Grzechu Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Siema. Jak widzicie w podpisie (moim oczywiscie) są 2 rzeczy, które mnie napędzają :wink: i właśnie jedną z nich jest kawa więc pytanie do Was - jaką kawę pijecie i jaką lubicie. Nie chodzi tylko o rodzaj ale też o dodatki (typu mleko czy śmietanka :?: , cukier czy słodzik :?: , zero dodatków :?: 8) ) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Nie piję i nie polecam tego pić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Nie piję i nie polecam tego pić :P Wlasnie Coca-Cola Light jest najlepsza !!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Również nie pijam kawy (ostatecznie jak nie ma wyboru), dla mnie herbata rządzi 8) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 niedlugo chyba bedziecie sie konsultowac jakim kolorem srajtasmy lepiej du.pe podcierac <lol> 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Mocną (2 kopiate łyżeczki), bez śmitanki, słodką (2 k. łyżeczki) :) Bez takiego overcklockingu mam naprawde kiepski dzień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 niedlugo chyba bedziecie sie konsultowac jakim kolorem srajtasmy lepiej du.pe podcierac <lol> 8OMamy dzisiaj zły dzień? Widziałem głupsze tematy na tym forum, na innych zresztą też i większość jakoś się ciągneła, a zresztą co w tym temacie takiego złego - gdybys kochał przypuśćmy czekoladę to niechciałbys wiedzieć jaka jest najlepsza :?: :wink: A co do poprzedników: no co Wy? kawa jest fajna :D :wink: Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Nescafe 2 lyzki na kubek. smietanka 0% i 2 lyzki cukru. to pije ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 idź do sklepu , kup se z 10 paczek różnych kaw i wybierz najlepsza ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 :idea: na codzien rozpuszczalne od Jacobsa (rozne zeby nie przyzwyczaic sie do jednego samku) - pijam raczej slaba ale czesto (zdaza sie ze nawet 8x na dobe) - 0 smietanki/mleka, 0 cukru :roll: od swieta LaVazza - ale nie w knajpach bo tam nie daja tej z czarnego opakowania (a jak nawet to chyba zmieszana ze smieciami) :x a co do wyzszosci herbaty nad kawa (badz odwrotnie) to nie mozna obiektywnie stwierdzic ze jedno lepsze od drugiego - organizm kadego inaczej reaguje "na dodatki" w nich zawarte bo na kofeine tak samo - i prosze mnie nie poprawiac ze w herbacie jest teina (to sa stare poglady) obecnie przyjmuje sie w herbacie jest kofeina (bo po co nadawac inna nazwe takiemu samemu zwiazkowi chemicznemu) - a skoro juz o herbacie to lubie EarlGrey'a z czarnych herbat, a na dobre zielone (nie bedace sianem) mnie nie stac :P genghiskhan - pamietam jak zarzekales sie ze juz nic na OSLE nie napiszesz i nawet tego slowa dotrzymac nie potrafisz :P czy tylko sobie posty nabijasz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Rozpuszczalna Tchibo. Na jeden kubek przypada : 1. czubata lyzeczka kawy 2. plaska lyzeczka cukru 3. 13 kubka mleka UHT :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 hehs preferuje maxwell house 2 zyleczki na kubek, bez smietanki, cukru, czy innych smieci herbata....jaka jest w domu, ale lubie earl grey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 a ja tam lubię Tchibo Exclusive rozpuszczalną (1 albo 2 łyżeczki)+ 3 łyżeczki cukru + ok.1/4 kubka mleka :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Tchibo Family - killer :wink: (nierozpuszczalna :!: ) 3 czubate, bez mleka, bez cukru. Doskonała po 3-4 godzninach snu, pomaga w funkcjonowaniu. Nie polecam brania z Magnezem i B12, tablety najlepiej brać na wieczór a kawę pić rano(kofeina rozwala magnez). Można do kawy brać aspirynę w celu poprawienia "kopa". Na sesję, kolokwia - nie do zastąpienia :D Pozdrawiam :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytooss Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Lavazza Espresso albo Lavazza Crema e Gusto. Zaparzane w tym: Obowiązkowo z cukrem. Mniam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 rozpuszczalna Jacobs Kronung - 2 łyżeczki kawy i 2 cukru na kubek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Inka jest najlepsza :) a tak serjo kazda jest dobra jezeli jest dobrze zaparzona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 U mnie to wyglada tak: Pije rzadko, ale jak pije to: - 1 czubata luzka Nescafe - 3 lyzeczki cukru - i zalewam samym mlekiem (prawie wrzacym - zero wody) Nie nawidze kawy z woda - tylko mleko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 5x dziennie po Nescafe :) (dwie czubate łyżeczki na kubek) i gra gitara... :) nałóg?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Eeee, mama mi nie pozwala :P Jeżeli już to ta 3 w 1 Nescafe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Lavazza Espresso albo Lavazza Crema e Gusto. Zaparzane w tym: Obowiązkowo z cukrem. Mniam 8) tez mam to urzadzonko :D spoko smakuje zwlaszcza z pianka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 ja pijam nescafe rozpuszczalna, jak sie ja zrobi mocna to nie czuc kwasu albo splenizny jakby tak jak w tanich kawach. staram sie nei pic mocnej bo dziala tylko przez godzine apotem znowu zalapuje muła :D 1 lyzezcka rozpuszczalnej, 1 lyzeczka cukru, centymetr mleka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Lavazza Espresso albo Lavazza Crema e Gusto. Zaparzane w tym: Obowiązkowo z cukrem. Mniam 8) tez mam to urzadzonko 8) :arrow: Ja pijam Nescafe 3 in 1 , lekki przyjemny smak kawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 pijam tylko gdy muszę dłużej posiedzieć, pouczyc się na klasówkę, itp. a jest to Nescafe of course + łyżeczka cukru. tak na codzień Teaaaa rox ;), czasem wpadnie coś mocniejszego, ale to nie ta histeria.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Eeee.... zielona herbata! :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 a wiecie gdzie mozna dostac kawe z guaraną?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasheX Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 yyy.. jak cos to tylko nescafe Gold. 1,5 lyzeczki bez dodatkow. a od swieta polecam dobrze zaparzona kawe po turecku... rozkosz w gebie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Nacodzien to jak juz przyuchodze do pracy to mam zaparzona kawe z expresu ale w domku ostatnio to uwielbiam parzona (popularnie zwana plujka) Davidoff - czarna z plaska lyzeczka cukru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Ja pije tylko Cappucino!!!!!!! Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kod Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Davidoff naprawde jest dobry mi podchodzi najbardziej bialy tylko szkoda ze troche drogi.Kawa + 2 lyzeczki cukru + smietanka to jest to co lubie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...