costi Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Chyba Danzig? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Ja mam mnóstwo takich kawałków i trudno mi określić, który jest najlepszy: Inxs - Never tear us apart Sting - Shape of my hearth Leonard Cohen - Dance me to the end of love A dla relaksu: Inner Circle - Sweat (A La La La La Long) New Kids on The Block - Step by step Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Ostatnio jestem pod wrażeniem U2 & Green Day - The Saints Are Coming. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Ostatnio jestem pod wrażeniem U2 & Green Day - The Saints Are Coming.To posłuchaj oryginału w wykonaniu The Skids. Ja byłem pod większym wrażeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Lifehouse - Everything Phil Collins - Against all odds Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 (edytowane) Kaliber 44 cała pierwsza płyta "Księga Tajemnicza. Prolog." EDIT: Drobna zmiana [; Edytowane 24 Września 2007 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Maximum Dance Vol 9 andreas johnson-go for the soul (soundfactory electribal club mix) miodzio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 (edytowane) Nowa płytka Sweet Noise - The Triptic, wymiata praktycznie w całości ;) Na chwile obecną chyba "Without" jest moim faworytem na płytce, chyba :P Widać, że większość osób nie rozumie przesłania tego tematu. Szkoda, bo sztuka czytania ze zrozumieniem bardzo się przydaje. <_<Jakby ten temat miał się składać z jednego ulubionego od zawsze i na zawsze utworu to już dawno by się tu nikt nie wypowiadał, a tak można się dowiedzieć o jakiśch ciekawych kawałkach, więc nie rób offtopu. Edytowane 22 Września 2007 przez hary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Widać, że większość osób nie rozumie przesłania tego tematu. Szkoda, bo sztuka czytania ze zrozumieniem bardzo się przydaje. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 (edytowane) System of a Down - Sad Statue (ulubiona piosenka, dla mnie najlepsza) i nowe dzieło solowe Serj Tankiana - Unthinking majority Edytowane 22 Września 2007 przez Xtreme Addict Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Paktofonika - Powierzchnie Tnące Paktofonika - Mechaniczna Pomarańcza Paktofonika - Chwile Ulotne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Andain - Beatiful Things Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Illusion -Nóż mimo, ze nie slucham takiej muzyki, to ma cos w sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Nie śmiać się : Goo Goo Dolls - Iris Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddmar Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 OT: Jak tam Was się czyta to przychodzą do łba różne dziwne mysli.. Rozumiem, że można nie lubić czegoś ale żeby jakieś techno itp uznawać za najlepszy utwór jaki się słyszało w życiu? Moje ulubione? Ciężko bedzie sie zmieścić w kilku, ale to tak.. The Eagles - Hotel California live w/Eric Clapton Black Sabbath - Iron Man Marcus Miller - Silver Rain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) To ja wrzuce pare moich ulubionych: High Hopes - Pink Floyd David Gilmour - There's No Way Out Of Here Pink Floyd - The Tide Is Turning Tool - Wings for Marie Royksopp - What else is there Tilt - To co czujesz to co wiesz Pendulum - Sounds of life Pendulum - Hold Your Color Lista jest wielka ale nie chce mi sie wiecej pisac . zreszta zobaczcie na http://www.lastfm.pl/user/radekxd i nie sugerujcie sie najczesciej odtwarzanymi wykonawcami bo poprostu mam dyskografie i czesta sie wlacza w foobarze ;). Edytowane 7 Listopada 2007 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Jak dla mnie: Linkin Park - In The End Evenescence- Bring Me To Live , My Immortal Sting- Shape Of My Heart A może byc muzyka z filmow? Slyszeliscie kawałek z filmu Transformers - Arrival to Earth ? Świetny :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo3642 Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) Europe - The Final Countdown. Być może współcześnie kawałek jest zbyt ograny (jak dla mnie przynajmniej), ale koniec lat 80 należał do EUROPE :D :D :D Chłopakom udało się w prostej melodii przemycić maxymalnego powera! Edytowane 20 Listopada 2007 przez przemo3642 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Fakt, kawalek jest konkretny - hit mojego dziecinstwa :) Swoja droga, dziwie sie, ze jeszcze nie doczekal sie remake'u - az sie prosi o zagranie gitar bardziej energicznie (a nie typowe dla lat 80. "plumkanie"), moze nawet motyw przewodni na gitarce zamiast na klawiszach i jakis fajny wokal. Wiem, ze przerobki robil Laibach i Children of Bodom, ale chodzi mi o cos bardziej mainstreamowego - jak dla mnie murowany kandydat na hicior :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Widze że nikt nie wspomniał o Supertrampie,rewelka płyta Breakfast in America. -Depech Mode:Enjoy The Silence,Alphaville:In the mod,Forever Young,Lies,Jet Set. -Kult:Polska,[ciach!]y Wędrowniczki i kilka innych. -Dżem:To ja złodziej,czerwony jak Cegła -Marylion:Kayleigh -Nirvana:Come as you are I jeszcze kilka The Police,Red Hot,Różne Polskie Rockowe,i nie nawidze techno:P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 SQ - See into Me (Andy T Remix) :blink: :blink: :blink: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « jak ktoś ma pełną wersje niech da znać na PW bo mam tylko 2 minutowego sampla :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Linkin Park- Numb, What I have done Fear Factory- Ressurection Chad Kroeger- Hero Nightwish- FantasMic Part III, My Immortal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 A My Immortal to czasem Evanescence nie jest? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 A My Immortal to czasem Evanescence nie jest? ;)jest:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 (edytowane) Para wino - Sok z Pizdy i Wypierdalać ;) Płyta Pary Wino 19.90 zł. Otwarte szyby w samochodzie i przejazd pod kościołem - bezcenne :P Cannibal Corpse - Bloodlands - najlepszy kawałek tego zespołu, jakby wyciągnięty wprost z moich koszmarów. Niby to tylko muzyka, a za każdym razem czuć zapach krwi i słychać dźwięk szatkowanego mięsa ^_^ 12 lat słucham, a ciągle mnie dreszcze przechodzą nawet w największe upały :P Edytowane 29 Czerwca 2008 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swatkat Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Dla mnie Black Sabbath - Paranoid jest numerem 1 i nie sądzę żeby coś go pobiło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Iron Maiden - Bring your daughter Intro do Noira (coppelia coffin zdaje sie) Berlin - Take my breath away do Topgun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Tool - Vicarious U2 - Fly Faith no more - The Real Thing Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek.r Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Faithless - Insomnia. Kawalek stary, ale dalej grany w klubach na calym swiecie. Dave Matthews Band - All along the watchtower. Wiem ze to nie ich autorski, ale ze wszystkich wersji ta odpowiada mi najbardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Do skromnej listy dopisuje Muse - Map of the Problematique. Nie przepadam za tą kapelą, ale ten kawałek to po prostu geniusz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...