kwasior500 Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 (edytowane) Więcej niż testów było fanatyków, zdzierających ryje na krzykach jaki to on jednak będzie zajebisty a testy to fake. Edytowane 22 Października 2011 przez kwasior500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 (edytowane) A tam dobrze się będą sprzedawać, w markecie zobaczą komputer i omagad 8 rdzeni albo omagad 4,2ghz, biere, wsadzaj do koszyka ! Edytowane 22 Października 2011 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 (edytowane) A tam dobrze się będą sprzedawać, w markecie zobaczą komputer i omagad 8 rdzeni albo omagad 4,2ghz, biere, wsadzaj do koszyka ! 8 X 4.2GHz = 33.6 GHz! Załamka panowie, załamka. Z 4 miechy temu Phenom II x4 955 BE kosztował 360zł, 2 tyg po premierze 2500k mogłem mieć za 670zł... teraz za to ceny są do niczego a Bulldozer niczego nie zmienił. Lekcja na przyszłość, brać procka intela po premierze, Intel cen za bardzo nie zmienia, nawet gdy jest lub nie ma konkurencji lecą ze swoim planem. Ma ktoś testy Bulldozera w ArmA II i GTA IV? W sumie te 2 gry mnie głównie interesują, ewentualnie jeszcze Shift 2. Edytowane 22 Października 2011 przez Ludovic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 ASRock > Support > CPU Support List Teraz ładnie na stronie ASRock'a pokazują która płyta jaki procek uciągnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 AMD FX: Energy Efficiency Compared To Eight Other CPUs : Testing The Efficiency Of AMD's Bulldozer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxforce Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Ma ktoś testy Bulldozera w ArmA II i GTA IV? W sumie te 2 gry mnie głównie interesują, ewentualnie jeszcze Shift 2. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sopi123 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 ze tak zapytam czy ten procek ktorego tak jedziecie jak po szmacie (fx 4100) da rade wyciągnąc z niego 4.7ghz na powietrzu ?? albo chłodzonym wodą ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Dac to pewnie da skoro 8ki ida na 4,8. Tylko po co ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sopi123 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Moje pytanie dlaczego nie umiem uruchomic tego buldka na płycie MSI 870S-G46 ?? Mam wgrany nowy bios i [gluteus maximus] jasna :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Ogarnij się, ta płyta nie wspiera faildo...ekhm buldożera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sopi123 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 jak to nie jak przeciez nawet bios jest pod ta płyte MSI Global – Mainboard - 870S-G46 (FX) nawet jest napisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 Ja widzę to MSI Global – Mainboard - 870S-G46 masz czarny socket na swojej płycie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sopi123 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2011 (edytowane) Sorki zle zorzumialem socket mam biały :/ wiec mam rozumiec ze lipa tak ?? Edytowane 4 Listopada 2011 przez sopi123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Raczej nie trudno wywnioskować że nic z tego nie będzie, chyba że nie rozróżniasz białego od czarnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sopi123 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 juz wiem ze jest to wina socketu teraz tylko pytanie Jak to załatwic w sklepie by wymienili na tą z obsługą FX bo jest taka płyta pod te procki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sopi123 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 (edytowane) Devil Wiem co kupiłem a kupowałem to bo wyszedł taniej niz 965 pobór prądu bez znaczenia ale nie wziąłem pod uwage ze nie zadziała na tej płycie ten procek Lecz jak to mówią uczy sie na błędach Kupie teraz płyte na ten procek i ja wam powiem nie załuje zakupu tego procesora aa i dzieckiem sie opiekuj bo zarazi sie własnie tymi pokemonami :) Pozdrów łazienke :) dziwi mnie fakt ten http://event.msi.com/mb/am3+/ Tu jest juz bios a nie chce mi ten procesor działać dlaczego ?? Moze mi to wytłumaczycie Edytowane 5 Listopada 2011 przez sopi123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Ja tam nie widzę Twojej płyty jakoś. Posty #611, #612 dają odpowiedź na Twoje pytanie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 Są dwie rev. tej płyty, jedna z dopiskiem FX i ta właśnie ma czarny socket. Prościej nie można wytłumaczyć:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sopi123 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 (edytowane) Ja tam nie widzę Twojej płyty jakoś. Posty #611, #612 dają odpowiedź na Twoje pytanie. a ja ją widze 870S-G46 to jest moja płyta Edytowane 5 Listopada 2011 przez sopi123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProBlackHawk Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2011 a ja ją widze 870S-G46 to jest moja płyta Jeśli faktycznie posiadasz płytę 870S-G46 bez dopisku (FX) zobacz tutaj: MSI Global – Mainboard - 870S-G46 Ta płyta oficjalnie nie wspiera Bulldozera. Może spróbuj w sklepie wymienić tą płytę na taką z dopiskiem (FX), albo jakąś, która jest oficjalnie supportowana... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sopi123 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 pytanie moje jest jeszcze takie gdzie moge znalezc rewizje mojej płyty ?? tzn widze ze pisze w ksiązeczce MSI 4.X Gdzie np. na nowej płycie FX jest opisana rewizja ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Rewizję masz nadrukowaną na PCB między dwoma czarnymi slotami PCI: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sopi123 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 no to widiałem własnie z czarną podstawką ta płyte 870S-G46 i tez ma tą samą rewizje to dlaczego mi nie chce to kurde działac .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 (edytowane) Po prostu Ty albo sprzedawca pomyliłeś modele płyty. MSI 870S-G46 - biały socket AM3 MSI 870S-G46 (FX) - czarny socket AM3+ (ze wsparciem dla Bulldozzera). Poza kolorem podstawki, na płycie widnieje napis określający model: Rewizja odnosi się do konkretnego modelu, a nie rodziny danego modelu. Edytowane 6 Listopada 2011 przez Grimlock 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sopi123 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 oki juz wszsytko wiem dziekuje za pomoc tym ktorzy mogli pomoc :) Pozdrawiam i spokojnego konca weekendu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 oki juz wszsytko wiem dziekuje za pomoc tym ktorzy mogli pomoc :) Pozdrawiam i spokojnego konca weekendu :) A ja żegnam niepełnosprytnego bąbelka z forum bo krew mnie zalała na widok tego co kaleczyłeś w temacie. 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Nie problem jest załozyc nowe konto :) Widac jestes jednym z innych ludzi ktorzy powinni zginąc w smolensku :) Nie problem jest napisanie maila do administracji o nowy filtr na IP. Dzieciątko z Grajewa z neostradą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Five $160 To $240 990FX-Based Socket AM3+ Motherboards : 990FX: AMD Leads The Chipset Game Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Wygląda na to, że kontroler mem w Bulldozerze daję radę wysoko pociągnąć RAM (wreszcie!) - Llano wymięka: 3200 MHz. Bulldozer meets ADATA XPG - DDR3 frequency world record! CPU-Z Validator 3.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 Pytanie jedno mam Jak wyłączyc turbo core w tym procku ?? jaka to opcja jesli sie juz ktos z tym spotkał Możesz już tu nie wracać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...