :lol2: Mnie właśnie dobiły fillery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 (edytowane) Umiejętnie = omijanie fillerów i przewijanie między walkami :lol2: Dlatego szybko to idzie ;) Sengoku Basara, całkiem fajne ;) Jak ktoś lubi na przykład... mechasamuraia. :D "Oyakata-sama, Yukimura. Oyakata-sama!, Yukimura! OYAKATA-SAMA!, YUKIMURA!" :lol2: Edytowane 24 Września 2010 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 (edytowane) Wciąż nie potrafię się zmusić do Erin. Kannagi - generic, jak to zwykli mawiać Anglosasi. Szablonowe postaci uwikłane w pospolitą fabułę. Bohater-niezguła, check. Wstydliwe dziewczę, check. Odważne dziewczę, check. Pochopnie wyciągane wnioski, check. Pantsu, check. Pettanko, check... I tak dalej. Można obejrzeć, mając na uwadze, że nie należy spodziewać się niczego rewelacyjnego. Itsa Sony! Kara no Kyoukai - Uhu, wieje nudą. Odstawiłem po dwóch filmach. Nie linczujcie mnie. :P Swoją drogą, może nieco poniewczasie o tym wspominam, ale wiecie, że Satoshi Kon zmarł? coraz . Który to już raz? Edytowane 26 Września 2010 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 Wiemy, wiemy. Trzeba będzie koniecznie zobaczyć jego Yume Miru Kikai. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 Mi natomiast została ostatnia część Kara no Kyoukai, ale coś nie mogę znaleźć tych dwóch wolnych godzin. O Satoshim Konie wiemy od dawna, nawet sam to chciałem napisać, ale uważałem, że uznacie to za beton i powiecie 'staaaaaare'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 Z ostatnio obejrzanych: "Giant Killing" - 8.5 - realistyczne anime piłkarskie - młody trener z pomysłami ma za zadanie wyciągnąć drużynę z ostatniego miejsca tabeli, temat oklepany, ale całkiem strawnie podany. Anime skończyło się w połowie sezonu, tak więc można przewidywać kontynuację. Anime ma tylko trochę dziwne tempo - raz mamy upchane 2 - 3 mecze w jednym odcinku, innym razem jeden mecz na 4 odcinki (akurat ten najważniejszy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 innym razem jeden mecz na 4 odcinki (akurat ten najważniejszy). :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 Obejrzałem Witchblade. Ograniczę się jedynie do komentarza aby Japończycy trzymali się z dala od ekranizacji amerykańskich komiksów. Papka straszna gdy czegoś wymaga się od anime. Są na horyzoncie jakieś inne porażki tych dwóch narodów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 Iron Man od Madhouse za niedługo ma wyjść. Podobnie Wolverine. Trailery to cudeńka. Madhouse x Marvel Comics Anime Iron Man & Wolverine | Hypebeast Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 Logana widziałem dawno temu jako ciekawostkę ale patrząc po ostatnich doświadczeniach z MadCow+GONZO szczerze boję się efektów prac Marvel+MAD House. Pewnie gdyby nie musieli się trzymać czegoś na kształt PEGI 11 to mogłaby to być genialna fuzja amerykańskiej historii i japońskiego wykonania. Coś jak komiks WeaponX bez cenzury. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 New Berserk Anime Project Launching (Updated) - Anime News Network to chyba nie wymaga komentarza ;) 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Oby nie skończyło się, jak ostatnio, na 25 odcinkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 DAMN [; 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 (edytowane) O KUTWA! Nareszcie się doczekałem doczekaliśmy! fuck yes ;) Skriny z wersji demo: Edytowane 28 Września 2010 przez zzizzy 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Czyzby po screenach patrzac mieli jechac 100% wedlug mangi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Szkoda że ominę ten tytuł ze względu na miażdżące wrażenie jakie wywarła na mnie manga. Może gdy cała historia się zamknie... Do tego czasu - oglądam Kurau na przemian z czytaniem Shin Angyo Onshi ;]]] Czyzby po screenach patrzac mieli jechac 100% wedlug mangi? Szczerze wątpię dlatego wolę nie psuć sobie smaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 (edytowane) A ja mam nadzieję, że zaadaptują twórczość Susumu Hirasawy - jego muzyka sprawia, że produkcje mają to "coś". Nie trzeba nowych kawałków komponować, wystarczy, że wykorzystają OST z anime i gier. ]:-> Logana widziałem dawno temu jako ciekawostkę ale patrząc po ostatnich doświadczeniach z MadCow+GONZO szczerze boję się efektów prac Marvel+MAD House. Pewnie gdyby nie musieli się trzymać czegoś na kształt PEGI 11 to mogłaby to być genialna fuzja amerykańskiej historii i japońskiego wykonania. Coś jak komiks WeaponX bez cenzury. :cry: GONZO to, wg mnie, słabe studio. Inwestują kupę pieniędzy w animację, a nie skupiają się na fabule. Przykładem niech będzie Gin'iro no Kami no Agito. Przepiękna kreska, świetny (wybitny wręcz) opening z akompaniamentem Kokii i jej Cyouwa oto, a jednocześnie kulawa kreacja postaci i brak głębi. O Madhouse się nie boję - doświadczenia umocniły mnie w przekonaniu, że to kapitalne studio. Ale to hamerykańce stoją za tym wszystkim - oby nie spartolili po całości. Edytowane 28 Września 2010 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Oj oj - patrz co dołożyli do Gin'iro... ;] http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=creator&creatorid=735 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Ech, czyli widocznie miałem pecha co do wyboru produkcji w ich wykonaniu. Ze szkodą dla nich, widząc nazwę studio przy kiepskim anime, w dużej ilości przypadków obrywa właśnie studio. ;) Dobra, GONZO - przepraszam, że was obraziłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...