grzechuk Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=HGKYWhqkDhU kolejny trolltank, niezniszczalny z przodu na 9 w dół... Edytowane 14 Lutego 2013 przez grzechuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Te TD brytole w ogóle są twarde.. na V tierze ma chyba 203 pancerza. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Łokur*a. No to dobrze ze ukisilem 400k free expa :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) Na YT jest filmik, jak gość strzela za jakieś 2k w batchata i go podpala, czyli w sumie 1 strzałem schodzi 2,5k HP. Zaraz zapodam linka tylko znajdę. EDIT: Oto i filmik, no i czołgi mi się pomyliły, bo ofc batchat nie ma 2,5k HP: http://www.youtube.com/watch?v=OPAixrXvLFs Edytowane 14 Lutego 2013 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Fajny jest Tortoise, TD IX tieru u brytoli.. nie mogłem go przebić z boku pattonem, bo ma armorki 225/225/178. ;D No i fajne działko ma, 400/269 i szybkość 8,45. :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Trzeba będzie jednak zacząć grać w tego mario. Jak tak dalej pójdzie, to w patchu 9.x gracze dostaną za 50k golda możliwość zdetonowania atomicy nad bazą przeciwnika :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) Naprawde jest się czym cieszyć i fascynowac, każdy med 10 tieru na strzał, is7 i amx50b też. Super, zróbmy imprezę i świętujemy że pancerz w tej grze kompletnie już się nie liczy, nie wspominam o Gold ammo za kredyty bo to juz kompletne przegięcie. Może jeszcze wprowadza paliwo? 60 ton przy 800km to mamy mobilność is4? Tak właśnie się dzieje gdy ma się monopol na rynku. Tapatapatap i9001 Edytowane 14 Lutego 2013 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) kolejny trolltank, niezniszczalny z przodu na 9 w dół... Wręcz przeciwnie. Dolna płyta 76mm, górna 152mm. 256mm ma tylko łączenie dolnej z górną. Wieża, jak zwykle, tylko jarzmo. Ale jeśli go porządnie nie znerfia, to będzie płacz i zgrzytanie zębów (uzasadnione oczywiście). Edytowane 14 Lutego 2013 przez Duelist Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Gdzie tu sens jeździć starymi czołgami? Starymi mowa tu o IS-7 przecież to coś go rozniesie... Pojebało ich :/ jak wprowadzą polską nację to co? Będą strzelać z Dory a może dostaną miniguna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 Ja ciach!le, chyba zrobię jakiś ticket to tych kolesi z wargamingsa. 3 pożar z rzędu na ciach!ianym Lowe, a dzisaj chyba już z 7, 8. Maksakra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 Ja wczoraj w 3 bitwach pod rzad pozar na T32. Ogolnie na 17 bitew 4 wygrane... odechcialo mi sie grac. Zarowno przegrane jak i wygrane byly tak odlegle ze szok. Wyniki 15-4 to byla norma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 (edytowane) @edit: Pożary podczas dzisiejszej sesji: Lowe ~x12 JTiger x2 E50 x1 Poza tym [ciach!]iany Lowe wyłapał setki krytków najczęsciej w silnik(prawie co bitwę), ammo rack ,kierowca. z ciekawszych osiagnięc nie przebiłęm się Lowe przez przedni pancerz Caernarvona. dotsał chyba 4 pociski i lipa. wyszedłem z gry. A tymczasem na T-43 zaliczyłem 2 Top Guna, a na VK4502 (P) Ausf A 2x po ponad 5k expa :] Edytowane 15 Lutego 2013 przez tom256 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 Wiesz za duzo ich jezdzi.. czas ludzi zmusic do zakupu nowego premium tanka 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 Dobrze, że mam T34 i nie narzekam.. ;> Fakt jak widzę lowe to myślę łatwy frag. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 Ja czesto takich lubie ;] Mam T34 to pozamiatam... a pozniej zonk ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 SU-100Y.. chyba najbardziej ekonomiczny czołg jeśli chodzi o stosunek cena/jakość. ciach!lnięcie to on ma a to "zaledwie" VI tier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 @edit: Pożary podczas dzisiejszej sesji: Lowe ~x12 JTiger x2 E50 x1 Pożary podczas wczorajszej sesji: Lowe - 0 E-50 - 0 JT - 0 3002db - 0 2801 - 0 Pożary podczas przedwczorajszej sesji: IS-8 - 1 Lowe - 1 E-50 - 0 T34 - 0 Reszta - może ze dwa. Zauważone krytyki wrogów z wczoraj: - Lowe (z premedytacją i wrednie strzeliłem w koło, bo pacan wyjechał za daleko, więc go przytrzymałem) - IS - Detonacja racka T-44 Jesteś pewien, że to wina gry, a nie Twoja, że się tak często palisz? Niżej miałem przygotowany mocno długi elaborat na temat "jakie błędy widzę u kierowców Niemców", ale sobie odpuściłem. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 nerf VK2801 w 8.4: tier +1 waga + ~2t hp bez zmian prędkość maksymalna -12kmh (72 -> 60) pancerz kadłuba -10front, -10bok (60/40/30 -> 50/30/30) czas celowania +0,6s (1,7 -> 2,3) celność -0,01 (0,54 -> 0,55) Nie grałem w WoT gdzieś od 2 tygodni, chciałem wykorzystać kod na premium i trochę pograć, ale jak to zobaczyłem to mi się odechciało. Mam nadzieje że ta gra padnie, jest źle zaprojektowana, dawno straciła swój urok II wojny światowej a deweloperzy są tak chciwi że się nawet z tym nie kryją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 Grał ktoś Valentine II? 300 golda dla zabawy można wydać, jak z penetracją hetzera, amx 40, m3 Lee od frontu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 Kolejny niemiecki czołg pójdzie na żyletki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 (edytowane) nerf VK2801 w 8.4: tier +1 waga + ~2t hp bez zmian prędkość maksymalna -12kmh (72 -> 60) pancerz kadłuba -10front, -10bok (60/40/30 -> 50/30/30) czas celowania +0,6s (1,7 -> 2,3) celność -0,01 (0,54 -> 0,55) Nie grałem w WoT gdzieś od 2 tygodni, chciałem wykorzystać kod na premium i trochę pograć, ale jak to zobaczyłem to mi się odechciało. Mam nadzieje że ta gra padnie, jest źle zaprojektowana, dawno straciła swój urok II wojny światowej a deweloperzy są tak chciwi że się nawet z tym nie kryją. I kto powiedział że o Niemcach zapomnieli. Nawet nie zdążyłem się nauczyć dobrze grać tym skautem, ehhhh. Dzisiaj pierwsza walka Lowe, ammo rack, moje pociski odbiły od KV-1S i czegoś tam jeszcze 2 tiery niżej. Wyszedłem z gry. Druga walka pierwszy strzał: ammo orack, drugi strzała ładowniczy, 3 lub 4 strzał działo. Kilka strzałów zrykoszetowało bo starałem się wystawiać tylko wieże, a jeszcze po drodze wizjer dostał. Wyszedłem z gry. No ale przynajmniej czołg się nie zapalił. Aha strzał w IS za 0 dmg. 3 bitwa z rzędu. Gąsienica, silnik, potem ammo rack. Wyszedłem. 4 bitwa tylko 2xsilnik, ale poszedłem na 3 strzały, bo był 10 tier. 5 bitwa tylko celowniczy. No i tak można wymieniać ........ IMO czołg jest najgorszy na 8 tierze. Edytowane 15 Lutego 2013 przez tom256 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 I kto powiedział że o Niemcach zapomnieli. Nawet nie zdążyłem się nauczyć dobrze grać tym skautem, ehhhh. Dzisiaj pierwsza walka Lowe, ammo rack, moje pociski odbiły od KV-1S i czegoś tam jeszcze 2 tiery niżej. Wyszedłem z gry. Druga walka pierwszy strzał: ammo orack, drugi strzała ładowniczy, 3 lub 4 strzał działo. Kilka strzałów zrykoszetowało bo starałem się wystawiać tylko wieże, a jeszcze po drodze wizjer dostał. Wyszedłem z gry. No ale przynajmniej czołg się nie zapalił. Aha strzał w IS za 0 dmg. 3 bitwa z rzędu. Gąsienica, silnik, potem ammo rack. Wyszedłem. Gdybym miał możliwość zamieniłbym się z Tobą T34 za tego Lwa! Sky grał wczoraj lwem i ostry dmg zadawał i ładnie zarabiał. Chłopie ogarnij ten czołg albo przetop go na kredyty. http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/167885-loewe/#top Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 (edytowane) Dzisiaj pierwsza walka Lowe, ammo rack, moje pociski odbiły od KV-1S i czegoś tam jeszcze 2 tiery niżej. Wyszedłem z gry. Druga walka pierwszy strzał: ammo orack, drugi strzała ładowniczy, 3 lub 4 strzał działo. Kilka strzałów zrykoszetowało bo starałem się wystawiać tylko wieże, a jeszcze po drodze wizjer dostał. Wyszedłem z gry. No ale przynajmniej czołg się nie zapalił. Aha strzał w IS za 0 dmg. 3 bitwa z rzędu. Gąsienica, silnik, potem ammo rack. Wyszedłem. 4 bitwa tylko 2xsilnik, ale poszedłem na 3 strzały, bo był 10 tier. 5 bitwa tylko celowniczy. No i tak można wymieniać ........ IMO czołg jest najgorszy na 8 tierze. Z czystej ciekawości odpaliłem sobie Lewka jako pierwszego. Victory!Battle: Ruinberg 15 lutego 2013 17:11:07Vehicle: LöweExperience received: 4 198 (x3 for the first victory each day)Credits received: 69 117Battle Achievements: Steel Wall, Sniper Replay. Edytowane 15 Lutego 2013 przez m4r 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam568 Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 Gdzie ludzi kupa tam i herkules d*** ;( człowiek się stara ale co z tego jak taki typ 58 zamiast objechać t34 i jechać zresetować bazę bo zostało 20 sekund to on się z nim strzela nic mu prawie nie robi ale co tam lepiej zginać niż uciec czasami się zastanawiam czy ja gram na pewno z ludźmi czy z jakimiś botami komputerowymi pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 IMO czołg jest najgorszy na 8 tierze. Idę o zakład, że gdybyś dobił do VK4502A krzyczałbyś, że on jest najgorszym czołgiem. Ogarnij jak się gra Lwem na yt, zmień perki bo zapewne źle rozdałeś. Z ciekawości jakie masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 No to kolejne wolne miejsce w hangarze sie zrobi po VK2801 :( A taki fajny byl i nawet na plusa spoko wychodzil na darmowym koncie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangerine1974 Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 nie szło mi dzisiaj na s-51, ale w końcu udało się zbić gwiazdkę, uszkodzenia zadane kiepskie, ale bombardier najbardziej cieszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 To właśnie robią ludzie w WarGaming zamiast naprawić bugi i wkurzające rzeczy. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 (edytowane) Przez trzy długie lata wojska Aliantów i Osi prowadziły zażartą walkę na pustyniach Afryki Północnej. W tej weekendowej ofercie specjalnej upamiętniamy tę kampanię, oferując Wam wspaniałe bonusy w grze! Od godziny 06:10 w dniu 16 lutego (sobota) do godziny 6:00 w dniu 19 lutego (wtorek) w grze będą dostępne następujące bonusy: Polowanie na medale – Służba patrolowa W tym tygodniu polujemy na medale przyznawane dowódcom, którzy rozpoznają pozycje przeciwników dla swoich towarzyszy z drużyny. Jeśli podczas okresu promocji otrzymacie odznaczenie Służba patrolowa – przyznawany za rozpoznanie przynajmniej 6 pojazdów, które zostaną następnie uszkodzone przez dowolnego towarzysza z Waszej drużyny – otrzymacie dodatkowo aż 25.000 kredytów! Bonus ten zostanie automatycznie przesłany na Wasze konto po otrzymaniu odznaczenia. 50% zniżki na następujące pojazdy: PzKpfw II (niemiecki czołg lekki II poziomu) PzKpfw III (niemiecki czołg średni IV poziomu) PzKpfw IV (niemiecki czołg średni V poziomu) PzKpfw VI Tiger (niemiecki czołg ciężki VII poziomu) StuG III (niemiecki niszczyciel czołgów V poziomu) Valentine (brytyjski czołg lekki IV poziomu) Matilda (brytyjski czołg lekki IV poziomu) Crusader (brytyjski czołg lekki V poziomu) Churchill I (brytyjski czołg ciężki V poziomu) M3 Stuart (amerykański czołg lekki III poziomu) M5 Stuart (amerykański czołg lekki IV poziomu) M3 Lee (amerykański czołg średni IV poziomu) M4 Sherman (amerykański czołg średni V poziomu) M10 Wolverine (amerykański niszczyciel czołgów V poziomu) M7 Priest (amerykańskie działo samobieżne IV poziomu) Po zakupieniu jednego z powyższych pojazdów (lub wybraniu go z garażu, jeśli jest już Waszą własnością), będziecie zdobywać o 70% więcej kredytów za każdą stoczoną nim bitwę! Dwukrotnie więcej doświadczenia dla załogi W ten weekend Wasza załoga będzie jeszcze skuteczniejsza w walce, rozwijając swoje umiejętności z dwukrotnie większa prędkością! Do 50% zniżki przy zakupie kamuflażu W ten weekend dekoracje dla Waszych pojazdów będą tańsze, zarówno przy płatności kredytami, jak i złotem. Zniżki na konto premium Możecie otrzymać trzy dni dostępu do konta premium za jedyne 300 sztuk złota lub siedem dni za 600 sztuk złota. Edytowane 15 Lutego 2013 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 To właśnie robią ludzie w WarGaming zamiast naprawić bugi i wkurzające rzeczy. http://www.facebook....&type=2 Czekalem az znowu ktos im to wytknie... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...