.PaVLo. Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października (edytowane) No cóż, odświeżamy konto starej gwardii 😉 Edytowane 30 Października przez .PaVLo. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoLiNiO Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października (edytowane) 1 minutę temu, @lek napisał: Da się ustawić ciemny motyw forum? Da. Na dole masz. Edytowane 30 Października przez PiPoLiNiO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@lek Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października Tylko okno postów jest ciemne, a reszta jasna 😤 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeBomB Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października Jestem i ja. Witam. Zobaczymy jak to będzie tu wyglądało 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernorator Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października Obecny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października (edytowane) 20 minut temu, Qrdello napisał: @B@nita obawiam się, że na każdym forum takich znajdziesz. Nie znam drugiego forum na necie z tak aktywnymi watkami politycznymi, to była polityczna tuba propagandowa axel springer i deronet. Każde szanujące się forum unika tego tematu z oczywistych powodów. Edytowane 30 Października przez B@nita 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimuszek Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października 14 minut temu, .PaVLo. napisał: odświeżamy konto starej gwardii to samo, tu też 18 lat konto 😉 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azgan Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października (edytowane) Cześć wszystkim. Jestem z Wami 🫡 Edytowane 30 Października przez azgan 3 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxmaster027 Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października 🌱Oby sie wam tu dobrze pisało ^^ zawsze to jakas alternatywa. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blabla123 Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października Konto już dojrzało chyba do tego by pisać na forum XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoLiNiO Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października @B@nita Jesteś tu szefem wszystkich szefów? Odpowiednikiem Kadajo na Lab? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetch Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października no witajcie witajcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października Witam 🙂 Może najaktywniejszym userem nie byłem ale moje konto niedługo będzie pełnoletnie 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1623 Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października Pokfolony, witam nowych i starych znajomych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reddzik Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października Zawsze jest jakaś alternatywa, ale będzie brakować pewnych działów z pclaba, jak z grami, konsole, czy samo hardware, tam jedna kto żyło i można było poczytać, czy coś podyskutować, ja tu nie zaglądam, ale aktualnie to jest jedno z naszych miejsc do których można by się emigrować, ale poczekam za głosem ludu. Będzie mi brakować tych poradników i nie tylko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mscie Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października Witam wszystkich. 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@lek Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października Większość jest za ITH, to chyba zaraz ten wątek spadnie jak liście z drzew 😅 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeRRyF3D Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października Dzień dobry Państwu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeRRyF3D Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października Nie przenośmy łajna na butach w nowych progach. BTW. Aż się prosi o naklejki na awatarach userów typu +PCLab 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października Po tak miłym przywitaniu raczej żadnej migracji nie będzie a to forum dalej będzie świeciło pustkami. No coż. 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paranormal Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października 12 lat minęło... jak jeden dzień.... 🤣 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października Z tej okazji nawet ja odkopałem loginy do forum, które jeśli się rozrusza ponownie, zostanie dostosowane do układu PCL bo ten był po prostu lepszy. Tutaj nikt za specjalnie nie dbał o kształt działów, bo cała para poszła w portal, ale wiatr zmian wieje. Co tam potrzeba wariaty? 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisol Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października Cześć wszystkim 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven555 Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października Welcome to hell ::)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października 6 minut temu, Caleb napisał: Z tej okazji nawet ja odkopałem loginy do forum, które jeśli się rozrusza ponownie, zostanie dostosowane do układu PCL bo ten był po prostu lepszy. Tutaj nikt za specjalnie nie dbał o kształt działów, bo cała para poszła w portal, ale wiatr zmian wieje. Co tam potrzeba wariaty? 🙂 Tak, przydałby się Layout rodem z pcLaba. I możemy olać Axel Springer, karawana jedzie dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października (edytowane) 3 minuty temu, Kilokush napisał: Tak, przydałby się Layout rodem z pcLaba. I możemy olać Axel Springer, karawana jedzie dalej. Tutaj trzeba sporo zmian, zwłaszcza w strukturze działów i aktualizacji tematów, ale to zostawiam adminowi i userom - jedni mogą zakładać potrzebne wątki, drudzy przypinać te najważniejsze. Info tutaj i będziemy powoli to modernizować. Edytowane 30 Października przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonybandit Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października kurde ja tu konto mam dłużej nic na PClolu chyba 😄 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaDow_Pro Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października Mam nadzieje że dyskusje komputerowe z Pclaba przeniosą się tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broly Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października (edytowane) 3 godziny temu, PiPoLiNiO napisał: Coś się kończy coś zaczyna? Witam kolegę z tematu zbiorczego monitory OLED :E Nawet nie pamiętałem że mam tu konto 😆 nawet udało się zmienić nik 1 razowo heh. Edytowane 30 Października przez Broly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoLiNiO Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października 6 minut temu, Broly napisał: Nawet nie pamiętałem że mam tu konto 😆 nawet udało się zmienić nik 1 razowo heh. No chyba jednak wygrało ITH 🙂 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...