Tonic Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Tonic2 - chcesz ostre krawedzie dla temperatur ? lol, za wolno sie zmieniaja. jedynie dla ruchu sieci, odczytu hdd i innych bardziej 'ruchliwych' ;) bedzie efekt. zwieksz history length zeby bylo rowne szerokosci wykresu. do wszystkich niekumatych :) : ja i raptor podalismy linka do spisu mobo dla mbm i jakos sami go skonfigurowalismy :P wiec prosze, posiedzcie nad tym progiem chociaz 5 minut przy konfiguracji zamiast od razu walic posta ze nie dziala... imho wszystko na temat mbm zostalo juz w tym watku poruszone. nie temperatury,tylko napiecia. Na obrazku widac np. 12+V - 12V a chcialbym cos takiego np 12.15, po prostu nie chce przyblizenia do napiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 nie temperatury,tylko napiecia. Na obrazku widac np. 12+V - 12V a chcialbym cos takiego np 12.15, po prostu nie chce przyblizenia do napiec no zaraz mnie trafi :evil: qrdelebele, czytasz wogule co ludzie pisza :?: zobacz ostatni post Marcina S :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert33 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Cześć, co ustawic w menu start w XP zeby w drugiej cześci tej z ikoną Mój komputer wyświetlały się same ikony bez nazw. Chodzi mi oto żeby menu było miejsze tak jak uwas na niektórych skrinach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Cześć, co ustawic w menu start w XP zeby w drugiej cześci tej z ikoną Mój komputer wyświetlały się same ikony bez nazw. Chodzi mi oto żeby menu było miejsze tak jak uwas na niektórych skrinach.to jest uzaleznione od skina win-xp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aaadam Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Ściągnąłem ze strony Marcina S skrypt do pogody ale nie chce mi pokazywać chmurki, zamiast niej widzę albo jakiś wykrzyknik albo literę C. Plik o nazwie pogoda.ttf skopiowałem juz wszędzie gdzie chyba się dało i dalej nie działa. Zauważyłem że pokazuje poprawnie tylko w jednym przypadku kiedy ten plik o nazwie otworzę w acdsee ale to bez sensu nie mogę tego tak używać. Proszę pomóżcie bo jużni ewiem co zrobić.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Ściągnąłem ze strony Marcina S skrypt do pogody ale nie chce mi pokazywać chmurki, zamiast niej widzę albo jakiś wykrzyknik albo literę C. Plik o nazwie pogoda.ttf skopiowałem juz wszędzie gdzie chyba się dało i dalej nie działa. Zauważyłem że pokazuje poprawnie tylko w jednym przypadku kiedy ten plik o nazwie otworzę w acdsee ale to bez sensu nie mogę tego tak używać. Proszę pomóżcie bo jużni ewiem co zrobić....to teraz pokasuj ja tam gdzie ja przegrales :P i dodaj ja przez panel sterowania/czcionki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Witam :) Troche poogladalem wasze "wypasione" desktopy, i czas bylo moj zmienic.. o to co mi wyszlo. http://www.bogi.website.pl/Reishow.JPG , http://www.bogi.website.pl/Reishow1.JPG. wiem ze wyglada skromnie, ale dopiero od wczoraj sie bawie samurize. :) No i przyokazji mam pytanie, czy jest skrypt do Samurize, ktory oblsuguje FooBara2000 (nazwa utoworu itp ), i czy ktos uzywa skryptu do programuTV? mozecie polecic jakis?, sciagnolem jakis ale nie dziala/albo zle cos robie. Narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aaadam Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Aaadam a jakiego skryptu pogodowego uzywasz? bo jesli DesktopWeather to on sie wali zawsze w nocy :D trzeba przeladowac config i juz dziala, sam nie wiem czemu tak jest, autor skryptu zreszta tez nie :P Używam skrytpu ze strony Marcina S. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 niech ktos mi powie gdzie znajde kody ktore trzeba wpisac aby zaczela dzialac pogoda w objectdocku :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Bogi - jak na pierwszy desktop to super :) a do tego Ayanami na tapecie :D 8) no i czemu inni mowia ze samurize taki trudny ? :D maziboss - jezeli bierze z weather.com to wejdz na strone, wyszukaj swoje miasto i skopiuj z url fragment PLX***** :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin S Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 ehh, coś z tym forum jest źle, bo czekam na otworzenie strony po parę minut :( jeżeli chodzi o skrypt, to jak pisałem na stronie wp coś miesza z html'em. jednego dnia jest jedna wartość, innego druga... obecnie u mnie działa dobrze (?), ale i tak mam zamiar od nowa napisać ten skrypt. choć nie wiem czy znajdę czas, bo zabieram się teraz za xml, xslt i te sprawy... nie wiem jaką wersję masz, ale w wersji na stronie jest w skrypcie opis co jest zmienione (parametr width=184) i ewentualnie to trzeba zmienić na 138 (w 2 miejscach). lub odwrotnie ;) - sam już nie wiem, bo może wp znowu coś innego jutro wstawi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Pytanko: zna ktos strone z dzwiekami do windowsa :?: Najbardziej mi zalezy na dzwieku do outlooka Speaker mowi : "You have meil" :) Z gory dzieki za wszystkie linki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherrythomas Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 ww.google.pl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 heh, google.pl to moja standardowa odpowiedz :D http://www.scansoft.com/realspeak/demo/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajtek Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Może mi ktoś pomoże, jestem n00bem i się od dzisiaj bawięsamurize cyz ktosmoze mi powiedzieć jak ustawić temepraturę mostka, systemu i HDD żeby pokazywało mi pod temperaturą proca ?:P Użwyam programu Motherboard monitr. Z góry thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Może mi ktoś pomoże, jestem n00bem i się od dzisiaj bawięsamurize cyz ktosmoze mi powiedzieć jak ustawić temepraturę mostka, systemu i HDD żeby pokazywało mi pod temperaturą proca ?:P Użwyam programu Motherboard monitr. Z góry thx.wnioskuje ze temperature proca juz masz :) po prostu dajesz znowu add/mbm albo kopiujesz wskaznik temp proca, wklejasz i zmieniasz nr sensora ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajtek Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Nom wiem tylko gdzie ?:P I jakaś fajna stronka z ikonkami stylowymi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajtek Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Podany adres nie istnieje..... :( Czy ktoszna jakąś fajną stronę z ikonkami lub kursorami ?:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 www.wincustomize.com poza tym google i szukaj :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Bajtek: bede powtarzal do znudzenia :P ikony i kursory to z DA :) jak czytales topic to wiesz co to za skrot :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin S Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 phanzee: DA, czyzby chodzilo Ci o dc ;) czyli o napięcie :D:D ehh, ie mogłe się powstrzymać ;) jako że na tweak to w większości o tym mowa ;) bajtek: devianart, wincustomize, deskmod to Twoi przyjaciele (i iwele innych ;) ) rocky: jak wcześniej, strona nie istnieje :( eh, a poza tym to dzien dobroci dla ignorantów (naszego wspaniałego przklejonego topicu :) :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 phanzee: DA, czyzby chodzilo Ci o dc ;) czyli o napięcie :D:D ehh, ie mogłe się powstrzymać ;) jako że na tweak to w większości o tym mowa ;) heh, nie DC (direct current) a DA (deviant art). przetrzyj monitor :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 styl ze strony www.wincustomize.com Olympics_OS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Tez sie pochwale pulpitem, czemu mam byc gorszy :D http://gregk.fm.interia.pl/Pulpit.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 mam jeszcze taki problem w informacji o ilości uzywanego miejsca na dyskach zrobiłem sobie pasek poziomy (Progressbar) i np. mam dysk 3GB i jest na nim 1GB danyh to pasek powinien być zapełniony w 1/3 a jest cały dlaczego ??? albo drugi dusk ma 30GB i zapełnione jest nie człe 29GB i pasek też jest cały zapełniony a powinno być troszke ni końcu wolnego co zrobiłem źle PLIZ HELP !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Tez sie pochwale pulpitem, czemu mam byc gorszy :D http://gregk.fm.interia.pl/Pulpit.JPG nooo 8) bardzo ladnie wszystko dopasowane :) gratulacje ;) mozna wiedziec jaki to styl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Rocky998 - pomyliles jednostki przy tych dyskach - daj na % albo zwieksz max-value. buehhehe, najwieksza sygnaturka na swiecie :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: screen 1024x768 :D haha :P normalnie poplulem monitor ;) moje: niestety nie wiem jak / czy sie da usunac obramowanie mirandy, by calkiem ciekawie wygladala - tzn same kontakty na tle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Tez sie pochwale pulpitem, czemu mam byc gorszy :D http://gregk.fm.interia.pl/Pulpit.JPG nooo 8) bardzo ladnie wszystko dopasowane :) gratulacje ;) mozna wiedziec jaki to styl ? Dzieki :) Styl to Opus Natural http://www.themexp.org/view_info.php?id=33796 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Rocky998 - pomyliles jednostki przy tych dyskach - daj na % albo zwieksz max-value. buehhehe, najwieksza sygnaturka na swiecie :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: screen 1024x768 :D haha :P normalnie poplulem monitor ;) moje: niestety nie wiem jak / czy sie da usunac obramowanie mirandy, by calkiem ciekawie wygladala - tzn same kontakty na tle :) to znaczy na ile mam zwiększyć max value bo już zwiększałem i nic nie dało a ten % to co to znaczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 to znaczy na ile mam zwiększyć max value bo już zwiększałem i nic nie dało a ten % to co to znaczyyyy pomysl ;) jak masz w GB to zwieksz do ilosci posiadanych GB. albo ustaw % jako jednostke to wtedy max na 100 :) btw - po co odpowiadasz 2x na tego samego posta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...