Rikki Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Chciałbym zachęcić wszystkich do zrobienia porządku w skrzynce odbiorczej, nie ma po co konwertować niepotrzebnych wiadomości. Pousuwajcie te niepotrzebne, ważniejsze zarchiwizujcie. Przy okazji zrobicie sobie porządek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Bierzemy na klatę wszystkie próby samobójcze związane z wyłączeniem forum w w/w okresie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Również się poświęcę. Byle do 3.0 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Ok zbędne wiadomości pousuwane - aż dziw, ile się tego nazbierało w skrzynce :o Oby aktualizacja bezproblemowo przebiegła ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Aaaa nie mogę obejrzeć żadnego topicu bez problemów z jakimś skryptem, a każdy temat widzę tylko 1 strony (klikając na inne czy nawet wklepując w pasku adresu nie śmiga). Co do pierwszego błędu: Warning: explode() [function.explode]: Empty delimiter in /home/www-root/forum.purepc.pl/www/admin/applications_addon/other/communityseo/sources/functions.php on line 1573 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www-root/forum.purepc.pl/www/admin/applications_addon/other/communityseo/sources/functions.php on line 1609 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www-root/forum.purepc.pl/www/admin/applications_addon/other/communityseo/sources/functions.php:1573) in /home/www-root/forum.purepc.pl/www/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 93 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www-root/forum.purepc.pl/www/admin/applications_addon/other/communityseo/sources/functions.php:1573) in /home/www-root/forum.purepc.pl/www/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 96 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www-root/forum.purepc.pl/www/admin/applications_addon/other/communityseo/sources/functions.php:1573) in /home/www-root/forum.purepc.pl/www/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 104 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www-root/forum.purepc.pl/www/admin/applications_addon/other/communityseo/sources/functions.php:1573) in /home/www-root/forum.purepc.pl/www/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 105 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www-root/forum.purepc.pl/www/admin/applications_addon/other/communityseo/sources/functions.php:1573) in /home/www-root/forum.purepc.pl/www/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 109 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 A mnie się właśnie podobało, że PPC wciąż trzymało się starego IPB... Było proste i wystarczająco funkcjonalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Aaaa nie mogę obejrzeć żadnego topicu bez problemów z jakimś skryptem, a każdy temat widzę tylko 1 strony (klikając na inne czy nawet wklepując w pasku adresu nie śmiga). Co do pierwszego błędu: Geez niektórym trzeba łomem wbijać to co jest napisane jak byk w ramce... A mnie się właśnie podobało, że PPC wciąż trzymało się starego IPB... Było proste i wystarczająco funkcjonalne. 1) Kwestia gustu 2) Dodaj 'na tyle na ile pozwał zakończony support'. Mam nadzieję że opcje ocen postów zostaną wyłączone? Bo zasłaniają sigi [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 (edytowane) Prace mają trwać do dnia jutrzejszego, godziny 14. Więc rozsądnie patrząc to jeszcze przez parę dni mogą się jakieś błędy sypać. Chill ;]] ps. smiesznie wyglada otwiaranie szybkiej odpowiedzi lub szybka edycja. Wziuu w gore, wziuu w dol ;] Edytowane 28 Lutego 2010 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Ale trzeba przyznać, że administracja i tak ładnie się z tym uwija - sporo rzeczy chodzi prawidłowo, co jest godne podziwu przy aktualizacji tak dużego forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Nu, to prawda, dają radę chłopaki :) Co do gustu - otóż to ;) Kwestia przyzwyczajenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Wszystkie napotkane błędy proszę raportować via Forum PurePC -> Tracker - dziękuję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Kurcze będzie ciężko się przyzwyczaić do nowego silnika :D Jednakże zawsze to nowość i nowe możliwości. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Pływające (no, tak jakby) opcje moderacji tematu w działach są cudne ^_^ Edycja postów jest błyskawicznie szybka, nieoczekiwany bonus? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zwykle ludzie boją się nowości, wypierają je (zgodnie z teorią 4 faz Zaprzeczanie – Opór – Eksperymentowanie – Zaangażowanie). Ja też na początku byłem zły, że mi ktoś znowu coś zmienia, że znowu trzeba się będzie uczyć, przyzwyczajać (np. podobnie było ostatnio z gazeta.pl, czy allegro), ale za chwile zapomnimy, że to inaczej wyglądało :) No to do jutra do 14 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Mnie się podoba to, że idziemy z "duchem czasu" ;) nowe nie znaczy gorsze, a może być tylko lepiej. Brakuje mi tylko jednej rzeczy: skórki z poprzedniej wersji forum. Niestety nie pamiętam jej nazwy, ale w speed-dial mam miniaturkę z nią, więc zamieszczam ją tutaj. Jeśli możliwe jest podczepienie tej skórki to tej wersji forum to byłbym wdzięczny. Naprawdę bardzo mi ona odpowiadała i wg mnie była najlepsza (kwestia gustu). pozdrawiam m ps. nie działa jeszcze dodawanie załaczników Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 O ile pamiętam to skóra zwała się Rooq. edit http://skins.invisionize.com/db/index.php/f/7478 edit2 Wpisy do dziennika ostrzeżeń bez zmieniania jego poziomu są bardzo mądrym pomysłem. Generalnie dla moderacji jest dużo fajnych uproszczeń i funkcji, których nieco brakowało. No i nowy sposób segregowania prywatnych wiadomości będzie dużym plusem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 (edytowane) Mam nadzieję, że przyciski nad każdym tematem (submit to digg, deliscious itp) oraz przycisk twittera w oknie odpowiedzi jednak znikną w trakcie kolejnych modernizacji skryptu. E: Problem jednak wciąż występuje. Edytowane 1 Marca 2010 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Czy da się zrobić stary dobry skin jaki był na tweak.pl...?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Czy jest jakis skin, ktorego ikonki nie wygladaja jak eksplozja w fabryce farb? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 (edytowane) Na razie jedyną użyteczną skórką jest IMHO Pure-Red (i w drodze wyjątku CleanCut). Szkoda, że nie ma Pure-Blue bo była by prawie idealna (czyt. prawie jak domyślna w IPB 2.0). Edytowane 1 Marca 2010 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Nie ma nic gorszego niż zmiana layoutu czy wersji czegokolwiek. Ale cóż, już się przyzwyczaiłem że nikt nie umie usiedzieć na [gluteus maximus] i z czasem musi coś zmienić mimo iż jest idealnie i zmiana absolutnie potrzebna nie jest. Ileż to już programów czy serwisów zostało w ten sposób srieplodonych. Fail. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Zmiana wersji zwykle wiąże się ze zmianą layoutu. Nowe funkcje wymagają miejsca w skórach, do tego dochodzi technologia, która nie stoi w miejscu (a widzę że się pojawiły fikuśne animacje niektórych rzeczy i więcej AJAXa) i też trzeba ją upchnąć. Jeżeli przejście na nowy silnik ma przynieść większe korzyści (a widzę po komentarzach moderacji, że mają dużo udogodnień, zresztą, mnie też się kilka rzeczy podoba), to jestem w stanie przecierpieć przesiadkę i związane z nią niedogodności. Przeglądam sobie, niemniej jednak, skórki i do tej pory masakra. Najbardziej w tym momencie pasuje mi CleanCut. W pozostałych trudno mi się odnaleźć. Wkurzają mnie tylko zaokrąglone rogi boxów, które się pojawiają tu i ówdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 (edytowane) O ile pamiętam to skóra zwała się Rooq. edit Viewing File Dzięki! To ta skórka. Szkoda, że nie ma wersji pod IPB 3. Będę musiał przetestować inne. @qbass: oczywiście, że można zrobić własną oryginalną skrókę. problem w tym, że jest to bardzo, ale to bardzo praco- i czasochłonne. Zrobienie skórki dla wordpresa wymaga już sporo czasu... Wiem, że forum nie jeszcze gotowe w 100%, ale mam nadzieję, że zniknie licznik postów użytkownika oraz zainteresowania w mini profilu przy postach użytkowników. Była to jedna z najlepszych rzeczy w poprzedniej wersji forum, że informacje te nie były wyświetlane. Nikt nie zwracał wtedy uwagi na to ile kto postów pisze, lecz na ich treść. Nie znam innego forum, na którym informacje te są ukryte (zwłaszcza licznik postów) pozdrawiam m Edytowane 1 Marca 2010 przez mystery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 (edytowane) Niestety ale skórki to porażka. Żadna mi sie nie podobała od momentu zmiany seriwsu na purepc.pl , musiałem sie zmuszać do przyzwyczajenia. W tym momencie wiekszość rzeczy jest do poprawy. Edytowane 1 Marca 2010 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 (edytowane) Mi też najbardziej odpowiadała domyślna skóra z poprzedniego forum. Teraz siedzę na red, poza kolorem czerwonym najbardziej podobna kolorystycznie do tamtej. :] No gdyby jeszcze była szersza, bo nie przepadam za takimi wąskimi, ale każdemu się nie dogodzi. Pure blue pewnie wróci, skoro red już siedzi. A tak ogólnie dobra robota, nowości są fajne, trzeba się tylko przyzwyczaić. edit: A i jeszcze w tych nowych skórach zdecydowanie za dużo miejsca poświęcone jest na pole przeznaczone na avatar i dane typu grupa, rejestracja itp, to powinno być o połowę węższe, bo wtedy mało tekstu zostaje na posta. Edytowane 1 Marca 2010 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Kurcze gdzie sie podziala jasno niebieska skorka z poprzedniego silnika? ;( nie moge sie do tych przyzwyczaic. wlasciwie to zadna z nowych mi sie nie podoba. beda jeszcze jakies inne skory czy tylko to co widac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Popieram petycję o standardową skórkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Skiny do [gluteus maximus], rozmieszczenie różnych rzeczy na forum też, avatary na środku ? Lipa... Dajcie rooqa. Po co zmieniać to co dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Zmontuj rooq pod 3.x, tak, żeby wszystko było na swoim miejscu, to może ktoś wstawi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Mnie jeszcze brakuje takiego menu podręcznego, gdzie można było wyświetlić m.in. swoje ostanie 10 postów i inne takie. No chyba że jest tylko nie widzę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...