Caleb Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 (edytowane) Albo mnie oczy na starość zawodzą, albo nie zauważyłem tematu o Mass Effect 3 - więc chyba najwyższy czas nadrobić tę zaległość dorzucając do tego: Mass Effect 3 w grudniu 2011 roku | PurePC.pl Edytowane 13 Grudnia 2010 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Jakbym nie wiedział czego to trailer to kapnąłbym się dopiero widząc reapery, zapowiedź zupełnie jak nie ME. Nadzieje i oczekiwania związane z tym tytułem mam ogromne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 Kiedy można składać pre-order? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Heh jakoś nigdy nie rajcowały mnie gry z tego gatunku i sam Mass Effect po zagraniu do mnie nie przemawiał. Ale grałem za krótko i pewnie teraz bym zmienił zdanie i zagrał dłużej. W każdym razie ten trailer w VGA zrobił na mnie OGROMNE wrażenie i zamierzam nadrobić zaległości ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Kiedy można składać pre-order? :D Mass Effect 3 - kup Mass Effect 3 PC, cena 129,90 zł - sklep gram.pl! kiedy chcesz ;p Szkoda, że tyle trzeba czekać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 Dzisiaj w końcu skończyłem mass effect 2, którego olałem na 3 miesiące nie miając pojęcia, że mam do końca 20 minut gry. :lol: Gra miażdży, ale mogłaby być dużo dłuższa. Większość fabuły to pozyskiwanie składu i wykonywanie misji pozwalających zdobyć ich lojalność. Teraz przejdę jedynkę i potem znów zabiorę się za dwójkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 (edytowane) Jako ciekawostka, fan art z mass effect'a w wykonaniu Polaka http://th08.deviantart.net/fs71/PRE/f/2011/050/d/d/mass_effect_3_thane_krios_by_patryk_garrett-d39x0os.jpg http://th01.deviantart.net/fs70/PRE/f/2011/037/d/e/mass_effect_3___garrus_by_patryk_garrett-d38ynl6.jpg http://th00.deviantart.net/fs71/PRE/f/2011/022/2/6/mass_effect_3___shepard_by_patryk_garrett-d37sjy2.jpg http://th00.deviantart.net/fs70/PRE/f/2011/016/0/5/mass_effect_3___miranda_by_patryk_garrett-d37b86f.jpg kawał dobrej roboty... Edytowane 26 Lutego 2011 przez zal0st Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Mass Effect 3 details from Game Informer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 Mass Effect 3 Release Delayed Until 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 Niech oni mnie nie drażnią opóźnieniami. Po wydaniu 2 mówili że następca rok później. Z roku zrobiło sie ponad dwa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 Patrząc na kontynuację Dragon Age - niech się nie spieszą. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 Znaczy spieprzyli w pośpiechu? (bo nie jestem w temacie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 Kolejna wielka produkcja BioWare, zwieńczenie trylogii o przygodach komandora Sheparda, pozbawiona będzie „zbędnych elementów RPG”. Mass Effect 3 – jeszcze mniej elementów RPG | Wiadomość 2011-05-06 10:52:45 | GRY-OnLine Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 Może spieprzyli to za mocne słowo, ale wyraźnie widać pośpiech, przede wszystkim w ogromnym recyklingu lokacji - jeden wzór jaskini, kopalni itp. a zmiany są wprowadzane na zasadzie zaślepienia niektórych przejść; szkoda tylko, że na minimapie jest całość lokacji, łącznie z zamkniętymi odnogami. @powyższe - jakoś mnie to nie martwi; Mass Effect zawsze był action RPG i statystyki grały w nim drugorzędną rolę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2011 Tylko jeśli z tego ma zostać sam shooter to ja wysiadam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2011 Jak już są przy wycinaniu, to mogliby usunąć ten beznadziejny system moralny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2011 (edytowane) Konkrety pojawiły się w zapowiedzi Mass Effect 3 przygotowanej przez redakcję tego magazynu. UWAGA NA POTENCJALNE SPOILERY! - w Mass Effect 3 pojawi się możliwość wykonania skoku oraz uników (przewroty). Do tego komandor Shepard nauczy się prowadzić ślepy ostrzał zza osłon, - w grze zdobywać będziemy przychylność różnych ras, ale równie dobrze będzie mogli ją stracić na rzecz Żniwiarzy. Ma przypominać to finał Mass Effect 2, w którym to w wyniku podjęcia przez nas niewłaściwych decyzji mogło dojść do uśmiercenia naszych sprzymierzeńców, - bronie będzie można ulepszać dodając do nich lunety, większe magazynki oraz lepsze uchwyty. Do tego zmienimy kolor oraz maskowanie posiadanych przez nas giwer, - poza Żniwiarzami naszymi zaciekłymi wrogami będą również organizacja Cerberus oraz Huskowie, - potwierdzono, że pancerze odegrają znacznie większą rolę niż w dwóch poprzednich częściach. Możliwe będzie również zdobycie specjalnej "opaski" na oko (takiej jaką nosił Garrus), która umożliwi nam znacznie dokładniejsze celowanie z broni nie posiadających lunet, Dziennikarze OXM dodali, że BioWare szykuje coś wielkiego na czerwcowe targi E3. Z całą pewnością zobaczymy na nich nowe materiały wideo oraz poznamy jeszcze więcej szczegółów na temat fabuły oraz samej rozgrywki. gram.pl Coraz bardziej się boję, że ME3 będzie wyglądać jak ostatnie FPS'y - tratatata i do przodu... I jeszcze ta personalizacja giwer - dodadzą jeszcze jakieś fajne "ficzery" i "achievy" i będzie CoD - odcinek 1128... Edytowane 10 Maja 2011 przez wreq 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2011 Achievementy były już w obu poprzednich częściach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2011 Mass Effect 3 - mnóstwo kolejnych detali dotyczących mechaniki i fabuły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2011 (edytowane) Achievementy były już w obu poprzednich częściach. Racja... Mass Effect 3 - mnóstwo kolejnych detali dotyczących mechaniki i fabuły Dobre podsumowanie jednego z userów... Ciekawa sprawa z tym Mass Effect 3. Z jednej strony coraz bardziej się o tę grę niepokoję, z drugiej zaś jestem jej coraz bardziej ciekawy. Edytowane 11 Maja 2011 przez wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 I jeszcze ta personalizacja giwer (...)To było w grze od pierwszej części. W ME1 wprost, w ME2 poprzez research. Ba, w obu poprzednich grach w pancerzach też dało się dłubać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 Hmm... wygląda jak ME2 :) czy ten koleś sterował przy pomocy głosu :blink: fajnie się to prezentowało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 Tak, sterował za pomocą głosu. Behold the power of Kineckt:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 Female Shepard Finally Gets Cover Girl Glory in Mass Effect 3 W skrócie, bioware chce umieścić na okładce nowego mass effect'a (przynajmniej w wersji kolekcjonerskiej) rownież panią Shepard. Dodatkowo, ma powstać oddzielny trailer z jej udziałem. Na razie nie wiadomo jeszcze jak owa żeńska wersja będzie wyglądać. Jak się postarają to może wyjść całkiem fajnie, chociaż z drugiej strony przyzwyczaiłem się do tej nieogolonej mordy w każdym filmiku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 Czy tylko dla mnie Shepard jest tylko jeden czyli ten z trailerów i z defaultowego, męskiego wyglądu? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 (edytowane) Zamiast bawić się panią Shepard mogli by zrobić więcej questów, bo w dwójce słabo z tym było. Gra miała potęciał IMO niewykorzystany. Edytowane 23 Czerwca 2011 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Czy tylko dla mnie Shepard jest tylko jeden czyli ten z trailerów i z defaultowego, męskiego wyglądu? Nie tylko dla Ciebie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 Mój ma trochę inną mordkę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2EEbGOlClLA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...