deserted Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 a to moj lap KMPlayer Foobar Miranda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSolo Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 (edytowane) Dzisiaj wróciłem do Bricopack :). Wie ktoś może czy da się w bricopack vista inspirat ustawić okienko mojego komputera tak, żeby pod nazwą dysku był pasek z wykorzystaniem przestrzeni (tak jak jest na Viście)? Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź. Znalazłem ten programik :). Nazywa się Vista Drive Icon, najnowsza wersja to 1.4 i działa ok :). Tutaj link do tego programu: http://drvicon.sourceforge.net/ Wrzucam jeszcze fotkę Mojego Komputera z tymi paskami :). Edytowane 27 Grudnia 2008 przez HanSolo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaSonido Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Rikki, mogłbyś napisać jak stworzyć taki rozwijany folder/ścieżkę? W swojej wersji ObjectDock+ tego nie widziałem. Z góry dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 (edytowane) Docklet o nazwie Stack. Alta1r To trzeba było zajrzeć stronę wstecz. http://da-nadda.deviantart.com/art/reMix-s...rsion-101177829 Edytowane 4 Stycznia 2009 przez Rikki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 (edytowane) Ja też chcę taką tapetę :lol2: http://img377.imageshack.us/my.php?image=obrazek1ir1.png Zajrzałem ale mój post już tam się nie zmieścił :P Edytowane 4 Stycznia 2009 przez Alta1r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Remixa mam w telefonie ;) A na pulpicie: http://ex3cut3r.deviantart.com/art/Misa-Campo-83763567 Tylko odwrócona i bez napisu, bo inaczej słabo się z dockami komponuje ;) Reszta bez zmian :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Windows Vista z kompozycją Windows Seven Pulpit: Wygląd okna: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marminho Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Mógłbyś podać link do tego thema? Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 http://odsiebie.com/pokaz/1259181---e745.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marminho Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Dzięki bartek46op :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RMK99 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Hmm Windows Vista x64 SP2 z kompozycją Luna XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 lo ho, jaka modyfikacja :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NZR Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 lo ho, jaka modyfikacja :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Wie ktos jak uzyskac takie pole wpisywania tekstu w Mirandzie, jak na tym skrenie? http://metal27.deviantart.com/art/Just-HUD...81986?offset=10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 panowie rzućcie jakaś fajna ciemna tapetka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IbanezRG Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janisław Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 http://odsiebie.com/pokaz/1259181---e745.htmlKurde... Jak to uruchomić?? :blink: Odpakowałem, wrzuciłem do C:\windows\resources \themes ale brakuje mnie jednego pliku - Windows 7.theme Da się bez tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 masz lepszą bo te powyżej to chyba już kazdy 100razy widział ;)bah, lepsza to jest ta B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooldenord Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Więcej info: http://hooldenord.deviantart.com/art/My-se...02-21-113617929 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 (edytowane) Skorzystałem z tapetki którą zapodał westsajd no to się pochwalę ;) Edytowane 21 Lutego 2009 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dred Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Prosiłbym żeby ktoś podał mi linka do pluginu do Vista Rainbar który pokazywałby ile mam zajętego i wolnego miejsca na dysku... Próbowałem skorzystać z Samuraize ale każdy z tych pluginów wyglądał idiotycznie , a samemu nie umiem zrobić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Nowy: http://img187.imageshack.us/img187/2662/93871001.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolekstra Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 (edytowane) Witam, Oto Mój Skromny Pulpit ;) Tutaj Opis Mojego Komputera: ;) --------------------------------------------------------------------- Płyta Główna : Epox EP-8KDA3+ (6 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Procesor : AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 2800+ Pamięć : 1024 MB (PC3200 DDR) Karta Graficzna : Radeon X1300/X1550 Series Secondary (512 MB) Dysk Twardy : SAMSUNG SP1614N (160 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) Napęd Dysków Optycznych : LITE-ON DVDRW LH-20A1H Karta dźwiękowa: Realtek ALC850 @ nVIDIA nForce3 250 (CK8S) - Audio Codec Interface Edytowane 1 Marca 2009 przez karolekstra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 I na czym polega Twoj Modding desktopu ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 No jakto? Na napakowaniu go zbędnymi ikonami i zmianie tapety :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Supah tapetah ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13th Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 No cóż, pierwszy post na forum, to się ''skromnie pochwale'' :rolleyes: Po lewej stronie programy (RocketDock), po prawej gry (ObjectDock). Obydwa paski ukryte, pojawiają się po najechaniu myszą. A no i AlienGUIse dopełniający wygląd całości :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dred Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Ja sobie zrobiłem coś takiego : Czyli ObjectDock i 2 konfigi Mardoka połączone w jeden ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...