ULLISSES Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 W razie jakby ktoś szukał informacji jak gra działa na wiekowym kompie typu Phenom II x4 3.0@3.6, 12 GB RAM, HD5850 1 GBNie wiem, czy to miała być ironia, ale się cholera nabrałem i już myślałem, że sobie pogram na 520MX... dopóki nie zobaczyłem, ile kosztuje Twoja karta. Weź tak nie wkręcaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 porównanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Nie wiem, czy to miała być ironia, ale się cholera nabrałem i już myślałem, że sobie pogram na 520MX... dopóki nie zobaczyłem, ile kosztuje Twoja karta. Weź tak nie wkręcaj. Karta ma ponad 5 lat, więc można ją uznać ja wiekową. Przy obecnym postępie i nowych generacjach co rok można wręcz powiedzieć, że to staruszka. Co nie zmienia faktu, że w GTA5 sobie jeszcze radzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Jak to jest z tą ekipą, nie widać jej członków na mapie? Wczoraj zaproszono mnie na akcję, ale sesja się zawiesiła, potem już do naszych nie mogłem się dołączyć. Czy trzeba dodać całą epikę do znajomych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ta gra jest poprostu epicka, wczorajszy napad na tupolewa mnie rozbroił a moi współlokatorzy jak to słyszeli to leżeli... dzisiaj następny etap ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Znajomych zaznacza jako białe kropki z obwódkami (chyba stan zdrowia i pancerza). Nie wiem jak to jest z członkami ekipy którzy nie są znajomymi bo u mnie każdy z ekipy jest w znajomych. Czy dobrze mi się wydaje, że jak się ukończy napad u znajomego (od początku do końca) to Lester nie ogarnia i u mnie gra z napadami nie pójdzie dalej dopóki sam nie zafunduję napadu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Tak bo to "storyline" kogo innego a nie Twój, napady niby są od 15 lv a ja miałem 8 lv i brałem w nim udział. (tzn. dołączyłem do zaproszenia) Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez Makduf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 No o tyle to głupie, że ze znajomym mieliśmy ten sam poziom napadów, zrobiliśmy następny i u niego poszło dalej, a u mnie stoi w miejscu. Co innego gdybym ja miał 1, a z nim zrobił 3 napad, ale jak mamy to samo to powinno się zsynchronizować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) OK. dodałem zaproszenia, jestem po 15 h. Jeszcze pytanko, zajechałem furą do kupionego garażu, potem skorzystałem z samochodu, ale nie odstawiałem go na kocyk. Bryka nie jest już dostępną z poziomu garażu, jest pusty, to normalne dla SP? Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Wykup ubezpieczenie samochodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ja tez poznaje dopiero gre. Wczesniej nic o niej nie czytalem, nie ogladalem zadnych filmikow ani poradnikow. Musze przyznac ze ma potencjal PS Niezlego kopa daja nowe stery Beta dla Radkow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajayeti Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Gra sama w sobie jest mega, ALE... Jestem jednym z grupy ludzi, którym się wysypuje. Próbowałem chyba każdej z metod w interwebach, R* zlewa tickety wsparcia technicznego, także poczekam jeszcze na update :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Gra sama w sobie jest mega, ALE... Jestem jednym z grupy ludzi, którym się wysypuje. Próbowałem chyba każdej z metod w interwebach, R* zlewa tickety wsparcia technicznego, także poczekam jeszcze na update :/ Włącz plik stronnicowy na partycji z grą i na partycji gdzie masz Windowsa 8192 MB. Wyłączaj wszystko co jest w tle przed odpaleniem gry. Wgraj nowe stery lub jak masz nowe do wróć do starszych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Wiem, że to pewnie zabrzmi głupio ale to może wina syfu w systemie? Nie raz miałem sytuacje, że coś się nawet nie odpalało przez zrypane pliki runtime czegoś tam, sam kiedyś potrafiłem robić format raz na miesiąc teraz nie wyobrażam sobie robić tego w ogóle bo nie mam na to czasu, ale być może czysty system by sprawę rozwiązał. U mnie ani razu gra się nie wysypała. Plik wymiany mam ustawiony przez system. Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajayeti Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Włącz plik stronnicowy na partycji z grą i na partycji gdzie masz Windowsa 8192 MB. Wyłączaj wszystko co jest w tle przed odpaleniem gry. Wgraj nowe stery lub jak masz nowe do wróć do starszych. Próbowałem tego. Tak samo, jak odpalania z Safe Mode, jako administrator, downclocking sprzętu, ustawiania priorytetów w menadżerze zadań, stawiania systemu na nowo, bawienia się w panelu sterowania Nvidia, itd. Nie obserwuję tez memory leak'u. Jedyne, czego nie próbowałem to usunięcie gry i pobranie jej od nowa, ze względu na czas też przyjemności przez Social Club. Jak już czekam, to w sumie mogę spróbować, ale nie jestem pewien czy to coś zmieni. Początkowo chwilę naprawiło wyczyszczenie sterowników w trybie awaryjnym i instalacja tylko i wyłącznie sterownika graficznego, lecz jak tylko wysypało się za pierwszym razem, powtarza się po 5 minutach gry. Zaobserwowałem zależność, że w nocy nawet uda się pograć po 30 minut, w dzień już 5 :P Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez eloprezio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 A stworz nowego uzytkownika w systemie i sprobuj na nim odpalic gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Nie żebym coś sugerował, ale osobiście to bym odpalił torrenta. Wtedy możesz dowolnie sobie kombinować bo instalacja za każdym razem to circa 10 a nie kilkanaście godzin z pobieraniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajayeti Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Testowo uruchomiłem wersję torrent na początku, w ramach demo. Problem następował już wtedy, zdecydowałem się na kupno. Między instalacjami był format, także wykluczam winowajcę z pierwotnej instalacji.Próbowałem, wraz z nadaniem uprawnień administracyjnych i bez używania polskich znaków i spacji. Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez eloprezio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Pamiętajcie że polskie znaki nie tylko tyczą się konta windows, również folderów w których znajduje się gra (nie może w nich być żadnego polskiego znaku). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Da się już trenować psa w aplikacji iFruit i nazywać swoją rejestrację w autach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 A u mnie po zalogowaniu na WP8.1 nie ma platformy PC -.- dlatego nie mogę się bawić w iFruit :S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Moze jeszcze nie zaktualizowali na WP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Jak to jest z tą ekipą, nie widać jej członków na mapie? Wczoraj zaproszono mnie na akcję, ale sesja się zawiesiła, potem już do naszych nie mogłem się dołączyć. Czy trzeba dodać całą epikę do znajomych? Ekipa na minimapie ma kolor obwódki taki jak główny kolor ekipy (u nas czerwony). Ta gra jest po prostu epicka, wczorajszy napad na tupolewa mnie rozbroił a moi współlokatorzy jak to słyszeli to leżeli... dzisiaj następny etap ? :D Chętnie zrobię następny etap dziś około 21-22, wcześniej raczej nie dam rady. Zostały się 3 zadania do wczorajszego napadu, jak się robi wszystkie po kolei to wpadają jakieś bonusy. Sam dokładnie nie wiem jak to jest z napadami. Wcześniej dołączałem do losowych i powinienem mieć zaliczony etap z samolotem, tyle że nie robiłem tych wcześniejszy. Myślę, że powinno wam pozaliczać "storyline" gdy ktoś inny organizuje pod warunkiem, że będziecie robić po kolei. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajayeti Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 W odpowiedzi na mój ticket dostałem info: Czy korzystasz z programu do nagrywania sekwencji wideo z gier i innych aplikacji korzystających z biblioteki DirectX lub OpenGL?Tego typu aplikacje mogą powodować niestabilne działanie gry. Przed rozpoczęciem rozgrywki prosimy o wyłączenie takich aplikacji. Próbowałem profilaktycznie pozabijać wszelkie zbędne procesy, a następnie przy uruchomionej grze odpaliłem Miscrosoftowy Procees Explorer w poszukiwaniu programu korzystającego z wymienionych bibliotek. Nic mi się nie rzuciło w oczy, jacyś podejrzani? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) ..i gra się wysypała:P, szkoda, jak multi to tylko z ekipa. Samemu nie to nie gra. Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 http://www.conowego.pl/aktualnosci/rockstar-social-club-zhackowany-gracze-zmiencie-swoje-hasla-13031/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Wykup ubezpieczenie samochodu. Ty tak na powaznie ? Swego czasu zainwestowalem troche w bryke, ktora byla zapisana juz w garazu. Zostawilem ja przed chata wyszedlem z gry a po wejsciu furki juz nie bylo ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Haha no trzeba, tak samo od zniszczeń. Dobra opcja. Ta aplikacja iFruit pozwala na tuning pojazdu z poziomu telefonu/tableta, potem w grze przychodzi wiadomość od Los Santos Customs, że zmiany zostały uwzględnione. Pierwsza zmiana rejestracji jest za ramo, druga już chcą 100 000 GTA$ ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) @jurek911 ja się piszę ale po 22.10 jakoś tak będę już u siebie po pracy, 1,5 godzinki można pocisnąć :) @ath rozdałbyś jakieś rangi :P bo narazie Kingpin z Ciebie a my tylko szare myszki ;S @Buziak a kluczyki ze stacyjki wyjąłeś ?:) może masz w ustawieniach auta że dostępne dla wszystkich?:) Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez Makduf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 A te rangi coś dają czy tylko nazwa? Mogę wszystkich wrzucić na sama górę, nie ma problemu. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...